Luca Toni er kjent for sin feiring - "hører du meg nå? Ser du hva som har skjedd?". Får vi se den på nytt i Brasil?
Luca Toni er kjent for sin feiring - "hører du meg nå? Ser du hva som har skjedd?". Får vi se den på nytt i Brasil? Foto: Felice Calabro' (Ap)

Siste sjanse for Luca Toni

Mange har hevet stemmene for å få den 36 år gamle ringreven til VM. I dag er siste sjanse på hjemmebane til å bevise hvorfor han fortjener nettopp det.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige lørdagstips:
Tippekupongen: Ny slitekamp for Brann
Oddstips 1: Lars Bohinen er sårt savnet
Oddstips 2: Vinner for å hedre Zanetti
V75 Jarlsberg: Sjokkobjekter mot 42 millioner

Det er full rulle fra alt fra norsk 2. divisjon til Bundesliga i dag, og det er nok siste lørdag på lenge at oddsprogrammet er så fullstappet som det er i dag.

Dagens singel 2
Hellas Verona - Udinese, H 2,00

Vi har skrevet mye om askeladden fra Verona, som tradisjonelt sett er som et storlag å regne. Etter opprykket fra Serie B i fjor, har mye gått deres vei. Etter en tung periode som følge av Jorginho-salget, er de nå tilbake på rett spor og inne i en virkelig bra periode.

Mye av det er takket være den evige målgarantisten Luca Toni. Med sine nitten scoringer er han ligaens nest mestscorende, og har et bedre målsnitt enn for eksempel Carlos Tevez og Gonzalo Higuain. Han har levert jevnt gjennom vårsesongen.

Forrige kamp karret de til seg et imponerende bortepoeng mot Lazio. På eget gress har de også vært sterke. Forrige hjemmekamp vant de 4-0 over Catania, og de har kun tapt en kamp de siste seks, mot Fiorentina. Albertazzi er med Iturbe suspendert, mens Donati er skadet.

Udinese har hatt en mer trist sesong. 13. plass er et langt fall ned for klubben som for få sesonger siden spilte kvalifisering til Champions League. Har 3-3-12 på bortebane, og på reisefot har de vært ekstremt tannløse denne sesongen.

I tillegg er Luis Muriel utilgjengelig resten av sesongen grunnet skade. Også supertalentet har tatt steg tilbake fra tidligere sesonger i år.

Hellas Verona er som oftest tilliten verdig på hjemmebane, og 2,00 i odds er akseptabelt mot et bortesvakt Udinese.

Dagens singel 2 (spillstopp klokken 17.55).
Kamp 81: Hellas Verona - Udinese, 2,00 - 3,25 - 3,05.


Dagens langskudd
Levante - Valencia, H 3,10

Forrige serierunde var Levante med på å iscenesette det som har utviklet seg til å bli en av tidenes mest spennende avslutninger i La Liga. Med 2-0-seier over Atletico med alt å spille for, rystet de hele fotballverden.

Før seieren mot Atletico spilte de uavgjort mot både Getafe og Elche, men er ikke i sitt livs form. Valencia-laget er ferdigspilt for sesongen, men har i sesongens siste hjemmekamp en gylden mulighet til å gå forbi dagens gjester på tabellen en runde før slutt. Utrolig ustabilt hjemmelag, med 6-6-6 som statistikk.

Valencia var nære ved å ødelegge Real Madrids tittelhåp forrige runde, men spilte til slutt uavgjort. Også dagens gjester er ferdigspilte, ettersom det er for langt opp til Europa League.

Var også nære ved å sjokkere Sevilla i semifinalen av nettopp Europa League, men etter å ha tatt ledelsen med 3-0, scoret Sevilla målet som sendte dem videre - tre minutter på overtid.

Valencia har levert to veldig gode prestasjoner men fått utrolig lite betalt. Moralen er nok ikke på topp i den leiren for tiden. Bortestatistikken på 3-7-8 er heller ikke spesielt imponerende.

Det er alltid morsomt med lokale kamper, og Levante er i skyene etter sjokkseieren mot Atletico Madrid. Oddsen på 3,10 til hjemmeseier er for god til at den ikke bør prøves!

Lørdagens langskudd (spillestopp klokken 21.55).
Kamp 111: Levante - Valencia, 3,10 - 3,05 - 2,05.Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør