Foto: Svein Ove Ekornesvåg (Scanpix)

Rosenborg er tilbake

På fotballens festdag slår de Haugesund og hjelper oss til 12 rette. Les våre tippetips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny 16. mai:
Oddstips 1: Gutan og Bruntrøyene vinner
Oddstips 2: Swansea til play-off finale
Tippetips: Sikker H på Lerkendal
Se hva andre spiller: Lesernes oddstips
Trav Leangen: Store kroner på gang
Trav Drammen: Sjeldent spill på Espen Schem

Søndagskupongen er flyttet til mandag og det er full runde i Tippeligaen og Adeccoligaen. 16. mai er en festdag for fotballen og vi har lagt hjernen i bløt for å gjøre det til en festdag også for tippingen.

TV 2 viser Fredrikstad - Vålerenga klokken 20.00.

Bonuspotten er oppe i anseelige 4.300.000 kroner. Bonuspotten tilfaller en eventuell alenevinner på dagens kupong.

Fredrikstad - Vålerenga
Fredrikstad er videre i cupen etter solide seire over Korsvoll og Nesodden. På hjemmebane i serien har de 1-1 mot Lillestrøm og 2-0 over Rosenborg i de to siste spilte. Det er fine resultater og FFK ser ut til å holde høyt nivå i comebacket i Tippeligaen. 3-1-2 på de seks første holder til 5. plass. I dag er det folkefest og ny publikumsrekord på Fredrikstad Stadion, og dagens gode nyhet er at luftens baron Raio Piiroja er tilbake i midtforsvaret. Han vinner det aller meste av hodedueller og er en meget viktig brikke.

I tillegg til Piiroja skal Alex Valencia (m) være tilbake, og Tarik Elyounoussi (a) frisk etter sykdom. Eneste fravær vi kan finne da er Kashima (a) og hjemmelaget kan stille sterkt.

Vålerenga så solide ut etter seire i de to første rundene, men så var det ganske overraskende stopp. 0-1-3 på de fire siste har tatt dem langt ned på tabellen, og det toppet seg da man som første og eneste Tippeliga-lag røk ut av cupen i 2. runde. 1-2 mot Kjelsås sto ikke helt i stil med 12-1 seieren over Oldenborg i første runde.

Lars Iver Strand (m), Sidone Oussou (a) og Morten Berre (a) er ute med skader. Det er også uklart om Fegor Ogude spiller i dag, han sto over mot Kjelsås på grunn av dødsfall i nær familie.

Fredrikstad Stadion er ikke noen drømmebane for VIF, og med den mangelen på form de viser nå, kan dette bli tungt. Vi har tenkt tanken at cup-fadesen er så pinlig for VIF at de umiddelbart reiser seg og vinner påfølgende kamp på ren vilje, men denne tanken legger vi fra oss. VIF har røket ut av cupen tidlig før, for eksempel røk de ut mot FK Tønsberg i fjor og tapte 1-2 mot Tromsø i neste kamp. Vi tenker ikke noe mer på det, vi tar heller det vi mener å vite: Fredrikstad er sterke på hjemmebane og de har Piiroja tilbake i forsvar. Vålerenga er ute av form og har vært det en stund. Lite tyder på at det snur allerede i dag. HU i kamp 1.

Brann - Start
Brann er oppe og snuser på tabelltopp etter 2-0 borteseier mot Vålerenga. De to siste hjemmekampene er derimot tapt, for Molde og Fredrikstad, og det vil være en overdrivelse å kalle Brann for et stabilt lag. De var ikke så langt unna å dumme seg ut i cupen mot Fana heller, men dro i land en 3-2 seier til slutt. Kim Ojo har vært viktig på topp med sine fem mål på seks tippeligakamper.

Det var noe usikkerhet rundt Guastavino (a), men nå ser det ut til at han blir klar. Mezquida (a) er skadet.

Troppen: Birkir Sævarsson, Christian Kalvenes, Lars Grorud, Rodolph Austin, Carl-Erik Torp, Hassan El Fakiri, Fredrik Haugen, Kim Ojo, Erik Mjelde, Bentley, Håkon Opdal, Diego Guastavino, Bjarte Haugsdal, Zsolt Korcsmár, Piotr Leciejewski, Yaw Amankwah, Bjørnar Holmvik, Kristoffer Barmen.

Start varierer også denne sesongen veldig i prestasjonene. Laget er solid, men det er et eller annet som gjør at man går fra klare seire til klare tap. Kanskje er man for sårbare for tilfeldigheter i spillets gang, man har ikke evne til å veie opp eventuell uflaks med hardt arbeide. Samtidiger Start veldig gode på sitt beste, og de har bøttet inn mål på hjemmebane. På bortebane går det tråere med 1-0-2 og målscore 2-4. Man er videre i cupen etter målrike kamper mot Vindbjart og Arendal, men ser vi isolert på ligaen har man tapt mot Tromsø og Sarpsborg i de to siste bortekampene. 2-3 hjemmetap mot Aalesund sist var lite heldig, forsvaret var rett og slett ikke med på notene ved et par anledninger. Nå må Start prøve og sette en stopper for noe som ligner en vond trend.

Birger Madsen (f), Ernest Asante (m), Petter Bruer Hansen (m) og Branko Milicevic (f) er skadet.

Innbyrdes oppgjør forrige sesong:

08.08.2010 Start - Brann 3 - 1
11.04.2010 Brann - Start 3 - 4

Det blir fulllsatt på Brann Stadion og selve definisjonen på fotballfesten 16. mai finner vi som vanlig i Bergen. Brann har levert ved de store anledningene denne sesongen, og vi tror de går ut aggressivt og går for et tidlig mål denne gangen. Start har nok drillet forsvaret etter litt rusk sist, men vi tror at Start ender opp med å spille det de kan best, nemlig offensiv fotball. Her blir det nok mål i begge ender og vi tror mest på hjemmeseieren. Men vi ser at Start bare har 19 prosent på folkerekka. Det er for lite på et lag som har et meget høyt maksnivå. HB i kamp 2 da.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Lillestrøm - Molde
Lillestrøm har solide 3-3-0 i sine seks siste, cupkamper inkludert. De røk 1-4 hjemme for Brann i en kamp Brann var veldig gode, men ellers har Henning Bergs mannskap vært stabile. Som vanlig spilles det en del uavgjort, og med 2-3-1 på seks runder ligger de midt på tabellen.

Sekour (m) er ute frem til sommeren, Sundgot (a) er skadet, og også Bolly (m), Gislason (m) og Eziodawe (a) er ute.

Vi skriver det hver gang Molde er på kupongen, men de har altså lovet underholdning og offensivt spill nesten for en hver pris, med den nye treneren Solskjær i spissen. All ære til dem for det, og ingen av Moldes kamper har så langt inneholdt mindre enn 2 mål. Sist scoret man to ganger selv, mot Træff i cupen, mens det ble 0-2 tap hjemme for Rosenborg før det. Man har lagt seg til rette midt på tabellen med 1-1-1 både hjemme og borte.

Børre Stenslid (f) er ute en stund med skade.

Innbyrdes oppgjør forrige sesong:

25.09.2010 Lillestrøm - Molde 1 - 1
06.06.2010 Molde - Lillestrøm 3 - 3

Dette kan fort bli årets målshow av afrikanske spillere på toppnivå i Norge, da herrene Anthony Ujah, Nosa Igiebor, Davy Claude Angan, Pape Paté Diouf og Makhtar Thioune ikke er direkte ufarlige foran mål. Her tror vi mest på et målrikt uavgjortresultat. Sjansene for at begge lag scorer må være store. Hvis vi husker riktig ledet Molde 3-0 i fjorårets oppgjør før Lillestrøm scoret 3 ganger på rundt like mange minutter helt på tampen. Her kan alt skje, og denne helgarderes på store systemer mens vi prøver HU i kamp 3 på 96-rekkeren.

Rosenborg - Haugesund
Rosenborgs trege start er offisielt forbi etter 2-0 over Vålerenga og 2-0 seier i Molde. Alvdal og Verdal ble knust i cupens to første runder. Nå er trønderne tilbake slik vi kjenner dem, de har ligaens kanskje beste spillerstall selv uten Annan og Iversen, og hva i all verden de drev med i de fire første rundene er ikke godt å si. De som gjerne har klaget over at RBK ødelegger spenningen i Tippeligaen må hvertfall være fornøyde nå.

Michael Jamtfall er langtidsskadd og det er en ledig plass på RBKs høyre midtbane, skriver klubben på egen nettside. Unge Jonas Svensson, som fikk et innhopp mot Molde, kan få sjansen igjen. Per Ciljan Skjelbred (m) er friskmeldt. Morten Moldskred (a) og Jon Inge Høiland (f) er skadet.

Antatt RBK-lag 16. mai (4-2-3-1) i følge Aftenposten: Daniel Örlund - Mikael Lustig, Jim Larsen, Alejandro Lago, Mikael Dorsin - Markus Henriksen, Per Ciljan Skjelbred - Jonas Svensson, Fredrik Winsnes, Daniel Fredheim Holm - Rade Prica.

Litt statistikk sakset fra rbk.no: Rosenborg har møtt Haugesund ti ganger og har ennå ikke tapt en kamp mot dem. Ni seire og en uavgjort er fasiten så langt, med en målforskjell på 31-10. Og med et snitt på fire mål i hver kamp ligger det an til en målfest på 16. mai.

Haugesund har fått en treg start. 1-1-1 på hjemmebane og underholdende 10-9 i målscore er ikke npok når man har 0-0-3 og 0-8 i målscore på bortebane. Haugesund har ikke tradisjoner for å vinne spesielt mange bortekamper, men hjemme var de veldig gode i fjor. På Lerkendal er det vanskelig å se for seg at de lykkes, og spesielt nå som de ikke klarer noe som helst på bortebane.

Savolainen (m) og Tronset (f) er stadig ute. I dag er i tillegg Steinsland (m), Mæland (m), Andreassen (m), Våge Nilsen (f) og Pozniak (f) ute med skader.

Haugesund er helt avhengige av at Djurdjic og spissmakker Sørum leverer varene på topp. I dag møter de et solid forsvar og får kanskje ikke all verdens mange sjanser til å score. RBK vant riktignok tilsvarende oppgjør forrige sesong 4-3. Haugesund tapte med samme siffer mot Stabæk sist, etter litt rot i det defensive. Dette vinner Rosenborg, så enkelt er det. Haugesund er plaget av skader og hadde mok ikke vunnet med fullt lag heller. H i kamp 4.

Stabæk - Sogndal
Stabæk fikk seg en skikkelig støkk med 0-7 på hjemmebane for Lillestrøm i premieren, og siden har de bare tapt én kamp, 2-3 borte i Molde. Seks andre kamper er vunnet, inkludert knepne seire over Holmlia og Hasle-Løren i cupen. 4-3 borte mot hjemmesterke Haugesund i forrige runde var sterkt, selv om man fikk litt hjelp av motstanders uheldige forsvar. Stabæk er i form og da kan de slå hvem som helst, det er vårt inntrykk av bæringene for tiden.

Andersson (m) og Gromstad (f) er ute med skader.

Sogndal er også videre i cupen etter solid seier over Saga og en seier over Fyllingen som satt noe lenger inne. Men i Tippeligaen har de blitt for små hittil, det er ikke nok å holde Viking og Tromsø til 0-0 på hjemmebane. Sogndal ligger dessverre sist og har 0-0-3 og målscore 1-4 på bortebane. Det er per dags dato ikke helt enkelt å se hvordan saftbygdingene skal vinne bortekamper på dette nivået.

Veteran og spissalternativet Bakke (m) er ute, så også spissen Rudolfsen.

Det står 6-0-1 fordel Stabæk på innbyrdes oppgjør i Bærum, og dagens kamp ser på ingen måte ut til å kunne gå mot noe annet enn hjemmeseier. Det er nesten en liten bombe om Sogndal skulle få med seg poeng, så lite som de får til for tiden og så mange mål som Stabæk scorer. Litt som da Hønefoss sjokkerte med en ufortjent 1-0 seier her i fjor. Vi tror likevel sterkt på hjemmeseieren og markerer H i kamp 5.

Tromsø - Sarpsborg 08
Tromsø ligner igjen en medaljekandidat. 3-0-0 og målscore 6-1 på hjemmebane er sterkt, og det blir ikke lett å få med seg poeng fra nord denne sesongen heller. På bortebane har de tre uavgjorte, og de ligger på 2. plass bak Godset.

Måljeger Rushfeldt (a) var usikker, men siste nytt er at han er klar til kamp, til tross for litt slitne bein. Tenk hvor mange meter de beina har tilbakelagt på fotballbaner, ikke rart det begynner å skrangle litt etter 38 år. Toppscorer i Tippeligaen gjennom tidene blir han snart uansett, han mangler bare to mål før han passerer Brattbakk. Saliou Ciss er usikker, mens Kara (m) er suspendert.

Sarpsborgs 3-0-0 på hjemmebane og 0-0-3 på bortebane gir en kraftig indikasjon om hva som kommer til å skje på Alfheim i dag. Sarpsborg har nylig vunnet bortekamper i cupen 1-0 på Jeløy og 3-2 i Bærum, men mot de beste tippeligaklubbene kommer selv Hoås, Giæver og resten av ballkunstnerne fra Sarpsborg til kort.

Glenn Roberts (a) og Hugues Wembangomo var ute sist, men er tilbake i trening. De spiller trolig ikke, men Berat Jusufi skal være klar til kamp. Tobias Henanger (m) er ute med skade.

Styrkeforholdet lagene i mellom, hjemmebanefordelen og den defensive tryggheten til Tromsø gjør at dette blir kupongens klareste hjemmeseier. Her kan Rushfeldt komme innpå og da tar han nok scoringsrekorden. H i kamp 6.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Viking - Odd
Viking får det ikke til i Tippeligaen og ligger på en skuffende 14. plass. Men det er ikke langt opp til en respektabel plassering, og med den spillerstallen man har i Stavanger vil seirene komme før eller siden. Kanskje siden, for trener Hareide ser ikke ut til å ha noen hurtigvirkende løsning på lur. Etter seieren i Fredrikstad har man 0-2-2, og 0-0 i Sogndal sist var seriekamp nummer tre på rad der man ikke scorer. I cupen er man videre etter 4-0 over Egersund og 3-0 over Staal Jørpeland.

Patrick Ingelsten (a) er ute for sesongen, Sokolowski (m) og Knarvik (m) er skadet.

Odd har slått opprykkerne Sogndal og Sarpsborg 08, og de er videre i cupen etter seire mot Mandalskameratene og Eik-Tønsberg. Mindre bra er det at man har tapt de to siste bortekampene i serien, mot Tromsø og Strømsgodset. Dette er to meget tøffe bortekamper, og det er vel ingen grunn til å sykemelde Odd av den grunn. Man scorer også mål i Tromsø, men taper 1-2.

Semb (f) og Børven (a) er ute med skader. Det er også noe usikkerhet rundt Frode Johnsen (a), som kan være et alternativ til Børven.

Lagene tok hver sin hjemmeseier forrige sesong, og normalt sett skal dette være en H. Men dagens Viking er ikke som normalt. De scorer ikke mål for tiden, bortsett fra mot 3. divisjonslag i cupen, og vi kan ikke sette fingeren på noe konkret som tyder på at Viking har bedret seg. Odd kan ta poeng i dag, og en uavgjort her vil kunne trekke opp premieutbetalingene. Vi prøver en HU i kamp 7.

Aalesund - Strømsgodset
Aalesund startet med to tap, men når man ser rekken med 5-1-0 i de seks siste må vi legge til side det vi sa om tynn stall og at man gir bort ballen for ofte til motstander på egen halvdel. 8-0 over Stranda og 5-0 over Tornado Måløy er meget solid, selv om dette er motstandere man per definisjon skal slå. I Tippeligaen klarte man å slå Start 3-2 i Kristiansand, det kommer ikke mange andre til å klare. En fin bonus For Rekdals menn er at de via Fair Play-rankingen til Norge og 4. plassen forrige sesong får spille kvalifisering til kommende sesong av Europa League, men dette ligger et stykke frem i tid.

Målvakt Rørvik, Herrera (a) og Carlsen (m) utgjør skadelisten foran dette oppgjøret.

Godset topper Tippeligaen og norgesmesterne er som vanlig knallsterke på eget kunstgress. På bortebane har de tapt 1-5 for Start i en kamp der alt gikk galt og man ble redusert til ti mann, senere vant man 1-0 over et tafatt Viking i Stavanger. I cupen har man tatt ytterligere to borteseire, 8-0 over Kongsberg og 2-1 over Birkebeineren. Dette er imponerende og Godset viser muskler, men derfra til å friskmelde dem som bortelag er det et stykke igjen, for oss hvertfall.

Hanssen (m), Nuhu (f) og Lundebakken (f) er ute for Godset.

Troppen: Lars Stubhaug, Adam Larsen Kwarasey, Glenn Andersen, Lars Sætra, Kim Andre Madsen, Krister Aunan, Alexander Aas, Lars Christopher Vilsvik, Fredrik Nordkvelle, Omar Elabdellaoui, Mohammed Abu, Anders Ågnes Konradsen, Alfred Sankoh, Muhamed Keita, Øyvind Storflor, Jo Inge Berget, Ola Kamara, Gustav Medonca Wikheim.

Forrige sesong ga to stykk 3-1 hjemmeseire. Det står 6-1-0 fordel Aalesund på innbyrdes oppgjør i Aalesund. Det er kunstgress på Color Line Stadion, men det ser ikke ut til å ha hjulpet Godset, snarere tvert i mot så har de aldri fått til noe her. Nå som Godset er serieledere er det som om man kvier seg litt for å tippe mot dem, før man tenker at nei, de er jo ikke gode på bortebane. H i kamp 8.

Bodø/Glimt - Ranheim
Glimt har avansert i cupen mot overkommelig motstand, men i Adeccoligaen går det trått. To uavgjorte hjemmekamper og tre tapte bortekamper holder til nedrykksplass. Glimt har vært mye oppe i den øverste divisjonen opp gjennom tidene, men fikk seg en økonomisk knekk i fjor, og kan nok lide litt under dette fortsatt. De er tradisjonelt sterke på hjemmebane, men denne sesongen står de uten seier.

Imingen (f), C. Berg (m), Eek (f) og Jacobsen (f) er ute.

Ranheim, som nå trenes av tidligere Glimt-stjerne Aasmund Bjørkan, fortsetter å imponere. Forrige sesong, da Per Joar Hansen trente laget, kjempet de helt i toppen av ligaen og kom til kvartfinalen i cupen. De er samarbeidsklubb til Rosenborg og har enkel tilgang på lånespillere derfra. Stallen er sterk og litt utypisk for Adecco-lag har Ranheim en meget sterk defensiv. Denne sesongen har de slått ut Stjørdals-Blink og Kattem i cupen, og har 2-3-0 på de fem første i ligaen. Klarer de å holde seg stabile på det nivået kan de fort vinne Adeccoligaen.

Helland (m) er fortsatt ute med skade. Glimt lanserer en antatt startellever for Ranheim på sin nettside:

Lindberg, Sørli – Wangberg – Sandvik – Malmo, Voll – Sæther Moen – Reginiussen – Krogstad, Stene, Aas.

Innbyrdes oppgjør:

17.10.2010 Bodø/Glimt - Ranheim 3 - 1
25.07.2010 Ranheim - Bodø/Glimt 2 - 1

Folkerekka viser tegnfordelingen 43-26-31. Nær halvparten av norske tippere tror i øyeblikket på at et lag som ennå ikke har vunnet skal slå et lag som ennå ikke har tapt. Det kan vi ikke være med på, for å stole på Bodø/Glimt er det ingen grunn til, og å tippe mot Ranheim har vært et rent underskuddsforetagende hittil. Men Ranheim spiller mye U og vi tror det skjer igjen. Målfattig og ett poeng til hver på Aspmyra, tipper vi. U i kamp 9.

Bryne - Løv-Ham
Bryne fikk en liten nedtur med cup-exit for Staal Jørpeland, men ellers har det meste gått riktig vei og de topper Adeccoligaen med 3-2-0 etter fem runder. Det ble 2-2 mot Asker i forrige hjemmekamp. Forrige bortekamp ble vunnet 2-1 over HamKam etter to scoringer av Risholt, der var Bryne litt heldige.

Mads C. Moldskred (a) og Esben Ertzeid (m) er skadet, Håkon Stenersen (m) og Klaus Vikesdal Petersen (m) er også usikre foran dagens kamp. Tommy Høiland (a) returnerer fra suspensjon, men Markus Bjorheim (f) er suspendert denne gangen.

Løv-Ham har åpnet svakt denne gangen. Det ble en opptur med 3-0 over et usedvanlig tamt Strømmen forrige runde, men det er årets eneste seier hittil. På bortebane har man tapt begge spilte, og det ble cup-exit mot Åsane etter 1-1 til full tid. Med den stallen Løv-Ham har nå skal det bli vanskelig å hevde seg i Adeccoligaen. Dette har blitt sagt om Løv-Ham tidligere sesonger også, og Løv-Ham skal ha at de har vært gode til å utvikle spillere og de har slått godt fra seg til tross for at de ikke har den største stallen eller de feteste budsjettene. Men per i dag ser det tungt ut, og nå spiller de bortekamp på naturlig gress, ikke optimalt for laget som er best hjemme på Varden Amfi. Å bli fratatt ett poeng for uryddig økonomi er heller ikke stas.

Vi har ikke sett noen tropp fra løvene, men vi mener det skal være rimelig skadefritt.

Innbyrdes oppgjør:

31.10.2010 Løv-Ham - Bryne 1 - 2
25.07.2010 Bryne - Løv-Ham 2 - 5

Bryne har ikke overbevist i de to siste kampene sine. Nå er Høiland tilbake og Brynes sjanser for å score mål øker. Samtidig er det flere mann ute med skader. På hjemmebane mot et svakt Løv-Ham skal man klare å vinne selv på en middels god dag. H i kamp 10.

Nybergsund IL - Sandefjord
Sundet er blant lagene vi trodde skulle få slite denne sesongen, men med 2-10 på hjemmebane har de vist seg gode nok til å vinne i de dype skoger, hvertfall så langt. På bortebane har de tapt to strake. I cupen hanglet de seg videre mot Ottestad men røk ut i ekstaomgangene mot Lørenskog i runde 2. Dette er ikke tillitsvekkende, spesielt ikke siden man slipper en 3-2 ledelse på hjemmebane mot Lørenskog ett minutt før full tid og har så lite krefter igjen at man slipper inn to baklengs til i ekstraomgangene.

I dag skal målvakten Zoran Mijanovic være tilbake fra suspensjon, mens målvakt Sandbuløkken er ute med skade. Heier Solbakken (m) er usikker.

Sandefjord er videre i cupen, men i ligaen har det ikke gått etter planen for laget som kom ned fra Tippeligaen før sesongen. 1-2-2 på de fem første er for svakt, og trener Patrick Walker måtte gå etter 1-2 tapet for Kongsvinger. Mikke Källström leder laget frem til en ny, fast trener er på plass. Källström ledet Sandefjord til 2-1 borteseier mot Kvik Halden i cupen og la her om til en 4-2-3-1-formasjon.

Espen Nystuen (f) er tilbake fra suspensjon, skriver Sandefjord på egen nettside.

Vi mener Sandefjord er det beste laget av disse, og den midlertidige treneren har allerede vist at de kan snu og vinne en ganske vrien bortekamp i Halden i cupen. Da kan de vinne i Nybergsund også, men lett blir det ikke. Vi prøver UB i kamp 11.

Strømmen - HamKam
Etter en fin start møtte Strømmen veggen på Varden Amfi og røk 0-3 for Løv-Ham. Vi så ikke kampen, men i følge rapportene var Strømmen nærmest ikke til å kjenne igjen. Deretter ble de slått ut av cupen på hjemmebane av Notodden, kanskje ikke noen bomde siden Notodden er veldig gode, men uansett exit på hjemmebane mot et lag fra en lavere divisjon. Dette er velkjente tegn på at det butter i mot, og etter eget utsagn har Strømmens to siste kamper vært langt under pari.

Henrik Nordnes (f) og Tom Sadeh (m) er ute med skader. Nornes er kaptein og fast starter og et fravær som vil merkes.

HamKam står i likhet med hjemmelaget med to strake tap. De burde tatt poeng hjemme mot Bryne, men tapte 1-2, og så ble det tap på hjemmebane 1-3 for et godtgående Åsane i cupen. I ligaen står man med litt spesielle 0-0-2 på hjemmebane og 0-3-0 på bortebane. HamKam har en goalgetter i Thomas Lehne Olsen, men laget som helhet ser ikke ut til å være sterkt nok til å kjempe i toppen av Adeccoligaen denne sesongen.

Det ser bra ut med laget, men Truls Jevne Hagen (f) er fortsatt ute.

Her møtes to lag som ikke presterer jevnt, men som er avhengige av å ha dagen og litt flaks for å vinne. Dette kan slå alle veier, og så lite som Strømmen har vist i det siste mener vi det kan lønne seg å helgardere denne kampen. Plutselig klaffer det for HamKam. HUB i kamp 12.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 432-rekker

96-rekker:

Tipping Søndag, frist: 16.05.2011 17:55
1. Fredrikstad - Vålerenga H U
2. Brann - Start H B
3. Lillestrøm - Molde H U
4. Rosenborg - Haugesund H
5. Stabæk - Sogndal H
6. Tromsø - Sarpsborg 08 H
7. Viking - Odd H U
8. Aalesund - Strømsgodset H
9. Bodø/Glimt - Ranheim U
10. Bryne - Løv-Ham H
11. Nybergsund IL-T - Sandefjord U B
12. Strømmen - HamKam H U B

-

432-rekker:

Tipping Søndag, frist: 16.05.2011 17:55
1. Fredrikstad - Vålerenga H U
2. Brann - Start H B
3. Lillestrøm - Molde H U B
4. Rosenborg - Haugesund H
5. Stabæk - Sogndal H
6. Tromsø - Sarpsborg 08 H
7. Viking - Odd H U
8. Aalesund - Strømsgodset H
9. Bodø/Glimt - Ranheim H U B
10. Bryne - Løv-Ham H
11. Nybergsund IL-T - Sandefjord U B
12. Strømmen - HamKam H U B

-

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør