(PA/Scanpix)

Sjekk dagens engelske dobbel

Birmingham og Burnley skal vinne hjemme mot overkommelig motstand.

Kommersielt

Det er en stor dag på langoddsen i dag, i tillegg til ekstraordinært høye premier for alle med 12 rette i tipping. Vi finner norsk fotball fra de fleste divisjoner, Premier League og The Championship, og mye fotball fra lenger sør i Europa utover kvelden. Som vanlig på innholdsrike odds-dager kommer vi med to oddstips i dag. Det første blir en dobbel fra fotball-øya i vest.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Les også lørdag:
Tippetips: Bonuspott og fem mill ekstra i potten
Oddstips 2: Ny nedtur for Roma
V75 Färjestad: Håkon tror voldsomt på en norsk hest
V75 Färjestad: Slik er du med i kampen om 60 milloner kroner
Premier League: Full oversikt over skader og karantener
Tippeligaen: Status over skader og karantener
Hva mener leserne?: Lesernes oddstips

Birmingham - Wigan
Birmingham har 1-3-1 innledningsvis. Hjemme kampene har endt med 2-1 over Blackburn og 0-0 mot Liverpool. Rekruttene klarte 3-1 over Milton Keynes Dons i en cupkamp på tirsdag. Borte mot West Bromwich sist gjorde de en god førsteomgang og en heller svak sisteomgang, og tapte 1-3.

Wigan har full pott på bortebane etter 1-0 over Tottenham. Dette er også den eneste bortekampen så langt. På hjemmebane har de blant annet røket 0-8 for Chelsea. Reservene klarte 2-1 over Preston i Carling Cup sist.

Ingen store problemer med troppen for Birmingham. Michel ser ut til å måtte stå over. James McFadden er langtidsskadd. Wigans kaptein Gary Caldwell er ute med skade, og Hendry Thomas, Franco Di Santo og Ronnie Stam skal testes nærmere kampsstart men kan alle blir klare.

Innbyrdes oppgjør viser 1-0, 3-2 og 2-0 til Birmingham i de tre siste tilsvarende.

Birmingham er sterke på hjemmebane og har ikke tapt på St. Andrew's på snart et år. Wigan er et lag man skal slå på hjemmebane for å lykkes i Premier League, og Wigan har ikke vist seg som noen stor trussel hittil. Borteseieren over Tottenham skal de ha all mulig ære for, men den kom mens Tottenham hadde et tett kampprogram. Det vil overraske hvis Wigan vinner to bortekamper i Premier League på rad, og vi mener 1,75 på hjemmeseieren er spillbart her. Den kan spilles alene, men vi er grådigere enn som så og tar den med i en dobbel med Burnley.

OBS! Nå kan du tippe på Android-telefoner

Burnley - Bristol City
Burnley har vunnet 3 av 3 hjemmekamper, mot Nottingham Forest, Leicester og Preston. De vant også 1-0 hjemme mot Bolton i Carling Cup sist tirsdag.

Bristol City har startet ganske svakt med 0-1-3 på hjemmebane og 1-1-1 på bortebane. De vant 2-0 borte mot Scunthorpe sist, men har siden tapte to hjemmekamper mot Watford og Coventry, og formen er svak. Laget kan se ut til å ha blitt forstyrret av at Steve Coppel sa opp manager-stillingen sin da sesongen var bare en uke gammel.

Burnely-manager Brian Laws kan benytte seg av førstemålvakt Brian Jensen og Ross Wallace etter korte skadefravær. Chris McCann er ute fortsatt, men ellers er alle på plass. For Bristol City er Marvin Elliott og Christian Ribeiro på vei tilbake etter skader og da er troppen fulltallig igjen, med unntak av langtidsskadde Nicky Maynard.

Burnley vant tilsvarende oppgjør 4-0 i 2009 og tapte 0-1 i 2007.

Dette ligner veldig på en hjemmeseier. Burnley har vært feilfrie på Turf Moor hittil, og Bristol City er neppe laget til å rokke ved det i dag. 1,60 på H er så lavt som det må være, og vi tar med denne i en dobbel. Total odds blir 2,80 og vi setter 200 kroner på denne. Spillefristen er klokken 15.55.

60. Birmingham - Wigan 1,75 3,20 3,75
65. Burnley - Bristol City 1,60 3,20 4,20

Total odds: 2,80

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Sportspill.no on Facebook

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus