Sjekk denne oddsgevinsten!

Satset 30 kroner på 10 kamper og vant nesten en halv million. Her røper han vinneroppskriften.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Dagens to oddstips fra Nettavisens spillmagasin Sportspill.no:
Leverkusen vinner klart
Her blir det uavgjort

Mandag kveld kunne en spiller fra Bergen juble for en av de mest spektakulære oddsgevinstene Norsk Tipping noensinne har utbetalt.

Mannen i 50-årene satset til sammen 30 kroner på ti kamper, og oddsen ble hele 15.309. Dermed kunne han innkassere pene 459.294 kroner etter at Vitoria Guimaraes hadde slått Portimonense 2-0 i den siste kampen på kupongen.

- Det ble et par glass vin med konen den kvelden, ler vinneren på telefon fra Bergen.

- Ettersom Norsk Tipping har et premietak på 300.000 kroner pr kupong, måtte jeg fordele innsatsen på tre kuponger. Jeg viste først frem to av kupongene til konen og sa at jeg hadde vunnet ca 300.000 kroner. Hun ble veldig happy da jeg litt senere viste frem enda en vinnerkupong, gliser han.

- Men hun har vunnet enda mer enn meg i Joker tidligere - over en halv million kroner, fortsetter den svært muntre bergenseren.

Obs: Nå kan du tippe på iPhone

Mistet nettet
Det ble en svært stressende mandagskveld for den ivrige oddsspilleren før gevinsten var i boks.

- Jeg fulgte med på resultatene litt til og fra. Og flere ganger så det ut til at jeg skulle ryke. Men da jeg sjekket neste gang, var jeg alltid inne igjen. Til slutt ventet jeg bare på resultatet i Vitoria Guimaraes – Portimonense, den kampen med lavest odds. Det er alltid den kampen man ryker på, sier han til sportspill.no.

Mens bergenseren fulgte med på resultatene, falt plutselig nettet hans ned.

- Det ble veldig mye stressing for å få opp dataen igjen. Du kan tro jeg trippet en del da, ler han.

- Jeg har vært veldig nær å vinne store premier i V75 og tipping flere ganger, så det var en lettelse da jeg endelig fikk bekreftet at kupongen hadde gått inn.

Imponerte Hamar
Pressetalsmann Magne Vikøren i Norsk Tipping er svært imponert over vinnerkupongen.

- Vi har sjekket premiearkivet, og jeg kan fortelle at dette er en av kupongene med høyst odds som det er blitt premie av. En oddsbombe av de meget sjeldne, forteller Vikøren.

- Det er stort å vinne en halv million kroner i Lotto, men det må være en fantastisk følelse å vinne et slikt beløp på fotball, der du tar egne valg og bruker kunnskap. Det er bare å fylle opp resten av kontoen hans med gratulasjoner!

Faktisk kunne mannen fra Bergen ha vunnet 300.000 kroner til, dersom innleveringen hadde gått som planlagt.

- Jeg prøvde først å spille for 50 kroner, men da overskred jeg beløpsgrensen for hva det er lov å vinne på én kupong. Da jeg så skulle stykke opp innsatsen, ble jeg litt forstyrret underveis, slik at jeg bare spilte for 30 kroner.

Madammen har fått sitt
Men vinneren depper ikke av den grunn, og han har allerede planene klare for hva han skal gjøre med gevinsten.

- Jeg kommer til å gi en del til en veldedig organisasjon som jeg støtter. Madammen har fått noen titusen allerede, og så kommer det til å dryppe litt på barn og barnebarn. Resten går nok inn et boligprosjekt som vi har investert i, forteller han.

Vinnerrekka
Under har vi listet opp de ti kampene som ga nesten en halv million i premie. Resultatet står til slutt.

Nordskjælland – OB B 2,40 1-4

Brommapojakarna – Malmö FF (0-1) B 2,00 1-4

Örebro – IFK Göteborg (0-1) U 3,55 2-2

Mjällby – Åtvidaberg H 1,90 2-1

Tours – Chateauroux 0-1 H 3,55 2-1

Helmond – Volendam B 0-2

Blackpool – West Beomwich pause H 3,30 1-0

Mallorca – Levante (0-1) U 3,45 2-2

Tornio – Ascoli (0-1) U 3,25 2-2

Vitoria Guimaraes – Portimonense H 1,50 2-0

Ble du inspirert? Her finner du dagens oddsprogram, der du kan spille på blant annet Rosenborg og Liverpool.

For å få inn ti såpass vanskelig spill må du ha veldig mange marginer på din side, og det manglet ikke på nervepirrende øyeblikk for vinneren fra Bergen.

Den kanskje mest spesielle avgjørelsen kom i oppgjøret mellom Örebro og IFK Göteborg i Allsvenskan. Her måtte Örebro vinne med nøyaktig ett mål for at kampen (og hele kupongen) skulle gå inn. Det så veldig greit ut helt til Nordin Gerzic sendte hjemmelaget opp i 2-0-ledelse i det 90. minutt. Men utrolig nok reduserte Stefan Selakovic rett etterpå, slik at sluttresultatet ble 2-1.

Av andre spennende høydepunkter kan vi nevne at både Mallorca og Mjällby kom tilbake fra 0-1 ved pause og avgjorde i bergenserens favør henholdsvis fem og tre minutter før full tid.

I tillegg scoret Tours de to avgjørende målene det siste kvarteret av kampen.

Obs: Nå kan du tippe på iPhone

Røper hemmeligheten
Vinneren fra Bergen setter ofte opp slike kuponger med ti kamper. Og senest onsdag var han nære på å vinne stort igjen.

- Hadde Chelsea og Arsenal ledet ved pause, ville jeg ha vunnet ca en halv million kroner med 200 kroner i innsats, forteller han.

Han anslår at det er 40 prosent dyktighet og 60 prosent flaks som må til for å vinne på slike kuponger, og han følger klare strategier når han setter opp kampene.

- Det blir gjerne jevnt når lag midt på tabellen møtes. Derfor spiller jeg ofte disse kampene med handikap slik at de går inn hvis hjemmelaget vinner med ett mål. Noen lag vinner ofte med mange mål mot de dårligste lagene, og da spiller jeg handikap slik at de gode lagene må vinne med mer enn et mål, slik som de to første kampene på kupongen min. Begge disse strategiene gir høy odds, forklarer han.

Bergenseren forteller at han spiller utelukkende hos Norsk Tipping og at han skyr de utenlandske bookmakerne.

- Jeg koser meg faktisk hos Norsk Tipping. Der er det ingen former for risiko; du får utbetalt premiene, du blir ikke utestengt hvis du vinner mye, og de legger ikke ut lokkekamper som siden blir stengt for spill, forteller han.

Får tips fra Sportspill.no
Mannen er også en ivrig travspiller, og mens vi snakker sammen ber han meg sjekke resultatene fra et svensk galloppstevne som gikk torsdag formiddag. Dessverre røk han allerede i første løp denne gangen, men i nesten samme minutt begynner lunsjløpet på Bjerke, der han vant til sammen 36.500 kroner for tre uker siden.

- Jeg er inne på Sportspill.no hver dag for å få travtips, og abonnerer også på nyhetsbrevet som kommer til V65 onsdag og V75 lørdag. Jeg er veldig fornøyd med travtipsene. Jeg følger ikke med på andres oddstips, for jeg liker å ta egne avgjørelser når jeg spiller på fotball, avslutter han.

Her kan du melde deg på Sportspills travbrev som kommer i innboksen onsdag og fredag.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør