Foto: Lien, Kyrre (Scanpix)

Oilers vinner klart

Det er hard kamp om 2. plass i GET-ligaen og Oilers trenger poeng. Her er dagens første oddstips.

Kommersielt

Les også:
Knepen hjemmeseier på Old Trafford
Lesernes oddstips tirsdag

Det er eget langoddsprogram kun for i dag, og vi kan velge mellom en rekke objekter fra norsk, svensk og finsk ishockey, samt NHL og ikke minst engelsk og skotsk fotball. Her skal det være mulig å tjene penger, og vi kommer med to anbefalinger i dag.

Først ishockey. Vi ser kjapt på hele runden før vi kommer med et spillforslag nederst i artikkelen.

SJEKK HVORDAN:Nå kan du spille uten kortleser!

Forrige runde i GET-ligaen
Søndag vant alle de store favorittene, alle dekket det handicapet som Norsk Tipping hadde satt opp, VIF og Storhamars matcher gikk under 5,5 mål, mens Rosenborgs match mot et lag på øvre halvdel endte med braktap og godt over 5,5 mål i matchen. På mange måter en vanlig dag på jobben for våre beste ishockeyspillere.

Dagens runde
Stavanger - Stjernen
Vålerenga - Storhamar
Lørenskog - Lillehammer
Sparta Sarpsborg - Manglerud Star
Rosenborg - Frisk Asker

Stavanger blir rettmessig enorme favoritter hjemme mot Stjernen. Oilers er meget sterke i Siddishallen og Stjernen sliter med å holde nivået for tiden.

Vålerenga trenger poeng i kampen om 2. plassen bak Sparta, og møter sin gamle rival Storhamar til en slags toppkamp på Jordal. Dette er ofte tette og jevne oppgjør, uavgjort etter 3. perioder er ikke uvanlig og det blir sjelden mange mål.

Lørenskog er uberegnelige, men har tatt seg sammen og vunnet flere matcher den siste tiden, seneste 6-2 mot Stjernen i Fredrikstad. Men de har også tapt mot Frisk og MS, og nå møter de et meget sterkt Lillehammer. Norsk Tippings 2,50 på Lillehammer er ganske høyt og det eneste spillbare i denne matchen i øyeblikket, slik vi vurderer det.

Sparta leder ligaen komfortabelt og kan tillate seg et par feilskjær. De taper dog meget sjelden i Sparta Amfi, og de kommer fra tap på Storhamar søndag og vil nok gjerne vinne nå. MS har hevet spillet i alle ledd, og nykommer DeVergilio har tegnet seg for mål og assist fra første stund. MS kjemper for å klare en sluttspillplass, og kan stelle i stand trøbbel for de aller fleste nå, hvertfall på egen is. I dag blir det trolig tap mot ligalederen, men ikke nødvendigvis stortap.

Rosenborg og Frisk møtes til kamp om viktige poeng i bunnen og en plass i sluttspillet. Disse lagene er ofte involvert i målrike oppgjør, mot topplagene, men i dag kan det fort bli viktigst å ikke slippe inn selv, og 5 av 5 innbyrdes denne sesongen har gått under 5,5 mål. Rosenborg hadde store problemer på keeperplass mot Lillehammer på søndag, men dette har de nok ordnet opp i til dagens viktige match. Dette blir trolig jevnt igjen, men Frisk har vist best takter den siste tiden.

Obs! Nå kan du tippe på iPhone

Stavanger - Stjernen
Topp mot bunn. Stavanger taper ytterst sjelden i Siddishallen. De to siste her har endt 3-0 over Storhamar og 5-3 over Frisk. Hittil denne sesongen har Oilers 15-0-3 på egen is, etter at eventuell tilleggstid er ferdig. Strandfeldt scoret sitt 100 GET-liga-mål på søndag, og etter en periode med litt sykdom og fravær i laget så det bedre ut mot Storhamar forrige torsdag. Her storspilte laget og kunne vunnet enda klarere enn 3-0. Vi har ingen rapporter om nye skader i laget.

Stjernen har med 1-0-11 på de 12 siste falt av lasset og ligger på en stadig klarere sisteplass. 3-0-16 er fasit på borteis. Forrige torsdag røk man 1-6 på Lillehammer og på tirsdag 2-6 hjemme for Lørenskog. Johan Skinnars, Dennis Pegenius og Christopher Paulsen spilte ikke på torsdag, og man har begynt å hvile landslagskeeper Grotnes fra tid til annen, og gi spilletid til Holm. Vi regner med at de fleste er på plass i dag, men har ingen konkret skadeinfo fra Stjernen.

Oilers har vunnet 4-2, 6-2 og 4-2 i de tre siste her. De trenger 3 poeng i kveld for å knipe 2. plassen fra VIF. Spørsmålet er nok hvor stor hjemmeseieren blir. Vi kan ikke se noe som tyder på at det skulle bli jevnt denne gangen heller, tvert i mot så virker Stjernen å være nede for telling, og vi spiller hjemmeseier med minst to mål til 1,32 i odds.

Vålerenga - Storhamar under 5,5 mål
Oddsen har vært 1,70 de siste gangene vi og mange andre har truffet på et under-spill mellom disse. Som vi skrev sist: Det er ofte tette og jevne matcher mellom de to tidligere gigantene i norsk ishockey. Ingen liker å tape disse oppgjørene, som fortsatt har et lite hat-preg over seg. Det ble 3-2 til Storhamar sist, 2-1 før det, og disse oppgjørene er og blir tette og jevne:

18.01.2011 Storhamar - Vålerenga 3 - 2
25.11.2010 Vålerenga - Storhamar 1 - 2
21.10.2010 Storhamar - Vålerenga 2 - 1
23.09.2010 Vålerenga - Storhamar 3 - 2
27.03.2010 Vålerenga - Storhamar 3 - 0
25.03.2010 Storhamar - Vålerenga 0 - 10
23.03.2010 Vålerenga - Storhamar 4 - 1
21.03.2010 Storhamar - Vålerenga 0 - 1
19.03.2010 Vålerenga - Storhamar 1 - 2
07.02.2010 Vålerenga - Storhamar 4 - 3
07.01.2010 Storhamar - Vålerenga 1 - 2

Denne gangen er oddsen for under 5,5 mål i matchen senket til 1,65. Det skulle nesten bare mangle. VIF har kun én over på sine siste 7 uansett motstand, og alle sesongens oppgjør mot Storhamar har gått under. Vi spiller under 5,5 mål igjen, til 1,65 i odds. Det gir oss en dobbel til 2,18 i samlet odds og den setter vi 100 kroner på. Spillefristen er klokken 17.55.

10. Stavanger - Stjernen (0-1) 1,32 6,50 3,75
14. Vålerenga - Storh - over/under 5,5 mål 1,75 1,65

Total odds 2,18

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Sportspill.no on Facebook

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus