Foto: Getty / All Over Press

Orker ikke hardkjøret

Athletic Bilbao spiller sin sjuende kamp på 22 dager i kveld. I kveld kommer det en reaksjon på det tøffe kampprogrammet.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny søndag:
Tippetips søndag: I kveld blir det Messi-show
Oddstips 1: Bråkebøtta har stilnet
V75 Solvalla: Voldsomme penger å vinne

V4 Täby: Galopp med suksess

Søndagens langoddsprogram er spekket med fotball fra det meste av Europa, og det er litt av hvert å bryne seg på. Vintersporten ligger naturligvis litt i dvale nå i påvente av Vinter-OL, men det er dueller fra Kitzbühel selvsagt. Utover fotballen er det finale i håndball-EM i Danmark og ellers hjemlig klubbhåndball, samt en rekke ishockeykamper på programmet.

Dagens langskudd
Real Jaen - Numancia B 2,55
Nykommer Real Jaen har klart seg brukbart etter opprykket, men trolig kommer det til å røyne på for den litt tynne troppen utover våren. Numancia har en noe sterkere stall, og er en outsider til å ta en av kval.-plassene (nr. 3-6). Vertene får tilbake forsvarerne Servando og Cruz etter karantener, men må nå unnvære Nando i forsvar av samme årsak. Har dessuten fortsatt tre-fire spillere på skadelista. Numancia må klare seg uten suspenderte Gaffoor i forsvar, men har ellers en bortimot skadefri stall.

Det kan bli hva som helst i Andalucia og da er alltid den høyeste oddsen mest fristende og Numancia som har brukbare 3-6-2 kan testes til 2,55

Norsk Tipping

Dagens spill
Osasuna - Athletic Bilbao

Osasuna har nå spilt fem seriekamper på rad uten tap mot Real Madrid, Celta Vigo, Espanyol, Real Betis og Granada, og hadde med det opparbeidet seg en luke på seks poeng ned til lagene under streken. Valladolids overraskende hjemmeseier mot Villarreal lørdag gjør at det forspranget nå er nede i tre poeng. 3-2-4 er en hjemmestatistikk litt under det vi er vant til fra Osasuna. Keeper Andrés Fernandez er tilbake fra karantene i kveld for Osasuna som altså står med 2-3-0 på sine fem siste seriekamper.

Athletic Bilbao er inne i et meget tøft kampprogram om dagen og kveldens kamp er den sjuende kampen på 22 dager for Athletic Bilbao. Og til uken venter returoppgjør mot Atletico Madrid i Copa del Rey. Innehar fjerdeplassen på tabellen, men det er hele tolv poeng opp til Atletico Madrid på 3. plass, så det er kun kampen om 4. plassen som gjelder. San Jose, Mikel Rico og Iker Muniain er alle tilbake siden sist. Bortetallene er ikke bedre enn 3-1-5.

Hjemmelaget er i strålende form og selv om det står 1-1-2 på de fire siste tilsvarende i Pamplona så har vi god tro på hjemmelaget i kveld mot et bortelag som må merke kjøret nå. 2,90 på hjemmeseier er så fristende at vi må teste et spill på hjemmelaget i kveld og kampen kan selvsagt spilles som singel. Vi setter vår vanlige hundrelapp på hjemmeseieren.

Spilleforslag 2 søndag (spillestopp kl 16.55):
Kamp 190 Osasuna - Athletic Bilbao 2,90 3,05 2,15
Klikk her for å levere dette singelspillet (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør