Foto: Scanpix

Sjekk hvor smellen kommer

Blir det tap for Tottenham, Arsenal, City eller Newcastle? Sjekk våre tips til lørdagskupongen her.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Det er mange sikre kamper å velge blant på lørdagens kupong, men likevel såpass åpent at det kan bli god premie.

Her er oddstippsene: Fantastisk meny på langoddsen lørdag

1. Burnley - Manchester City B (med U som mulighet)
Burnley er faktisk, til tross for sin dårlige tabellplassering, et relativt godt hjemmelag. Det er på bortebane laget virkelig har slitt (1 uavgjort på 16 kamper,15 tap). Samtidig har laget kun en uavgjort på de siste 6 kampene, og styrer rett mot nedrykk. City på sin side er ikke et av Premier Leagues beste bortelag,og spiller ofte uavgjort. Argumenter for gardering finnes altså, men City skal være en god del hakk bedre. Taper for øvrig Burnley 2 kamper til på rad setter de klubbrekord.

2. Arsenal - Wolverhampton H
Arsenal er formlaget i Premier League, og er et veldig godt hjemmelag.Wolverhampton er omtrent like gode borte som hjemme. Vi tror likevel det skal mye til for at Wolves klarer å få med seg poeng. Ta bare med at Wolves har 2 seire og 1 uavgjort på sine 3 siste bortekamper. Arsenal har Fabregas, Gallas og Arsjavin ute - men har vel et par-tre juniorlag som ville hevdet seg høyt i Premier League. Mot Wolves er det nok, og både Clichy og Denilson er sannsynligvis tilbake.

3. Sunderland - TottenhamU (HB)
Sunderland har 4 uavgjorte og to seire på sine 6 siste hjemmekamper, mens Tottenham har vunnet sine 5 siste kamper. Hjemmelaget har faktisk tapt kun to av sine hjemmekamper i år, og er det 8.mestscorende laget på hjemmebane hittil i år. Vi tror Sunderland vil kjempe med både nebbet og klørne i denne kampen også. Er du Liverpoolfan er dette kampen hvor du håper på hjemmeseier, men vi tror samtidig at det kan skje. Spurs er likevel ikke akkurat et dårlig lag, så garderinger må til

4. Bolton - Aston Villa U (B)
Villa er et merkelig lag som varierer mer i prestasjoner enn et norsk landslag i hopp. Villa har ikke vunnet på tre kamper, mens Bolton har tapt sine to siste. Samtidig er dette en kamp som ofte ender uavgjort. Av totalt 16 kamper lagene mellom på Boltons hjemmebane har halvparten endt uavgjort. Villa sliter med småskader på en god del spillere, mens hjemmelaget får Gretar Steinsson tilbake. Ta med uavgjort, nesten uansett hva du har lyst til å tippe.

5. Portsmouth - Blackburn B
Hjemmelaget spiller kun for det som måtte finnes av ære. Avram Grant kan velge mellom hele 13 spillere til kampen. Spillere som James, Ben-Haim og Boateng er ute på grunn av skader. Bortelaget har omtrent alle spillerne sine tilgjengelige. Tar du med at Blackburn også er i en god form blir dette borteseier.

6. Stoke - HullH (U)
Fem tap på de seks siste borte for Hull, som ligger under streken på målforskjell. Stoke på sin side har spilt så mye uavgjort i år at de har en ok sikker plassering på 11. Stoke har ikke slått Hull hjemme på fire forsøk, men kan fort gjøre det denne gangen. Hull har ikke vunnet på bortebane i år, og gjør det ikke nå.

7. Peterborough - Newcastle B
Hjemmelaget rykker ned. Bortelaget rykker opp. Selv om hjemmelaget har vært OK hjemme og Newcastle ikke like uslåelige borte som hjemme så skal dette være lett match for Newcastle. Bortelaget har ikke tapt på 10 kamper, og gjør det ikke her heller.

8. Bristol City - Nottingham Forest U(HB)
Denne kampen står det skrevet uavgjort på. City 9 uavgjorte hjemme, og Forest 9 borte. Bortelaget har riktignok stort sett vunnet eller tapt i det siste, men trenger å sikre playoff-plassen nå. City har for øvrig ikke slått Forest hjemme i ligaen.

9. Coventry - Derby B (HU)
Hjemmelaget har et godt tak på bortelaget, som virkelig har slitt på bortebane i år. Derby har likevel ikke tapt på de siste fire kampene, og det ser ut til at spillet står mer til spillerstallen nå enn tidligere i 2010. Vi tror en smell kan komme i denne kampen hvor Derby kan skaffe seg nok sikkerhet til å glemme nedrykk, mens Coventry har for langt opp til playoff-plass.

10. Ipswich - Reading U (HB)
Hjemmelaget taper veldig sjeldent på sin egen stadion, mens bortelaget gjerne går på en smell de gangene man er på tur. Bortelaget har ikke tapt på 7 kamper, og liker å spille uavgjort. Det gjør hjemmelaget også. Fristende med bare en U, men bør vel garderes litt.

11. Preston - Watford U (H)
Watford står i fare for å rykke ned, og har virkelig vært dårlige på utebane i år. 1-1-6 på de 8 siste kampene for bortelaget, mens Preston har 2-4-2. Presten spiller mye uavgjort hjemme, og for Watford er alle poeng viktig.

12. Sheffield United - Barnsley H (U)
Bortelaget er ganske godt plassert med hensyn på å rykke ned, noe United også er med sin 10.plass. Hjemmelaget har vært i ganske god form i det siste, og er et godt hjemmelag. H er utgang, med en mulig U.


Vi har laget en 288-rekkesystem under: - Klikk her for å levere det

Tipping Lørdag, frist: 03.04.2010 15:55
1. Burnley - Manchester City U B
2. Arsenal - Wolverhampton H
3. Sunderland - Tottenham H U B
4. Bolton - Aston Villa U B
5. Portsmouth - Blackburn B
6. Stoke - Hull H U
7. Peterborough - Newcastle B
8. Bristol City - Nottingham Fore H U B
9. Coventry - Derby U B
10. Ipswich - Reading H U
11. Preston - Watford U
12. Sheffield Unite - Barnsley H

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør