Connor Wickham har vært i fyr og flammer den siste tiden.
Connor Wickham har vært i fyr og flammer den siste tiden. Foto: Owen Humphreys (Pa Photos)

Setter kronen på mirakelverket

Sunderland har avsluttet sesongen på fenomenalt vis, og har gode muligheter til å krone avslutningen med en ny seier i dag.

Kommersielt

Søndagens øvrige Sportspill-tips:
Dagens singel 2: HamKam er i bunnløs fortvilelse
Dagens singel 3: I dag kommer hjemmeseieren i Sogndal
Dagens dobbel: Odd har blitt undervurdert
Tippekupongen:
Molde er i støtet

Det er full rulle i hele fotball-Europa også i dag. England skal avslutte sin Premier League-sesong, og også Norge byr opp til fest på det som er et virkelig godt langoddsprogram på søndag.

Dagens singel 1
Sunderland - Swansea, H 2,20

Hjemmelaget har fullført et mirakel og berget plassen sin med en overbevisende seier forrige runde mot West Bromwich. De siste fem kampene har endt med 13 poeng, og de har tatt syv poeng mot Chelsea, City og Manchester United - alle på bortebane. Det står det stor respekt av.

Gustavo Poyet har virkelig fått full klaff i sesonginnspurten, og har sluppet inn kun tre mål de siste fem kampene. Det er virkelig ikke mulig å skryte nok av dagens hjemmelag, som er ferdigspilt men i en fantastisk formperiode.

Skadesituasjonen er uforandret for hjemmelaget. Fletcher, Sung-Yueng og Westwood er alle ute. Poyet har hatt stor suksess med en lik startellever den siste tiden, og ser ingen grunn til å endre den i dag.

Swansea har også spilt godt på slutten av sesongen. Forrige runde tapte de etter en uhyre sen scoring av Southampton på eget gress, men de var vel vitende om at sesongen på mange måter er over. Det vet de også i dag.

Også dagens gjester har ingen nyheter på skadefronten. Michu, Bartley og Angel Rangel er alle skadde.

Sunderland har vært verdt pengene de siste kampene, og med 2,10 i odds er de det også i dag. Det meste taler for den femte seieren på rad for Sunderland.

Dagens singel 1 (spillestopp klokken 15.55).
Kamp 167: Sunderland - Swansea, 2,20 - 3,30 - 2,95.


Dagens langskudd
Norwich - Arsenal, H 3,70

Hjemmelaget er i stor grad klare for nedrykk, men alt teoretisk håp er ikke ute. Da må de vinne i dag.

Norwich slo tilbake etter en svak periode med uavgjort mot Chelsea, og de viste at de ikke lar seg pelle på nesen etter 4-0-tapet på Old Trafford. Kanarifuglene har funnet en viss stabilitet, og de hadde gode muligheter til å stoppe Liverpool da de var på besøk. Er ikke ferdigspilt og enda mye å spille for.

6-6-6 på eget gress vitner om et lag som kan bite fra seg på hjemmebane 17-16 i målforskjell vitner om et lag som ikke er involvert i spesielt målrike kamper på eget gress. Alt det kan tale til deres fordel i dagens kamp. Tilnærmet skadefri tropp.

Arsenal har sikret det berømte fjerdeplasstrofeet, og har kun teoretiske muligheter om å klatre opp til tredje.

Det er imidlertid grunn til å tvile på om Wengers fulle fokus ligger på denne kampen. Neste uke venter nemlig FA-cupfinale mot Hull, og da har de ingen grunn til å ta sjanser i dag. Lang skadeliste som igjen inneholder Ramsey, han er imidlertid vurdert som tvilsom.

Det er ingen tvil om hvem som har mest å spille for, og hvem som har større oppgaver i vente. Arsenal satser nok ikke alt på denne kampen, og det kan Norwich utnytte. Med en odds på 3,70 kan vi tjene gode penger på kanarifuglene i dag.

Dagens langskudd (spillestopp klokken 15.55).
Kamp 163: Norwich - Arsenal, 3,70 - 3,50 - 1,80.
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus