Hull har overrasket med flere gode resultater denne sesongen og blir vår favoritt i kveldens FA-cupkamp mot Brighton.
Hull har overrasket med flere gode resultater denne sesongen og blir vår favoritt i kveldens FA-cupkamp mot Brighton.

Ser verdi i Hull

Nettavisens oddsekspert mener oddsen på Brighton er latterlig lav og går for Hull-seier.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill mandag:
OL:I dag tar Emil medalje
V4:Dagfinn får tilliten

Mandagens oddsprogram består av kamper fra FA-cupen og diverse europeiske fotballigager. Vi kan også spille på flere spennende OL-øvelser.

Dagens langskudd
Brighton – Hull B 2,90

Hull har størst fokus på Premier League, men man er nå kommet langt i FA-cupen, og Wembley lokker. Vinneren av dagens kamp har også en overkommelig oppgave neste runde (Sunderland på hjemmebane).

Manager Steve Bruce har rotert kraftig på laget tidligere i turneringen, men det er ventet en sterkere startoppstilling denne gangen.

- Jeg kommer til å sende ut et lag som er sterkt nok til å slå ut Brighton, har han uttalt før matchen.

Det skal tas med i betraktingen at Hull har en ganske bred tropp. Benken mot Southampton sist bestod av kjente spillere som Brady, Jakupovic, Boyd, Sagbo, Aluko og Quinn.

Brighton bøtter ikke inn mål, men nå som det ikke står viktige ligapoeng på spill, har man anledning til å satse mer offensivt. Hvis man skulle slippe seg mer løs, vil det kunne åpne for kontringer for gjestene.

Manager Oscar Garcia har lovet fullt trøkk i kveld, selv om hovedfokuset er å sikre playoffplass i Championship.

Hull har tidligere i cupen slått ut Middlesbrough på bortebane med et sterkt redusert mannskap. Brighton til 2,15 er latterlig lavt. Dette møtet er vidåpent, og verdien ligger på B til 2,90.

Brighton – Hull 2,15 - 3,15 - 2,90

Klikk her for å levere dette spillet

Dagens spill
Lens - Le Havre H 1,80

Le Havre siktet høyt før sesongen, men er blitt en flopp. Fra å ha forventninger om å blande seg inn i tetstriden, må man nå begynne å konsentrere seg om å unngå nedrykk.

Har slitt med skader i store deler av sesongen og må klare seg uten den viktige midtbanespilleren Jean-Pascal Fontaine og angriperen Yohann Riviére i dag.

Lens har derimot levd opp til forventningene. Har tapt poeng i de to siste matchene, men jeg er likevel ikke bekymret for formen. Sendte Lyon ut av cupen torsdag og viste der at man holder høy klasse.

Den matchen kan sitte litt i bena, men laget har tre hele dager å komme seg på.

Til dagens kamp er Rudy Riou er suspendert, mens fire spillere befinner seg på skadelisten. Det er imidlertid bare Ahmed Kantari av disse fem som vil bli savnet.

Dyktige Yoann Touzg måtte stå over mot Lyon, men er klar i dag. Han er garantert pigg og spillesugen og vil utgjøre en trussel mot Le Havre-forsvaret.

Lens - Le Havre 1,80 - 2,90 - 3,85

Klikk her for å levere dette spillet

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør