Angel Di Maria er trolig i startoppstillingen for PSG hjemme mot Bordeaux i kveld.
AFP PHOTO / FRANCK FIFE
Angel Di Maria er trolig i startoppstillingen for PSG hjemme mot Bordeaux i kveld. AFP PHOTO / FRANCK FIFE Foto: Franck Fife (Afp)

Paris sikrest på Tippekupongen

Det er tippekupong denne fredagen og med nysignerte Angel Di Maria fra start, tror vi PSG er kupongens aller sikreste kamp.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny fredag:
Oddslangskudd: Kirkevold leverer på direkten
US Open: Det går mot drømmefinale
Premier League: Skaderapport
Tippeliga: Ny episode av Tippeligamagasinet
V65 Bjerke: En viking innleder superhelgen
V65 Axevalla fredag: To bankere i spenstig omgang
V75 Bjerke lørdag: Gundersen har bankeren
V5 Bjerke lørdag: Helfrekk banker med fantastisk Bjerkestatistikk

På grunn av magert kamputvalg i midtuken, er denne ukens midtukekupong flyttet til fredag. Kupongen består av Tippeligakampen mellom Strømsgodset og Haugesund, en kamp fra Allsvenskan, en kamp fra Championship, en kamp fra Bundesliga, en kamp fra La Liga, en kamp fra Ligue 1 i Frankrike, tre kamper fra Ligue 2 i Frankrike, en kamp fra belgisk toppserie og en kamp fra polsk toppserie.

Bonuspotten er på ca 1,8 mill denne fredagen og innleveringsfristen er kl 18.55.

Nytt format
Nettavisen lanserer fredagen et nytt format for våre tippetipsartikler, som vi vil bruke med jevne mellomrom.  Derfor vil vi omtale noen kamper på kupongen og levere kryssene på resten. Du kan imidlertid stole på at den samme grundige researchen ligger til grunn for tipsene.

Som vanlig kan du levere våre kupongforslag i bunn av denne artikkelen. Du kan også gjøre endringer som du vil og det er ingenting som stopper deg fra å endre innleveringsprisen og kryssene på kupongen.

Det er mange systemspillere rundt omkring i Norges land og de fleste sverger til tre sikre. Vi kommer her til å omtale tre kamper vi mener er de beste sikre og én til to kamper der vi tror det kan komme en skrell, vurdert opp mot folkerekka.

Hvis du har noen tilbakemeldinger på hvordan det ser ut - ikke nøl med å sende en mail!

Bankerne

Strømsgodset - Haugesund
Den mest interessante kampen sett med norske øyne er nok Strømsgodset - Haugesund. Hjemmelaget er tilbake i flytsonen og beviste det da de slo Mjøndalen 4-2 med to scoringer på overtid.

Laget er i godt slag og hjemme på Marienlyst er de solide.

Haugesund har vært i bra form denne høstsesongen, men nå er det langt både opp og ned på tabellen - og således lite å spille for. Forrige runde tok en svært sterk og klinisk 3-1-seier borte mot Start. H.

Borussia Mönchengladbach - Hamburg
Kan hjemmelaget endelig få sin første seier? Det skal mye til om de fortsetter der de har begynt, med tre tap på rad. Laget er solid, men har også en viktig Champions League-kamp til uken.

Hamburg er spådd i nedrykksstriden også denne sesongen, og har gjort lite for å motbevise spådommene. De har tatt tre poeng fra tre kamper, med seier over bunnkollega Stuttgart. H.

PSG - Bordeaux
Endelig er Ligue 1 tilbake på TV! Viasat har fornyet rettigheten og sender denne kampen. Som PSG vinner, for de har fire seire på rappen og null baklengs så langt, noe som gjør at det er liten vits å overkomplisere denne. I kveld er det også meget sannsynlig at Angel Di Maria får sin debut etter overgangen fra Manchester United.

1-2-1 er statistikken for Bordeaux så langt og kvalitetsmessig er det langt opp til PSG. H.

Skrellene

Sochaux - Creteil
På folkerekka har hele 61 % krysset H i skrivende stund, noe som virker som en overvurdering av hjemmelaget. De har nemlig til gode å vinne en kamp så langt i sesongen, med 0-3-2 fra de første fem kampene.

Hjemmelaget har virkelig slitt så langt, og selv om de trolig kommer til å heve seg utover i sesongen gitt deres kvalitet, er det vanskelig å forstå hvorfor så mange har dem som favoritt.

Ikke at Creteil har gitt oss bakoversveis med gnistrende fotball. De har tre tap og en uavgjort de siste fire, og lever fortsatt godt på de to åpningsseirene mot nyopprykket motstand. Likevel er de kapable til å ta med seg et poeng mot formsvake verter og folkerekkas fordeling gjør at det er verdt et forsøk. HU.

Legia Warszawa - Zaglebie Lubin
Henning Berg-effekten gjør at det er lett å lene mot H i denne for oss nordmenn, men 73 % på hjemmeseier virker litt vel mye. Hjemmelaget har nemlig ikke fått en strålende start på sesongen og har 3-2-2 fra de syv første kampene.

De har godt tak innbyrdes på dagens motstander med 12-7-3 de siste 22 kampene, og kvalitetsmessig er de nok også bedre.

Men Zaglebie er i en veldig flyt og har 5-1-1 de siste syv kampene og er faktisk á poeng med Legia før kampen. Det er få som tror at formperioden vil vare for evig, men akkurat nå tror de nok at de kan gå på vannet. Legia har ikke fått en optimal start og med så mange hjemmekryss velger vi å ta med U. HU.


Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør