JUBEL HOS DEG? Kanskje det er du som er heldig og vinner i Eurojackpot fredag?
JUBEL HOS DEG? Kanskje det er du som er heldig og vinner i Eurojackpot fredag? (Norsk Tipping)

Potten har økt til 263 millioner kroner

Fredag er det ca. 263 millioner kroner i førstepremiepotten i Eurojackpot.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Fredag 11. januar var det ingen som prikket inn de fem rette hovedtallene og to stjernetallene. Dermed har førstepremiepotten økt til ca.263 millioner kroner fredag 18. januar..

Er det din tur fredag? Spill Eurojackpot her

Som vanlig, vil vi også denne fredagen trekke ut en norsk spiller som vinner 1 million kroner + et reisegavekort på 100.000 kroner. Denne vinneren trekkes tilfeldig ut blant alle leverte rekker.

Eurojackpot-millionær: - For en overraskelse!

11. januar stakk en mann fra Østfold av med den nasjonale premien i Eurojackpot. Beskjeden kom som lyn fra klar himmel for mannen, som trodde det var en tulletelefon.

- Ja, særlig. Er det fra P4 dette her, eller? spør mannen når Norsk Tipping forteller at han kan vente seg 1 million på konto, samt et reisegavekort på 100.000 kroner.

Utover i samtalen sjekker mannen opp nummeret, og der står det svart på hvitt. "Norsk Tipping".

- For en overraskelse, sier mannen som hadde levert Eurojackpot på mobilen tidligere samme dag.

- Resten av kvelden blir nok stille, så får vi se om det blir noe feiring senere, sier vinneren.

Du kan spille Eurojackpot her

PS! Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening en forening som får sju prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din premie eller dine vinnersjanser. 

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør