Roma mangler sjelen sin

Roma stiller uten profilene De Rossi og Totti i kveldens toppkamp borte mot Napoli. Det kan bli kostbart.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Søndagens langoddsprogram er en herlig miks av vintersportdueller og en rekke interessant fotballkamper. Vi byr på tre oddstips denne søndagen.

Det går så det griner for Nettavisens langskudd om dagen og med treff på begge langskuddene i går (Barnsley hjemme mot Nottingham Forest til 3,10 i odds og Doncaster hjemme mot Huddersfield til 2,90 i odds) kommer det til å bli en meget innbringende uke for de som har fulgt våre langskudd de siste dagene.

Dagens langskudd
Almeria - Sevilla H 3,00
Ettersom Valladolid tok en meget overraskende 1-0 seier hjemme mot Barcelona lørdag, havnet Almeria under streken før sin kamp i kveld. hjemmelaget biter dog godt fra seg på eget gress og slo topplaget Atletico Madrid i nest siste hjemmekamp (2-0). Står ellers med sterke 3-2-0 på sine fem siste seriekamper.

Sevilla har etter ens svak start på sesongen avansert helt opp til 7. plass. Men hadde ikke bedre enn 0-3-3 på sine seks siste seriekamper, før de to siste er vunnet med 1-0. Har fem poeng opp til Real Sociedad på Europa League-kvalik, men vi er ikke sikre på at det frister Sevilla veldig.Hjemmelaget leverer i sine hjemmekamper og må ha tre poeng i kveld.

3,00 på at hjemmelaget er veldig fristende odds og et soleklart langskudd denne søndagen. 

Odense - FC København H 3,50
Variabel sesong så langt for Odense og Espen Ruud. 4-3-2 på hjemmebane og 2-4-5 på bortebane har gitt 25 poeng og det gir en foreløpig 8. plass. Men det er kun seks poeng opp til FCK på tredjeplass. Slo imidlertid serieleder FC Midtjylland i sin forrige hjemmekamp. Troels Bech råder over en helt skadefri tropp.

Ståle Solbakken og FC København hadde los på serieleder FC Midtjylland, men røk oppsiktsvekkende 1-5 hjemme for serielederen sist helg. Løpet om serietittelen er nok fortsatt ikke kjørt, FCK har kun åtte poeng opp. Ståle Solbakken må unnvære Andreas Cornelius og Mads Toppel som begge er suspenderte, mens Johan Wiland er usikker.Det står 1-2-4 på de sju siste tilsvarende, men årets utgave av bortelaget er ikke av gammel standard.

Odense slo altså serieleder Fc Midtjylland hjemme for to uker siden. Sist helg banket FC Midtjylland til med 5-1 borte mot FC København. Likevel tilbys vi 3.50 på seier for Odense i kveld. Snakker vi om en utregningsvinner eller? Slik er det jo selvsagt ikke, men vi trenger uansett ikke argumentere mer for at 3,50 på Odense skal testes under slike forutsetninger. 

Dagens spill
Napoli - Roma H 2,15

13 serierunder før slutt er det trolig bare å gratulere bunnsolide Juventus med seriegullet i Italia. Men kampen om andreplassen er det fortsatt spenning om. Spesielt dersom hjemmelaget vinner denne kampen.

I Italia er det kun de to første plassene i Serie A som gir direkte plass i Champions League, lag nummer tre må spille kvalik. Napoli har i øyeblikket 52 poeng, mens Roma har 58 poeng. I tillegg har Roma en hengekamp tilgode. Da er det ikke vanskelig å forstå hvor viktig det er med tre poeng for Napoli i kveld.

1-1 hjemme mot genoa og 1-1 borte mot Livorno i de to siste seriekampene for Napoli som altså har gitt fra seg fire poeng i to tilsynelatende enkle kamper. Hjemme står laget med råsterke 8-4-1 som smadret Roma 3-0 i Coppa Italia hjemme på Stadio San Paolo så sent som 12. februar i år. Midtbanespiller Zuniga er uaktuell for hjemmelaget i kveld. Ellers er det ingen problemer for trener Benitez.

Selv med solide 17-7-1 totalt må det være lov å si at det har kladdet litt for Roma den siste tiden. 2-2-0 på de fire siste og 4-0 i måforskjell indikerer jo noe annet, men det sprudler ikke av Roma lenger slik det gjorde i høst. I kveld.

Daniele De Rossi soner karantene for Roma i kveld, mens klubbikonet Francesco Totti igjen er skadet. Det samme er venstrebacken Balzaretti.

Det er kun tre poeng som gjelder for Napoli i kveld og for en knapp måned siden knuste Napoli til med 3-0 hjemme mot Roma i Coppa Italia. Alt peker mot hjemmeseier i kveld og 2,15 på at så skjer er klart godkjent odds. 

Spilleforslag 3 søndag (spillestopp kl 20.40)
Napoli - Roma 2,15 3,10 2,85
Klikk her for å levere dette spillet (innsatsen styrer du selv)Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør