Dominik Paris jubler etter VM-gullet i Super-G onsdag. Lørdag er italieneren den største favoritten til å ta utforgulllet.
Dominik Paris jubler etter VM-gullet i Super-G onsdag. Lørdag er italieneren den største favoritten til å ta utforgulllet. Foto: Francois Xavier Marit (AFP)

Paris skal bli VM-konge

Dominik Paris tok VM-gull i Super-G onsdag. Lørdag er han favoritt til VM-gull i utfor.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips lørdag: Bonuspotten skal ut - over 5 mill i tolverpotten
Oddsdobbel:
Engelsk dobbel til over ni ganger pengene
Oddssingel PL lørdag:
Solskjær kan ikke ta noen sjanser
Oddssingel Championship: Leeds er i ferd med å miste grepet
Oddssingel PL: Denne kampen stinker U lang vei
V75 Forus Lørdag:
Stor V75-jackpot med 2,5 millioner ekstra
V65 Ålborg: Nettavisen jakter ny dansk suksess
Alpint-VM:
Dette er programmet for alpin-VM 2019
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Lørdagens langoddsprogram byr blant annet på syv kamper fra Premier League, hvor Liverpool, Arsenal og Ole Gunnar Solskjærs Manchester United er i aksjon. Men i både Italia, Spania, Tyskland og Frankrike spilles det seriefotball og det er et rikholdig og innholdsrikt program. Det er også masse vintersport på menyen. I alpin-VM er det utfor for menn, og det er verdenscup langrenn i Lahti i Finland.

NB! Husk å spille Lotto. Ca 14 millioner kr i førstepremiepotten lørdag. Lever kupongen her!

VM Utfor Menn - Dominik Paris vinner - 3,75 (spillestopp kl 12.25)

VM i alpint i Åre byr på selve delikatesse-øvelsen når guttas utfor skal avgjøres lørdag. De norske utøverne skuffet stort i Super-G onsdag og de største favorittene til VM-gull lørdag, er dessverre ikke våre fartsutøvere.

Dominin Paris er den største favoritten og italieneren tok altså gullet i Super-G onsdag. Det var kanskje ikke så overraskende da Paris har vist knallform i verdenscupen etter jul. Han vant både Super-G og utfor i verdenscupen på hjemmebane i Bormio i romjulen, og han vant også utforrennet i Kitzbühel i slutten av januar og han endte på 3. plass i Super-G i Kitzbühel. Han var i tillegg raskest i treningsomgangen fredag, uten at man skal vektlegge trening for mye vekt.

Han er formkjører nummer en i fartsdisiplinene i øyeblikket. 3,75 i odds på at Dominik Paris tar gull også i utfor er fin odds og spilles.

Men i tillegg til vinnerspillet på Paris, så setter vi også penger på en svært spennende franskmann.

VM Utfor Menn - Johan Clarey vinner - 15,00 (spillestopp kl 12.25)

38 år gamle Johan Clarey har fortsatt tilgode å vinne et verdenscuprenn, men som kjent er form ferskvare. Clarey kjørte inn til andreplass i det siste verdenscuprennet før VM. Det var Super-G i Kitzbühel og han var kun åtte hundredeler bak den overraskende vinneren Josef Ferstl fra Tyskland. Onsdag kjørte han til inn til VM-sølv i Super-G, kun ni hundredeler bak Paris. Og han kjørte inn til andreplass i fredagens treningsomgang i utfor, kun ti hundredeler bak Paris. 15,00 i odds på at Johan Clarey i en alder av 38 kan ta karrierens største seier og vinne VM-gull, er såpass høy odds at vi også setter et vinnerspill på franskmannen.

Klikk her for å levere spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør