Dani Carvajal og Real Madrid gikk bokstavelig talt på trynet hjemme mot Real Sociedad sist helg og tapte 0-2.
Dani Carvajal og Real Madrid gikk bokstavelig talt på trynet hjemme mot Real Sociedad sist helg og tapte 0-2. Foto: A. Perez Meca/alterphotos/abaca (Pa Photos)

Real Madrid ligner ikke seg selv

Real Madrid har hatt en meget trøblete sesong. Søndag kveld venter en tøff bortekamp mot Real Betis.

Kommersielt

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Tippetips: Tottenham - Manchester United på kupongen
Oddssingel PL: Solskjær får trøbbel på Wembley
Oddssingel La Liga: Real Madrid ligner ikke seg selv
Oddsdobbel: Frisk dobbel til over seks ganger innsatsen
V75 Mantorp
: Stor V75-jackpot med 2,6 mill ekstra
V4 Ålborg: Birger Jørgensen blir sentral
Live: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Søndagens langoddsprogram har sitt soleklare høydepunkt i Premier League-kampen mellom Tottenham og Manchester United. Den første virkelige testen for Ole Gunnar Solskjær som United-manager. I tillegg er det kamp mellom Everton og Bournemouth. I Spania skal både Barcelona, Atletico Madrid og Real Madrid i aksjon og det er også noen seriekamper fra Ligue 1. Håndball-VM for menn ruller på og det seks kamper søndag. I tillegg er det to kamper i Eliteserien for kvinner her hjemme og det er masse vintersport på menyen.

NB! Onsdag er det 69 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Real Betis - Real Madrid H 3,05 (spillestopp kl 20.40)

Etter en flott periode med 4-1-1 på seks seriekamper, inkludert en kruttsterk borteseier mot Barcelona 11. november, ble det et meget skuffende 1-2 tap borte for tabelljumbo Huesca for Betis sist helg. Har uansett gjort en bra første halvdel av sesongen og ligger på 6. plass med 26 poeng. 4-3-2 på ni spilte hjemmekamper i Sevilla.

Real Madrid fortsetter å underprestere og røk overraskende 0-2 hjemme mot Real Sociedad sist helg. Ligger på 5. plass, men er hele 10 poeng bak serieleder Barcelona. Svake 3-2-4 på ni spilte bortekamper. Gareth Bale, Toni Kroos, Marcos Llorente og førstekeeper Thibault Courtios er alle skadet, mens Lucas Vasquez soner karantene etter utvisningen mot Real Sociedad.

Real Madrid har vunnet tilsvareden kamp med 5-3 og 6-1 de to foregående sesongene. Vi må helt tilbake til 9. november 2012 for å finne sist Real Betis vant hjemme mot Real Madrid. For halvannen uke siden lanserte vi spill på Villarreal hjemme mot Real Mdrid. Den kampen endte 2-2. Real Madrid har nå i tillegg flere sentrale fravær. Vi må teste hjemmeseieren her til friske 3,05 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør