Foto: AP/Scanpix

Skal du tippe i dag? Les her først!

Vi går for 12 rette på en spennende midtukekupong. Se Sportspills eksperttips.

Kommersielt

Andreas Faye-Schjøll har hatt stor suksess med tippetipsene på sportspill.no. Siden oppstarten 10. mars har tippeforslagene hans gått 36.385kroner i pluss.

Det er en variert midtukekupong som ligger foran oss. Inter reiser til Barcelona for å forsvare et 3-1-resultat fra den første semifinalen i Champions League, så følger de tre oppgjørene fra Adeccoligaen som ble utsatt da ingen kunne fly i askeskyen her forleden. Fem oppgjør fra Allsvenskan, dette er ny kost på tippekupongen i år, og til slutt er det to meget spennende returoppgjør i Europa Leagues semifinaler.

Kamp 1 til 7 spilles onsdag, resten torsdag. Innleveringsfristen er onsdag klokken 17.55. Du kan se Barcelona - Inter på Viasat 4 onsdag klokken 20.45, mens torsdagskvelden bør ryddes fri fra 21.05, når TV 2 Zebra viser Liverpool - Atletico Madrid. Resten må du ha betal-TV for å se.

Lever tippeforslaget nå med det samme.
Få scoringsvarsel for ditt lag!
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

Barcelona - Inter
Semifinale i Champions League, sammenlagtvinneren møter Bayern München i finalen. Det ble 3-1 til Inter i den første kampen. Barcelona scoret et viktig bortemål, men hadde nok håpet på et bedre utgangspunkt før denne kampen. Nå må de vinne 2-0, 3-1 holder til ekstraomganger.

Barcelona er suverene på hjemmebane i Primera Division. I Champions League har de blant annet vunnet 4-1 over Arsenal, 4-0 over Stuttgart, og 2-0 over dagens motstander i det innledende gruppespillet.

Inter leder Serie A igjen, etter 3-1 over Atalanta og Romas tap mot Sampdoria. På bortebane i Champions League har Inter blant annet vunnet 1-0 mot CSKA Moskva, 1-0 på Stamford Bridge mot Chelsea og tapt 0-2 i Barcelona.

Barcelona må denne gangen stille uten forsvarskjempen Puyol, han soner for kort, mens Iniesta er sliter med skade og ganske sikkert mister denne kampen. Fra før er Abidal ute. Maxwell kan bli å se fra start, mens Gabriel Milito trolig erstatter Puyol. I så fall er storebroren Diego en av dem han skal hindre fra å score.

Man kunne tro at Inters trener Mourinho het Taktikeren til fornavn, ikke Jose. Han skal ha sin del av æren for det gode 3-1 resultatet sist. I dag kan Internazionale tape med ett mål og likevel gå videre. På Camp Nou må han klare seg uten Stankovic, som soner for kort, Davide Santon og Francesco Toldo som er skadet, og muligens også Goran Pandev. Sneijder holder muligens ikke hele kampen, han spilte bare 45 minutter mot Atalanta.

Barcelona skal opp mot sin hittil største utfodring i denne turneringen. På hjemmebane skal de ha gode sjanser mot et hvilket som helst lag i verden, og når motstanderen kan tillate seg ettmålstap, blir markeringen H i kamp 1. Hvem som møter Bayern i finalen er en helt annen sak.

Bli varslet når Messi scorer!

Bodø/Glimt - Nybergsund IL
Glimt har innledet oppskriftsmessig med hjemmeseire mot Strømmen og Lyn. Borte mot Mjøndalen ble det tap. 6-1 målforskjell på hjemmebane mot to habile lag er sterkt, og det blir nok ikke så mange som reiser hjem fra Aspmyra med poeng denne sesongen.

Sundet er som vanlig litt mer uberegnelige. De åpnet med 2-1 hjemme mot Mjøndalen, 1-1 borte mot Lyn og så tapte de likegodt 1-4 hjemme mot Løv-Ham sist. Sundet var tidvis umulig å tippe på i fjor, med mindre man spilte på laget selv, og det ser ut til at vi kan forvente oss overraskelser denne sesongen også.

Glimt hadde skadefritt lag sist, og trolig starter mange av de samme denne gangen også. Laget mot Strømmen så slik ut:

Keeper: Jonas Kolstad.
Forsvar: Thomas Rønning, Per Verner Rønning, Johan Lædre Bjørdal, Willis Forko.
Midtbane: Anders Konradsen, Christian Berg, Runar Berg.
Angrep: Mounir Hamoud, Thiago Martins, Trond Fredrik Ludvigsen.
Reserver: Ivar Andreas Forn, Ruben Imingen, Michael Haukås, Anders Karlsen, Håvard Sakariassen, Daniel Stensland, Stefan Johansen.

Dette er Glimts kamp nummer to i et tett kampprogram. Mot Strømmen sist møtte de et lag som lå lavt og trolig gikk for 0-0. Glimt jobbet jevnt og trutt og fikk mål til slutt. Sundet er en annen type lag, de kan finne på hva som helst, og Glimt kan få større rom.

Vi kan ikke se at det er noen nye skader hos Sundet. Vi forventer bortimot samme lag som mot Løv-Ham: Mitrovic - Fazlagic, Haucke, Sørum, Vernan - Williams (Olouch fra 46.), Ingebretsen(Heier Solbakken fra 67.) - Fuhre, Johansson, Mendy (Eggen Persgård fra 83.) - Ojo.

Denne kampen starter forøvrig 18.00, og ikke 19.00, som først fastsatt. Dette fordi Sundet skal ha sjanse til å rekke flyet hjem.

Dette kan bli målrikt. Sundet er kapable til å score mål, men vi tror ikke de er sterke nok til å få med seg poeng. Vi spiller H i kamp 2.

Sjekk dagens oddstips: Gode spill i Adeccoligaen

Follo - Alta
Follo har ennå ikke scoret mål i Adeccoligaen etter tre kamper. De defensive har imidlertid gjort jobben og to poeng er inkassert etter 0-0 mot Bryne og 0-0 som underdog i Sarpsborg sist. Borte mot Ranheim ble det tap 0-1. Keeper Hansen gjorde seg verdig en bonusutbetaling på sommerfesten med et par sterke redninger i Sarpsborg.

Alta har tapt for Fredrikstad og Sogndal, men slo Bryne 2-1 i Finnmarkshallen sist. De hadde bortimot skadefritt lag etter to ukers ufrivillig spillefri, og vi får nok se det samme laget mot Follo. Førstemålvakt Samuel Dirscher er den eneste skaden hos Alta, ser det ut til, men han har vært ute en stund.

Follos Anders Jahnsen fikk rødt kort sist.

Dette er en relativt åpen kamp. Det er tidlig i sesongen, og lagene har ennå ikke vist oss hva de er gode for. Alta har erfaringen fra sesongen i fjor, mens Follo er nyopprykket etter noen sesonger på nivået under. Alta var det fjerde beste bortelaget i fjor, med 5-2-8 på bortebane. De var det eneste laget som vant i Mjøndalen, og de sjokkerte med 5-0 i Moss og 4-0 i Stavanger, for så å tape for svakere motstand etterpå.

Alta er best på kunstgresset hjemme i Finnmarkshallen, nå skal de spille på gresset på Ski Stadion. Likevel tør vi ikke avskrive dem her, ikke mot et lag som ikke scorer mål. Likevel, en vakker dag kommer det til å løsne for Follo, og den vakre dagen kan fort bli i dag. HUB i kamp 3.

Moss - Tromsdalen
Moss lå under med ett mål i Mjøndalen nesten hele kampen forrige runde, og da Mjøndalen fikk enda en straffe midt i andre omgang, så det mørkt ut. Likevel klarer Moss i vinne kampen hele 3-1, og slik er det i Adeccoligaen i år, alle kan slå alle. Moss har vist fightervilje og de har vist at flaks favoriserer dem som prøver, ikke dem som gir opp. Dette lover bra for et Moss-lag vi ikke forventer oss allverden av i år.

Moss har nå slått Sandnes Ulf 1-0 hjemme, tapt 0-5 for Bryne, og vunnet 3-1 på Nedre Eiker. Vinner de med fire mål eller mer i dag, kan kråkene sjokkere ved å innta tabelltoppen.

Tromsdalen har 1-1-1 så langt. Den ene bortekampen deres endte 2-2 mot Strømmen.

Moss har fått tilbake spissen Thomas Klaussen etter et langt skadefravær, han kom innpå mot Mjøndalen og scorte på årets første offisielle ballberøring. De har fortsatt skader på Halvard Simonsen, Marius Henriksen, Eikum og Gosche. Det er grunn til å tro at Moss starter med det samme laget som vant på Nedre Eiker: Origi, Edvardsen, Vidalon, Thømt Jensen, Wemberg, Sery, Heia, Nicol, Ringberg, Kvalheim, Edelsteen.

Tromsdalen har fire langtidsskader. Eirik Sørensen, Preben Y. Hanssen, Fredrik Allertsen, Reidar Waage og Bjørn Strøm. Keeper Morten Bredal-Thorsen er også skadet. Den nysignerte, 19 år gamle målvakten Steffen Andreassen kom innpå etter ett minutt sist, og slapp altså inn to mål til tross for hederlig innsats. Tromsdalen svekkes merkbart av disse skadene.

Moss endte med 9-3-3 på Melløs i fjor, Tromsdalen stoppet på 1-3-11 på bortebane og ble dårligste bortelag i divisjonen. Det ble 2-1 i tilsvarende oppgjør i fjor.

Stemningen i Moss er meget god etter den overraskende borteseieren sist, mens det tradisjonelt svake bortelaget Tromsdalen sliter med skader. Selv med to uberegnelige lag på banen blir valget ren H i kamp 4.

Halmstad - Gefle
Det er spilt åtte runder i Allsvenskan. De fleste lagene er nå inne i en hektisk periode der det skal unnagjøres fem kamper på femten dager. Halmstad står med 2-1-1 hjemme og 8-2 i målforskjell. Tapet kom for overraskelsen Mjällby.

Gefle innledet brukbart, men de tre siste er tapt. 2-0-2 på bortebane. De regnes for å være et av seriens mest kyniske og taktiske lag, men i forrige kamp mot Brommapojkarna var man det motsatte. Til tross for at man spilte 11 mot 10 store deler av kampen, klarte man aldri ta initiativet og tapte fortjent 1-2.

Halmstad har skader på Jonas Gudni Saevarsson og Joe Sise. De stiller med følgende mannskap i dag: Karl-Johan Johnsson, Robin Malmkvist, Per Johansson, Johnny Lundberg, Tommy Jönsson, Mikael Rosén, Michael Görlitz, Emir Kujovic, Anel Raskaj, Alexander Prent, Tomas Zvirgzdauskas, Anselmo, Christian Järdler, Michael Thomas, Marcus Olsson, Emil Salomonsson, Ryan Miller, Richard Magyar. Sistnevnte er debutant og 18 år gammel.

Gefle er ikke fullt lag. De mangler Yussif Chibsah som soner karantene, og flere spillere haltet av banen i forrige kamp, Mikael Dahlberg og Jonas Lantto var to av dem. Usikkert om de spiller i dag. James Frempong rekker trolig ikke denne kampen,

Gefle har vunnet de tre siste innbyrdes, totalt står det 6-1-4 fordel Gefle siden 2005.

Selv om Gefle har et innbyrdes overtak, tror vi de skal få det vanskelig i dag. De er i dårlig form og noe plaget av skader, ikke så ille som sist da de måtte flytte backer frem i på midtbane/kant, men likevel. Halmstad vant 3-0 i sin siste hjemmekamp og skal normalt vinne i dag også. H i kamp 5.

Häcken - GAIS
Lokalderby og lillebror-derby i Göteborg. Det er IFK Göteborg som er storebror i byen, mens Häcken holder til på øya Hisingen rett utenfor. Häcken innledet med tre seire, så kom to uavgjort og deretter to tap. Sist ble det 1-1 borte mot AIK. Laget står med 2-1-1 hjemme og henger bra med på tabellen.

GAIS har 1-0-3 på bortebane. Seieren kommer over gode Örebro, mens man har tapt for Halmstad, Brommapojkarna og Mjällby.

Häcken stiller uten Johan Lind och Peter Nyström, ellers ser det bra ut med troppen.

GAIS forteller på sin hjemmeside at troppen ikke tas ut etter tirsdagens trening som vanlig, men først etter matchoppvarmingen onsdag formiddag. Det vi imidlertid vet er at forsvarer Calum Angus er høyst usikker, mens midtbanespiller Reuben Ayarna som skadet hånden mot Kalmar er blitt bandasjert på beste måte, men hvis han skal spille må det skje med en håndbeskytter, og det blir opp til dommeren om dette kan tillates. Angrepsspiller Joel Johansson er på vei tilbake fra skade og kan være aktuell, Fredrik Lundgren, Kenneth Gustafsson og Jonas Lundén er alle tilbake fra skade.

Begge lag vant på hjemmebane i fjorårets to innbyrdes. 2-3-2 innbyrdes totalt på på denne siden av årtusenet.

Häcken taper nødig for GAIS hjemme på Rambergsvallen. De er bedre på hjemmebane i år enn på lenge, likevel er det lett å se at formkurven er dalende. GAIS er imidlertid ikke noe stor bortelag, hvertfall ikke hittil, og en HU-gardering spilles i kamp 6.

Kalmar FF - Örebro
Kalmar har innledet på mystisk vis med 0-1-3 på hjemmebane og 0-4-0 på bortebane. I fjor var de meget gode og hadde kun tre tap hjemme i alt, nå har de allerede like mange etter åtte spilte. Noe er gått galt. Sist hjemmekamp tapte man 0-3 for et annet lag uten seier til da, AIK.

Örebro er i storform har nå tre strake seire. De ligger på tredjeplass på tabellen og har 3-0-1 på bortebane så langt. Fin 3-1 seier mot Gefle i siste bortekamp.

Ikke stort å melde om skader i noen av lagene. Örebro vant begge innbyrdes oppgjør i fjor.

Bortsett fra to treningskamper mot Molde og Åtvidaberg tidlig i vinter har ikke Kalmar vunnet i år. Det er sjokkerende dårlig. Før eller senere kommer seieren, men lite tyder på at det blir mot Örebro i dag. Vi spiller UB i kamp 7.

IFK Göteborg - Malmö FF
IFK har innledet med 1-2-1 på hjemmebane, og 11. plass på tabellen er et stykke bak der laget burde være. Man har bare klart å slå Elfsborg hjemme, det skjedde imidlertid med 5-1, så IFK har hvertfall vist at de kan ved én anledning.

Malmö ser ut til å gå mot en av sine beste sesonger på lenge, etter å ha vært selve definisjonen på middelhavsfarer de siste årene. De fikk sesongens første tap i siste bortekamp, da Helsingborg ble for sterke og vant 2-1. Ellers har det blitt 5-2-0 på de andre syv, og Malmö ligger på andreplass.

Litt skadebesvær for hjemmelaget: Tobias Hysén og Fredrik Risp er ute i to til tre uker. Midtbanemannen Gustav Svensson er under behandling for skader i hoften, men legerapporter gir stadig større håp om at han kan være tilbake tidligere enn forventet, kanskje allerede mot Malmö.

For Malmö var Miljan Mutavdzic tilbake i laget mot Djurgården sist. Markus Halsti, Rick Kruys, Edward Ofere og Jasmin Sudic var på skadelisten, og flere av dem kan være ute denne gangen også.

Det er alltid et problem med oppdaterte skaderapporter når vi sitter tirsdag kveld og analyserer kamper vi skal tippe på onsdag, men som ikke spilles før torsdag kveld. Ting kan skje på 48 timer, så vi oppfordrer alle til å gå inn på lagenes hjemmesider ved å klikke på lagenes navn, så tett opptil spillefrist som mulig. Det gjelder for kamp 8 til 12 på kupongen. Her og nå tar vi med suspensjoner og de skadene vi fanger opp tirsdag kveld.

7-0-3 på de siste ti innbyrdes med IFK som hjemmelag. Dette er en åpen affære som burde helgarderes, men vi dropper U med tanke på innbyrdes historikk, og Spiller HB i kamp 8.

Helsingborg IF - AIK
Helsingborg har tatt en klar ledelse på tabellen allerede etter åtte runder. Den fenomenale innledning har gitt 7-1-0 totalt, 4 strake seire på hjemmebane 12-2 i målforskjell totalt. Laget har i tillegg til å spille meget godt også en hatt del flaks, for eksempel da man scorte mot spillets gang mot Mjällby sist og fikk en mann utvist etter 33 minutter, men likevel vant kampen. Slik flaks må en serieleder ha, ellers hadde man ikke vært serieleder.

AIK har innledet labert, men nå har de tatt fire poeng på de to siste kampene og krisen er vel avblåst for denne gang. 6 poeng holder til en plass rett over nedrykk, og på bortebane har man 1-1-2 etter en solid borteseier 3-0 over Kalmar sist.

Helsingborg stilte uten Marcus Lantz på midtbanen sist. AIK stilte uten skadde Walid Atta, og hans erstatter Niklas Backman gjorde sine saker meget bra. Kapteinen Nils-Eric Johansson måtte ut i pausen da han ikke var som frisk som man håpet etter magesykdom, men nå er han trolig med igjen.

AIK har ny, midlertidig trener på plass, Björn Wesström, etter at den forrige treneren Mikael Stahres kom klubben i forkjøpet og sa opp jobben etter den elendige sesongstarten.

Helsingborg har et bra tak på AIK innbyrdes. Det ble 3-2 her i gjor, og Helsingborg vant bortekampen også, 3-0 ble det.

Helsingborg er store favoritter i denne kampen, men den er litt skummel, for fjorårets seriemester AIK er et lag med stor kapasitet og de er i ferd med i snu skuta etter en dårlig start. Markeringen blir likevel H, for selv om AIK skulle klare å finne tilbake formen, blir det veldig vanskelig å få med seg noe fra Helsingborg. H i kamp 9.

Djurgården - Mjällby
Etter en svak innledning har Djurgården vunnet de to siste hjemmekampene. 2-1-1 hjemme totalt nå, det er ikke så verst. Tapet kom i andre serierunde mot suverene Helsingborg. Med en ny trepoenger i dag vil man ta steget opp fra bunnen.

Nykommer Mjällby flyr høyt etter 4-2-2 på de åtte første. Begge tapene har kommet på hjemmebane, sist ble det 0-1 for Helsingborg i en kamp man godt kunne klart både ett og tre poeng. De er i øyeblikket Sveriges nest beste bortelag med 3-1-0 og 5-1 i målforskjell, og seirene har kommet over andre lag i toppen, som Örebro og Häcken.

Djurgården har fire navn på skadelisten: Daniel Sjölund, Mattias Jonson, Martin Andersson og Pa Dembo Touray. Mjällby AIF har skader på Craig Henderson og William Leandersson. Juan Robledo er suspendert.

Ingen innbyrdes oppgjør av nyere dato.

Djurgården begynner å få dreisen på spillet nå, og de to siste hjemmekampene er vunnet. Mjällby er ubeseiret på bortebane, men blir trolig ikke undervurdert av et Djurgården som er veldig sultne på poeng. HU-gardering brukes i kamp 10.

Liverpool - Atletico Madrid
Over til Europa League og returoppgjørene i semifinalene. Atletico vant 1-0 etter scoring av Forlan i Madrid. Dette var bare den andre seieren for Atletico i denne turneringen, de er kommet hit mye på grunn av bortemålsregelen. Atletico har på bortebane i Europa League spilt 2-2 i Valencia, 2-2 mot Sporting og vunnet 2-1 i Istanbul over Galatasaray.

Hjemme i Spania er de rimelig ferdigspilt, og på bortebane har de lite overbevisende 2-4-11 totalt. De to siste er tapt, tap ble det også hjemme for bunnlaget Xerez, men vi skal ikke legge alt for mye i det. Nå er det semifinale i Europa League, og man kommer til finalen med uavgjort eller seier på Anfield, til og med ettmålstap med scoring duger.

Liverpool har tapt på bortebane i Europa League før, men hittil har de kommet grusomt tilbake på hjemmebane. 4-1 over "uslåelige" Benfica og 3-0 over Lille er solid, og begge disse seirene kom etter tap med ett mål på bortebane. I Premier League er Liverpool som vanlig sterke på Anfield, 12-6-1 totalt, men uten Torres ble det bare 0-0 mot bortesvake Fulham for to uker siden. Seks strake seire før det.

Mange av gutta på Atletico synes nok det er greit å slippe å møte sin tidligere lagkamerat Fernando Torres i Liverpool-drakt. Hjemmelagets beste spiller er ute med skade resten av sesongen. Ellers er det usikkerhet rundt Dirk Kuyt, som er under intens behandling for å rekke denne kampen etter at han ble skadet mot Burnley. David Ngog er trolig også ute, men er også under behandling og han kan rekke matchen hvis alt klaffer.

Atletico kan bruke Sergio Aguero igjen etter at han var utestengt i forrige kamp. Atletico kan stille med sitt aller sterkeste mannskap på Anfield, muligens lar man Salvio starte på benken til fordel for Simão.

Dommer er forøvrig nordmannen Terje Hauge.

Det har blitt 1-1 mellom disse tidligere, og det er vel ikke langt unna å bli 1-1 igjen. Selv om Gerrard scoret to mot Burnley, vil det være et tomrom etter Torres. Atletico har vært skuffende på bortebane i Primera Division, men i Europa League har de vokst med oppgavene. Folkerekka viser at bare 22 prosent av tegnene faller på U i denne kampen, og vi spiller HU i kamp 11, med håp om brukbare premier ved et uavgjort resultat.

Fulham - Hamburger SV
Fulham klarte et 0-0 resultat i Hamburg, og overrasket atter en gang med en sterkt prestasjon i Europa League. Hjemme i Premier League er sesongen snart over og resultatene bærer litt preg av at det er Europa League som teller nå. På hjemmebane i Europa League har Fulham vunnet det meste, det ble 2-1 mot Wolfsburg, 4-1 mot Juventus, 2-1 mot Shakhtar Donetsk og 1-0 mot CSKA Sofia.

HSV gjør det dårlig i Bundesliga for tiden, de to siste er tapt for Mainz og Hoffenheim. Medaljer sluttet man å snakke om for noen måneder siden, og når ser det tungt ut med tanke på plasser som gir spill i Europa neste år også. På bortebane i Europa League har HSV vunnet 3-1 i Liege, tapt 3-4 for Anderlecht, tapt 2-3 for PSV og tapt 0-1 for Tel-Aviv på de fire siste.

Fulham mangler som vanlig Johnson. Fra laget som spilte 0-0 i Hamburg er det bare Baird som ikke kan være med nå, han er suspendert. Fulhams lag fra sist: Schwarzer, Konchesky, Hangeland, Baird, Hughes, Gera, Murphy, Duff, Etuhu, Davies, Zamora (Dempsey 52).

HSV har sagt opp trener Bruno Labbadia etter 1-5 smellen mot middelmådige og ferdigspilte Hoffenheim i helgen. Ricardo Moniz styrer HSV fra og med tirsdag, og man kan ikke akkurat si han har fått lang tid til å sette seg inn i sin nye jobb, selv om han er tidligere co-trener. Det må være en liten fordel for Fulham og rutinerte Hodgson.

HSV må unnvære Trochowski han står over med karantene. Marcell Jansen, Tunay Torun, Eljero Elia og Romeo Castelen er på langtidsskadelisten. Collin Benjamin er heller ikke disponibel. Dennis Aogo kan miste kampen på grunn av sykdom, det er 50/50 sier Moniz tirsdag.

HSV forrige kamp: Rost, Mathijsen, Boateng, Demel (Rincon 82), Aogo, Ze Roberto, Jarolim, Trochowski, Pitroipa, Guerrero (Petric 72), Van Nistelrooy.

Fulham har overrasket oss så mange ganger nå, at vi ikke lenger blir overrasket om de når finalen. Hjemme på Craven Cottage er de alltid sterke. Det kan bli 0-0 igjen, men vi har tro på at Fulham, som er i medgang og har forberedt seg grundig, klarer å følge opp 0-0 bragden fra forrige kamp og avgjøre på hjemmebane. H i kamp 12.

Klikk her for å levere Sportspills 96-kroners tippeforslag.

Klikk her for å levere det store 486-kroners systemet du ser nederst i artikkelen.

96-kroners systemet:

Tipping Midtuke, frist: 28.04.2010 17:55
1. Barcelona - Inter H
2. Bodø/Glimt - Nybergsund IL-T H
3. Follo - Alta H U B
4. Moss - Tromsdalen H
5. Halmstad - Gefle H
6. Häcken - GAIS H U
7. Kalmar FF - Örebro U B
8. IFK Göteborg - Malmö FF H B
9. Helsingborg IF - AIK H
10. Djurgården - Mjällby H U
11. Liverpool - Atletico Madrid H U
12. Fulham - Hamburger SV H

486-kroners systemet:

Tipping Midtuke, frist: 28.04.2010 17:55
1. Barcelona - Inter H
2. Bodø/Glimt - Nybergsund IL-T H
3. Follo - Alta H B
4. Moss - Tromsdalen H
5. Halmstad - Gefle H U B
6. Häcken - GAIS H U B
7. Kalmar FF - Örebro H U B
8. IFK Göteborg - Malmö FF H U B
9. Helsingborg IF - AIK H
10. Djurgården - Mjällby H U B
11. Liverpool - Atletico Madrid H
12. Fulham - Hamburger SV H

-

Sportspill.no on Facebook

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus