Sevilla's playmaker Ever Banega soner karantene i dagens meget viktige seriekamp hjemme mot Athletic Bilbao.
Sevilla's playmaker Ever Banega soner karantene i dagens meget viktige seriekamp hjemme mot Athletic Bilbao. Foto: Manu Fernandez (AP)

Sevilla kan miste alt

Sevilla mister både Champions League og Europa League dersom de taper hjemme mot Athletic Bilbao i ettermiddag.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Manchester City jakter historisk trippel
Oddssingel La Liga: Sevilla kan miste alt
Oddssingel FA-cup: Manchester City lar seg ikke stoppe
Oddssingel Danmark: Eks-Eliteserietrener på vei mot Europa
Oddsdobbel:
Lørdagsdobbel til over tre ganger pengene
V75 Jarlsberg
: Dobbel jackpot med over 6 mill kr ekstra
V4/V5 Klampenborg: Topp sjanser for Oliver Wilson
V65 Harstad: Årets beste V65-omgang i nord

Det er som vanlig et meget innholdsrikt langoddsprogram lørdag, selv om Premier League og de øvrige tre divisjonene i England har avsluttet sin sesong. Det er siste serierunde i både La Liga og Bundesliga og det er FA-cupfinale i England. Ada Hegerberg og Lyon spiller Champions League-finale mot Barcelona og her hjemme spilles det en rekke kamper i både PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen. Det spilles også flere kamper i Toppserien. I FRankrike er det klart for nest siste serierunde i Ligue 1.

NB! Lørdag er det Lotto med ca 14 millioner kroner i førstepremiepotten. Lever kupongen her!

Sevilla - Athletic Bilbao B 4,20 (spillestopp kl 16.10)

Siste serierunde i La Liga, der Sevilla er avhengig av havari fra både Valencia og Getafe, dersom de skal ta 4. plassen. Det er to poeng opp til begge lagene og både Valencia og Getafe har klart overkommelige oppgaver.

Sevilla innledet som kjent sesongen knallsterkt og ledet faktisk serien etter seks serierunder. De har dog ikke vært i nærheten av å følge opp, og selv om de stadig leverer bra hjemme (11-3-4), får det fortsatt ikke fart på bortespillet (5-5-9). I kveld må de sentrale midtbanespillerne Ever Banega og Roque Mesa begge sone karantene. Banega var også ute i forrige hjemmekamp, da endte med 0-3 tap mot bortesvake Leganes. Det tapet sendte nok Sevilla ut av kampen om Champions League.

Kveldens motstander Athletic Bilbao har levert bra den siste tiden og står med flotte 6-1-3 på sine ti siste seriekamper. I likhet med Sevilla så leverer de sjelden på bortebane (4-6-8). Men de er kun to poeng tre poeng bak Sevilla og vil ta seg forbi Sevilla i kveld med seier og dermed kvalifisere seg for Europa League. Har et tilnærmet skadefritt mannskap.

Sevilla står med fire strake seire i de de fire siste tilsvarende, men de har to meget sentrale spillere ute med karantene i kveld og de røk altså 0-3 mot bortesvake Leganes i siste hjemmekamp, med alt å spille for. 1,70 på hjemmeseier er meningsløs favorittodds. Vi går etter outsiderspillet og 4,20 i borteodds er veldig raust.

Klikk her for å levere spillet

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør