Reagerer på Bohinens tirade: - Han går over grensen

Terje Hauge har sett seg lei på at dommerne er fritt vilt.

Kommersielt

I løpet av den inneværende sesongen i Tippeligaen har det vært et enormt fokus på dommerne fra trenere, spillere og fans.

Etter kampen mellom Mjøndalen og Sandefjord i sommer kom blant andre Lars Bohinen med en tirade mot dommertrioen etter kampslutt.

Vi har også sett eksempler i løpet av sesongen der dommeren har blitt omringet av spillere ute på banen etter en upopulær avgjørelse.

Nå mener dommersjef i Norges Fotballforbund, Terje Hauge, at nok er nok og at dette negative fokuset kan gå ut over rekrutteringen i Norge.

Hauge er først og fremst bekymret for hvordan dette vil påvirke unge, lovende dommere og er redd for at fokuset kan påvirke dem negativt.

Se reportasjen med Hauge i videovinduet over.

I Tippemagasinet denne uken kan du også møte Strømsgodset-profil Gustav Wikheim og Stabæk-patriot Ingebrigt Steen Jensen.

Programleder er Jonas Bergh-Johnsen og med seg i studio har han som vanlig ekspert og tippeguru Joacim Jonsson.

Se hele Tippemagasinet her:

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus