Foto: Privat

Slik skal Reidar (31) feire Joker-millionene

Den fotballgale rogalendingen hadde flere grunner til å juble lørdag kveld.

Kommersielt

SJEKK HVORDAN: NÅ KAN DU SPILLE UTEN KORTLESER

Det ble en drømmedag for Reidar Auestad fra Ålgård i Rogaland. På ettermiddagen sikret favorittlaget Manchester United serieledelsen med 5-0 hjemme mot Birmingham, og et par timer senere ble ha trukket ut som førstepremievinner i Joker.

- Jeg må innrømme at jeg ble veldig skjelven da det gikk opp for meg at dette var på alvor, sa Reidar til programleder Ingeborg Myhre da hun spurte om hvordan det var å få en telefon fra Norsk Tipping på Hamar.

- Vi satt og spiste pizza, men jeg mistet brått matlysten, fortalte Reidar før de startet trekningen.Nyhet:Nå kan du levere Lotto-kupongen på iPhone og Android

Feirer med fotballturer
Men 31-åringen hadde ingenting å frykte. Akkurat som Manchester United tidligere på dagen, leverte han en prikkfri forestilling på direktesendt TV, og førstepremien på 2,1 millioner kroner ble hans da Jokeren dukket opp på det nest siste tallet.

Sammen med kona Lise og datteren Lina på to år stemte den lille familien i et praktfullt jubelbrøl fra sofakroken.

Og ettersom alle tre er svorne United-fans, varslet Reidar at det ikke blir bare én, men minst to turer til favorittlagets hjemmebane Old Trafford den kommende tiden.

I Lotto-trekningen samme kveld stakk tre personer av med 5,2 millioner kroner hver. Vinnerne var fra Sola i Rogaland, Bergen og Oslo, og vinnerreken var 4,6,10,20,26,28,31, med tilleggstall 22,29,32.

Spill uten kortleser
For å levere Joker, Lotto, Tipping og Norsk Tippings øvrige spill på nett, har spillerne helt fra starten vært nødt til å bruke en egen kortleser.

Hvis du er en av mange som har irritert deg over å ha glemt kortleseren hjemme når du sitter på jobben og ønsker å spille på Bjørndalen, Northug eller en spennende fotballkamp, kan vi glede deg med at det nå går an å levere spill uten kortleser.

Norsk Tipping har akkurat lansert en betaversjon av en spilløsning basert på mobilidentifikasjon.

For å levere spill på den nye måten, må du klikke deg inn på denne lenken og følge instruksjonene.

Du må være kunde hos Norsk Tipping med mobilnummeret registrert for å kunne benytte deg av løsningen. Registrer deg som kunde her.

Slik spiller du Joker og Lotto på nett og mobil
Klikk her for å spille på nett.
Klikk her for å spille på mobilen


Mulig premie: 15 millioner kroner:


Mulig premie: 24 millioner kroner:


Innleveringsfrist kl 19.55 hver dag: