Det var en blytung aften for Real Madrid-spillerne onsdag. Ajax slo dem ut og ydmyket Madrid foran egne fans. I dag skal de reise kjerringa. 
Det var en blytung aften for Real Madrid-spillerne onsdag. Ajax slo dem ut og ydmyket Madrid foran egne fans. I dag skal de reise kjerringa.  (AFP)

Real Madrid overrasker igjen

Men på en negativ eller positiv måte? Vi gir deg det svaret her!

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Tippetips: Arsenal - Manchester United på søndagskupongen
V75 Sverige: Lekker V75-omgang med flere godbiter
Oddstips Premier League: Nok en stor dag venter Solskjær
Oddstips Premier League: Scorer Mané i sin sjette hjemmekamp på rad?
Oddstips Premier League: Tøft kampprogram kan felle Chelsea
V4 Charlottenluns: Søndagslunsj fra Danmark
VM skiskyting: Her er programmet

En ny deilig fotballsøndag venter oss. Nå for tiden er vi fotballfans bortskjemte, med Champions League-sluttspill i midtuken og toppoppgjør i de største ligaene i helgene. I dag skal altså Manchester United gjestet Emirates og Arsenal. Dette er jo en svært viktig kamp for begge lag, og vi gleder oss stort. Ved siden av dette skal både Liverpool og Chelsea i aksjon i hver sin kamp. Det spilles masse kamper i både Serie A, Ligue 1 og LaLiga. I tillegg så skal våre norske kvinner prøve å ta gull på 30 kilometeren i Holmenkollen. Reiser Johaug og co. kjerringa etter at russerne knuste våre norske gutter på 50 kilometeren i går? Vi tror det!

NB! Onsdag er det ca 222 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Valladolid - Real Madrid (1-0) B - 2,35 (Spillestopp 20:40)

Valladolid rykket opp til La Liga forrige sesong. Oppholdet kan fort bli på bare en sesong. I øyeblikket ligger lager to poeng over nedrykksstreken, med bare fire lag bak på tabellen. Valladolid står med svake 3-3-6 på eget gress, og ingen lag i La Liga har scoret mindre på hjemmebane. Siste kamp endte med tap 1-3 borte mot Espanyol. Nest sist, også tap. Da med
0-2 hjemme mot Real Betis. Valladolid har i øyeblikket tre strake tap å vise til. Laget trenger en bra avslutning for å styre unna spill på andre nivå neste sesong.

Luismi, Plaza og Villa er alle skadet, og mister denne kampen.

Real Madrid er inne i en tøff periode etter sin standard svak sesong. Laget datt ut av den spanske cupen sist uke mot Barcelona. Enda vanskeligere å svelge var tapet for nederlandske Ajax i Champions League. Etter seier borte, ble Real ydmyket med tap 1-4 foran sine egne tilhengere i returkampen. Når vi så legger til at det er 12 poeng opp til Barcelona på tabelltoppen, begynner det å ligne en krise for storklubben.

Laget har på ingen måte klart å finne en erstatter for Christiano Ronaldo, som må være dypt savnet. I La Liga har Real Madrid 8-1-4 på eget gress. Også det langt unna det vi er vant med. Siste i ligaen endte med tap 0-1 hjemme mot ligaleder Barcelona. Nest sist seier 2-1 borte mot svake Levante. Motsatt oppgjør tilbake i november, ble vunnet av Real Madrid med 2-1. 

Sergio Ramos er suspendert, men skal være med laget til Valladolid. Dette viser betydningen av kveldens kamp. Laget er nødt til å snu den vonde trenden nå! I tillegg er Llorente, Junior og Franchu ute med skader. 

Begrunnelse (1-0) B: Men i dag tror vi det snur! Vi må ikke glemme at dette er et topplag. Det har gått mye rykter etter Ajax-kampen, men dette må spillerne distansere seg fra. Det florerer av ekstremt gode spillere på Madrid, og gode spillere slår alltid tilbake. Det ligger så til de grader i kortene at Madrid bare skal snu det i kveld, og da tror vi de faktisk vinner med to mål eller mer. Til 2,35 synes jeg dette er fin odds!

Merk: Dette er ikke et singelspill, så vi kombinerer dette med Napoli-seier!

Sassuolo - Napoli B - 1,52 (Spillestopp 17:55)

Sassuolo endte i midtsjiktet sist sesong, og vil høyst trolig ende der igjen. Det er langt begge veier på tabellen, og litt transportetappe inn til serieslutt. Dette er og en viktig faktor i at vi tror Napoli bare vinner kveldens kamp. Kanskje ligger litt av forklaringen på at laget har fem kamper uten seier. Hjemme lyder tallene på 4-6-3. Siste kamp 0-1 borte mot Milan. Nest sist 1-1 hjemme mot Spal.

Napoli er meget gode. Ligger på andreplass, langt etter suverene Juventus, men også langt foran nummer tre på tabellen. Borte er laget solid, og står med fine 7-2-3. Laget endte på andreplass sist, og gjør det trolig igjen. Siste i Serie A endte med tap 1-2 hjemme i toppoppgjøret mot Juventus. Nest sist solid 4-0 seier borte mot Parma. I Europa League vant Napoli den første 1/8 dels finalen mot Salzburg fra Østerrike 3-0 hjemme på torsdag, og kruser trolig inn til kvartfinale i den turneringen.  I Europa League kan laget gå veldig langt. Husk at blåtrøyene matchet stormaktene Liverpool og PSG i begge kampene. De er meget gode dette Napoli-laget. Meret soner karantene. Albiol er skadet.   

1,53 på at Napoli vinner synes vi er helt greit. Vi må kombinere Madrid-kampen med en kamp og dette bør være en fin støttekamp. 

Totaloddsen på denne dobbelen gir 3,57!

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør