Foto: Lise Åserud / Scanpix

Petter til sprek odds

Dario Cologna er klar favoritt til å slå Petter Northug i ettermiddag, dersom vi skal vi tro oddssetterne.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny onsdag:
Oddstips: Sevilla vinner

Tippetips: FA-cupen er Chelseas håp

Det er altså 15 km fristil for gutta under verdensmesterskapet på ski i ettermiddag og den svært spennende øvelsen starter kl 12.45. Norsk Tipping tilbyr tilsynelatende gavmilde 2,50 i odds på at Petter Northug slår Dario Cologna.

Hele ni dueller tilbyr Norsk Tipping på dagens øvelse, men dessverre er en av Norges fremste medaljehåp på distansen, Martin Johnsrud Sundby, blitt syk og han erstattes av Tord Asle Gjerdalen.

Sjekk vinneroddsene her

Det er også fullt mulig å spille på hvem du tror vinner dagens 15 km og i øyeblikket er det Dario Cologna til 2,70 i odds som er favoritt. Johan Olsson som vant generalprøven i Davos for halvannen uke siden betaler ut 4,95 i odds. Men husk at det er løpende odds på vinnerspillet.

Formsterke Sjur Røthe betaler ut 1,50 i odds dersom han slår ustabile Matti Heikkinen i duell og dersom Petter Northug slår erkerivalen Marcus Hellner får du 1,65 i odds.

Her ser du oddsene på Norsk Tippings ni dueller

Norsk Tipping

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør