Foto: AFP / NTB scanpix

Schalke jager Bayern

Godtgående Schalke 04 jakter Bayern München og vinner mot Werder Bremen lørdag kveld. Sjekk vårt oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny lørdag
Tippetips: Chelsea vinner igjen
Oddstips: Vi spiller Mallorca
V75 Drammen: To friske bankere

Lørdagens langoddsprogram består av 83 objekter og innledes med diverse vintersportdueller. For øvrig er det internasjonal fotball som preger dagens liste, der det finnes bra med interessante objekter.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Everton - Norwich

Hjemmelaget står med svake 2-1-4 på eget gress, men er likevel trykt ned til 1,55 i hjemmeodds. Imponerer svært få om dagen og sliter veldig med å score mål. Norwich har riktignok svake 1-2-4 på bortebane, men tapene er kommet mot sterke lag som Chelsea, Manchester United, Liverpool og Aston Villa så motstanden har vært tøff. 4,65 på at Norwich tar alle tre poengene er det klart mest spennende i det vi vurderer som en helt åpen kamp på forhånd.

Wolfsburg - Stuttgart
Bortelaget er satt til favoritt i denne kampen og det har vi problemer med å forstå. Har ikke bedre enn 2-2-3 på fremmed gress og formen er svak (1-3-3). I tillegg mangler et par sentrale spillere i ettermiddag. Wolfsburg har stort sett levert varene på hjemmebane (4-1-2) og skal ha bedre sjanse enn det oddsen indikerer. 2,50 på hjemmeseier i bilbyen ser klart interessant ut her.

Dagens avslag
Fulham - Bolton

Hva skjedde med Fulham hjemme mot Odense onsdag? Hvordan var det mulig å rote bort en 2-0 ledelse hjemme på Craven Cottage? Fulham er ikke seg selv under Martin Jol og hjemme står laget med svake 2-3-2. Det er slett ikke utenkelig at Fulham kan bli involvert i bunnstriden slik de har opptrådt denne sesongen. Bolton har aldri kommet til hektene etter de fæe tapene i åpningen av sesongen og skuffet igjen hjemme mot Aston Villa sist helg (tap 1-2). Men 1,50 på hjemmeseier må vel være en vits. Styr unna.

Sevilla - Real Madrid
Skuffende sesong av hjemmelaget hittil og nytt bortetap mot Levante sist helg. Har stort sett hele mannskapet intakt (minus keeper Palop og Perotti - men de har begge vært ute en stund). Real Madrid var etterhvert sjanseløse i hjemmemøtet med Barcelona sist helg og kan få en reaksjon. Sevilla er i stand til å skape trøbbel for Real Madrid på en god dag og vvi synes 1,30 for borteseier her er blant lørdagens aller dårligste tilbud.

Dagens spill
Schalke 04 - Werder Bremen

Etter en svært skuffende fjorårssesong for hjemmelaget (endte som nummer 14) har det vært helt andre saker for Schalke 04 denne sesongen. Før denne runden ligger laget på tredjeplass a poeng med tabelltoer Borussia Dortmund og med seier i kveld vil det fortsatt kun være tre poeng opp til serieleder Bayern München (som slo Köln 3-0 hjemme fredag kveld). Schalke 04 står med sterke 5-1-1 på sine sju siste seriekamper, tapet kom borte mot Borussia Dortmund. Hjemme i Gelsenkirchen står laget med 6-0-2. Superparet Klaas Jan Huntelaar og Raul har besørget 21 av lagets 33 mål og spesielt Huntelaar har levert varene med sine 14 scoringer hittil. Noen spillere er fortsatt på skadelisten, men hjemmelaget stiller trolig med de samme elleve som startet sist helg.

Werder Bremen ligger på femteplass før denne runden, men har som vanlig sin styrke på eget gress (7-0-1). Borte går det betydelig tyngre (2-2-4), men laget ligger kun ett poeng bak kveldens motstander. I kveld er både Aaron Hunt og Sokratis ute med karantene, mens Tim Borowski er blant spillerne som er skadet.

Fiorentina - Atalanta
Til tross for sterke 4-2-1 hjemme i Firenze er ikke Fiorentina bedre enn nummer 14 i Serie A. Det skyldes naturligvis en håpløs bortestatistikk, der laget kun har tatt to av 21 mulige poeng. Sist helg ble det 0-2 tap borte mot Inter, men Fiorentina var preget av flere sentrale fravær den dagen. Kun Lazio (som da var i knallform) har reist herfra med tre poeng. Gode Ricardo Montolivo er ute også denne helgen, det samme er Cassani (f) og Krøldrup (f), men de to sistnevnte har vært ute en stund nå. Meget viktige Jovetic er imidlertid friskmeldt og danner trolig spisspar med velkjente Alberto Gilardino.

Atalanta har vært en positiv overraskelse denne sesongen, kke minst siden nyervervelsen German Denis (kom fra Udinese) har levert varene. Argentineren står med 10 ligamål allerede denne sesongen for Bergamo-laget. Atalanta står faktisk med fire strake poengdelinger nå, men motstanden har bortsett fra Napoli (hjemme) vært av det svake slaget. Borte står Atalanta med 2-3-2. I kveld må laget unnvære sin målscorer fra sist helg, Tiribocchi. I tillegg er Capelli og Brighi skadet.

Det står 3-1-0 i favør hjemmelaget i de fire siste tilsvarende oppgjørene og vi har hatt suksess med å foreslå spill på Fiorentina hjemme ved flere anledninger denne høsten. 1,80 er oddsen for hjemmeseier og vi kombinerer da Schalke med Fiorentina i en kveldsdobbel lørdag. Totaloddsen er 3,33 og vår innsats som vanlig 100 kroner.

Spilleforslag 2 lørdag (spillestopp kl 18.25)
Kamp 88 Schalke 04 - Werder Bremen 1,85 3,00 3,30
Kamp 105 Fiorentina - Atalanta 1,80 2,95 3,55
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør