Foto: Lien, Kyrre (Scanpix)

Oilers vinner enkelt i kveld

Vi tror på en ny, klar seier mot Manglerud Star. Her er dagens ishockey-tips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

VINN 35 MILL LØRDAG: Nå blir det Gull-Lotto!

Les også:
Oddstips del 2: Enda en målrik kamp for Arsenal
Få oversikt: Lesernes oddstips tirsdag
Facebook-konkurranse: Vinn premier på oddstipsene dine

Det er et omfattende tirsdagsprogram på langoddsen, med hele 100 objekter som avvikles i dag. Det går i ishockey, Champions League og engelsk League 1 og 2. Her skal det være mulig å tjene penger. Vi starter med ishockey og avslutter med Champions League.

Nå kan du tippe på iPhone

Manglerud Star - Stavanger
Get-ligaen. MS har fem strake tap nå og det defensive sitter rett og slett dårlig. De tok ledelsen borte mot Lørenskog sist, men endte med å tape 3-10. Før det røk man 1-7 på Lillehammer, og forrige møte med dagens motstander tapte man 2-12. Laget "sliter for tiden med å stå distansen ut" sies det på egne nettsider, det er synd men sant. Nå går MS inn i en utfordrende uke der de skal opp mot Oilers i dag, deretter VIF og Sparta. Vi kjenner ikke til nye skader i laget.

Stavanget Oilers holder tredjeplassen i øyeblikket, og det er plutselig blitt veldig jevnt i topp tre, siden Sparta har begynt å tape og sluppet VIF og Oilers inn i kampen om seriegull. Oilers to siste er vunnet 5-3 mot Storhamar og 7-1 mot Frisk på egen is. Målvakt Antti Ore skal ha mye av æren for at det ble tre poeng mot Storhamar. Teemu Virtala sto over den kampen med lyskeproblemer, vi vet ikke om han er klar igjen nå.

Innbyrdes oppgjør forteller at Oilers har slitt mot MS mange ganger, mens de to siste er vunnet 4-0 borte og 12-2 i Siddishallen, som sagt. MS virker å være litt uttafor om dagen og vi har vondt for å se at de tar poeng nå. En klar seier til Oilers virker sannsynlig. Skal MS følge det mønsteret de har vist i de to siste matchene, tar de en tidlig ledelse men taper matchen et sted mellom 1-4 og 2-10. Et spill på Over 5,5 mål til odds 1,50 frister, men vi spiller heller borteseier med minst to mål til 1,55. Objektet må kombineres.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Lillehammer IK - Rosenborg IHK over 5,5 mål
Lillehammer vant 2-1 over Stjernen i Kristins Hall på søndag. Dette er Lillehammers minst målrike match hittil, og første gang det ble mindre enn fem scoringer i en Lillehammer-match denne sesongen. Lillehammer har 14 matcher over og bare 4 matcher under 5,5 mål så langt.

Samme dag tapte Rosenborg 3-6 mot VIF på Jordal, deres syvende match på rad over 5,5 mål. Rosenborg evner å score tre ganger mot VIF og fire ganger mot Sparta, men defensiven er ikke like god som tidligere i sesongen, man har sluppet inn 5,25 mål i snitt i november og taper det aller meste.

Innbyrdes oppgjør:

19.10.2010 Rosenborg Elite - Lillehammer Ishockey 6 - 4
21.09.2010 Lillehammer Ishockey - Rosenborg Elite 3 - 4

Rosenborg har vunnet to av to mot Lillehammer, det er overraskende sterkt, men man slipper likevel inn mål. Vi forventer et nytt målrikt oppgjør og spiller over 5,5 mål til 1,50 i odds. Vi får en dobbel til 2,33 i odds og setter 100 kroner på denne. Spillefristen er klokken 18.25.

16. Lillehammer IK - Rosenborg IHK over/under 5,5 mål 1,50 1,95
18. Manglerud Star - Stavanger (1-0) 2,70 6,10 1,55

Total odds 2,33

Klikk her for å levere dette spillet.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør