En preget Sean Dyche etter at laget hans tapte 1-3 hjemme mot Liverpool onsdag kveld.
En preget Sean Dyche etter at laget hans tapte 1-3 hjemme mot Liverpool onsdag kveld. Foto: Richard Sellers (Pa Photos)

Sean Dyche i alvorlig trøbbel

Burnley-manager Sean Dyche er under hardt press. Og må ha seier hjemme mot Brighton lørdag.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Full tillit til Arsenal på lørdagskupongen
Oddssingel PL
: Bournemouth kan yppe seg mot Liverpool
Oddssingel PL: Chelsea kan da ikke være sjanseløse mot City
Oddssingel PL: Kan Ranieri lage trøbbel for United?
Oddsdobbel PL:
Hjemmedobbel til 5,70 i odds
Oddssingel PL
: Tottenham må tenke på Champions League
Oddssingel PL: Aubemeyang scorer først på Emirates
Oddsdobbel 1: Saftig lørdagsdobbel med Birmingham
V75 Forus: Millionjakt i V75
Lotto lørdag: Gulltrekning med 29 millioner i potten
Lykkespill: Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett

Det soleklare høydepunktet på lørdagens langoddsprogram er toppkampen i Premier League mellom Chelsea og Manchester City. I tillegg er det syv andre kamper fra Premier League på menyen, hvor blant annet Liverpool, Tottenham, Manchester United og Arsenal er i aksjon. Det er også fullt kjør i Championship og som vanlig på en lørdag er det kamper fra tysk Bundesliga, spansk La Liga og i italiensk Serie A. Og det er masse vintersport med blant annet verdenscup fra Beitostølen og Pokljuka.

NB! Gulltrekning i Lotto lørdag. Ca 29 millioner kr i førstepremiepotten lørdag. Lever kupongen her!

Burnley - Brighton H 2,70 (spillestopp kl 15.55)


Burnley endte på en sensasjonelt sterk 7. plass forrige sesong og kvalifiserte seg dermed til Europa League. Men klarte ikke å kvalifisere seg til gruppespillet i den turneringen og har slitt voldsomt i Premier League hittil. Etter midtukerunden er Burnley fortsatt nest sist på tabellen med skarve ni poeng etter rekken 2-3-10. Fem av sju kamper hjemme på Turf Moor er tapt hittil (1-1-4). Tok ledelsen 1-0 hjemme mot Liverpool onsdag, men røk tilslutt 1-3. Sean Dyche gjorde fem endringer i startelleveren mot Liverpool, og han må trolig fortsatt klare seg uten Steven Defour.

Hjemmesterke Brighton tok sesongens fjerde hjemmeseier av sju mulige da det ble 3-1 seier mot Crystal Palace tirsdag kveld. Har hatt en flott sesonginnledning og står med 21 poeng og ligger på 10. plass. Hadde ikke bedre enn 2-5-12 på bortebane i comebacksesongen i Premier League forrige sesong og det har fortsatt i samme spor denne sesongen. Fem av åtte bortekamper er tapt (2-1-5). Toppscorer Glenn Murray er usikker, mens Shane Duffy soner sin første av tre kampers karantene. På den annen side er viktige Dale Stephens ferdigsonet og tilbake lørdag.

Tilsvarende oppgjør på Turf Moor forrige sesong endte 0-0. At bortesvake Brighton skal stå spm favoritt i denne, synes helt uforståelig. 2,70 på Burnley er overodds så det holder og spilles.

Klikk her for å levere spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør