Ikke mye å juble for da Schalke tapte 1-6 hjemme mot Real Madrid på onsdag.
Ikke mye å juble for da Schalke tapte 1-6 hjemme mot Real Madrid på onsdag. Foto: Patrik Stollarz (Afp)

Schalkes marerittuke fortsetter

Da Real Madrid kom på besøk, hadde ikke Schalke mye å stille opp med. Lørdagens oppgave er ikke spesielt mye enklere.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige lørdagstips:
V75 Drammen: Full tillit til Frode
V65 Århus:
Carsten og verdensmesteren
V5 Drammen:
Viking med blanke våpen
Oddsen: Big Sam øyner mer poeng

Lørdagens langoddsprogram er fullstappet av godbiter fra hele fotball-Europa.

Dagens dobbel
Bayern med handicap + PSV Eindhoven, samlet odds = 2,26.

Bayern Munchen – Schalke 04

Bayern Munchen fortsetter paraden i tyske Bundesliga, og er helt uslåelige. Høvler over alle de kommer over og har allerede langt på vei avgjort serien. De har også vunnet sine siste 19 hjemmekamper.

Men på skadelisten har de ikke ubetydelige Thomas Müller, Holger Badstuber og Franck Ribery. Likevel har de god dekning på alle disse plassene.

Schalke var inne i en god periode før forrige helg, da de kun klarte uavgjort mot Mainz. Verre skulle det bli på onsdag mot selveste Real Madrid, og de ble maltraktert, demontert og utspilt med hele 6-1. På hjemmebane. Siden sist har Felipe Santana pådratt seg skade.

Når de nå skal reise til München for å bryne seg på et lag som har fått hvile i midtuken og for tiden ikke slipper inn mål, ser denne kampen desperat håpløs ut. Schalke er slitne etter å ha løpt etter Real Madrid i 90 minutter på onsdag, og kommer nok til München med hensikt om å drive skadebegrensning.

Oddsen på Bayern-seier er kun 1,16, så derfor blir vi nødt til å slenge på en handicap for å gjøre den mer gunstig.

Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven

Go Ahead Eagles er i dårlig form for tiden, og står med kun én seier i 2014. Har virkelig slitt mot lag på øvre halvdel av tabellen, og står nå i fare for å bli dratt ordentlig ned i nedrykksstriden.

PSV Eindhoven har slitt på bortebane denne sesongen, mens ser endelig ut til å ha funnet løsningen på hvordan man tar poeng også her. De gjorde kort prosess på NEC forrige runde, og har trivdes mot lag på nedre halvdel av tabellen. Vant også komfortabelt i forrige oppgjør mellom de to lagene, med 3-0.

De to lagene er i ganske motsatt situasjon for tiden, og PSV Eindhoven bør ta tre poeng for å henge i kampen om Champions League. Er for tiden seriens beste lag formmessig, med fire seire på de fire siste.

Mange spår en målrik kamp når disse to lagene møtes, men PSV har utvilsomt det beste offensive. De får 1.53 i odds hos Norsk Tipping og gjør seg fortjent til å være med i dagens dobbel.

Bayern Munchen – Schalke 04, 1,16 – 5,75 – 10,00. Handicap (0-1) gir 1,48 på H.
Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven, 4,30 – 3,65 – 1,53.

Klikk her for å levere dobbelen. Spillstopp er 18.25.

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør