Rekordår for grasrota

Aldri har norske lag og foreninger fått så mye.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Siste utbetaling fra fjorårets Grasrotandel kommer inn på de ulike grasrotmottakernes bankkontoer i disse dager. Til sammen utbetales det 112 millioner kroner i forsinket julegave til Frivillighets-Norge.

I løpet av 2011 har spillerne hos Norsk Tipping tilført 296 millioner kroner til Frivillighets-Norge gjennom Grasrotandelen. Det er en økning på 32 millioner kroner fra 2010.

– På vegne av alle lag og foreninger ønsker vi å takke spillerne våre for bidraget deres til Frivillighets-Norge. Disse pengene skaper aktivitet og engasjement landet over. Fjorårets økning skyldes at stadig flere finner seg en grasrotmottaker, i tillegg til at den store interessen rundt gigantpottene i Viking Lotto også kommer Grasrotandelen til gode, sier kommunikasjonssjef Magne Vikøren i Norsk Tipping.

Totalt er det 734 062 grasrotgivere nasjonalt. Hvis du ikke har knyttet ditt spillerkonto til et lag eller en forening du ønsker å støtte kan du gjøre dette enkelt ved å registrere deg som mobil eller nettspiller.

Den største mottageren av grasrotmidler er Vålerenga Fotball som i fjor fikk over 2 millioner kroner.

Her kan du registrere deg som nettspiller

Her kan du registrere deg som mobilspiller

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør