Foto: Getty/All Over Press

Slik vinner du på Oddsbomben

Du kan vinne en god del tusen kroner svært enkelt.

Kommersielt

Oddsbomben er ett av de mest spennende spillene Norsk Tipping tilbyr. Mest av alt fordi det kanskje er det spillet hvor en lav innsats med god kunnskap kan gi en god utbetaling. Små kuponger på bare 8 kroner kan gi en gevinst på godt over tusenlapper, selv om alle favoritter skulle vinne.

Spillet går ut på å tippe riktig resultat i tre kamper, og alle kampene kan garderes. Eksempelvis er oddsbombe 5 denne onsdagen disse tre kampene:

Manchester City - Liverpool

Tottenham - Everton

Birmingham - Ipswich

Ditt mål er å klare å klare å dekke opp slik at du får riktig resultat i de tre kampene. Vi har under sett på disse tre kampene, og viser deg forslag til en kupong.

Første kamp er en liten nøtt. Ikke minst fordi det er usikkert hva slags lag hjemmelaget stiller med. For bortelaget er ligacupen muligens den beste sjansen for et trofé dette året. Det faktum at det er den første av to kamper spiller også inn. For bortelaget er for eksempel tap 1-2 et helt greit resultat. Det viktigste er å unngå stortap. Historisk har dog Liverpool et godt tak på City borte, men de siste 6 kampene har gitt fem seire for City med en målforskjell på 16-4. Historisk er målforskjellen mellom lagene 72-144. Vi tror at det for bortelaget blir viktigst å forsvare seg, og kanskje tro på et bortemål. Vi tipper derfor følgende:

H 1 H 2 B 0 B 1 - det vil si at kampen kan ende 1-0, 1-1, 2-0 eller 2-1

Den andre kampen, Everton mot Tottenham i Premier League er interessant på Oddsbomben. De siste kampene mellom de to lagene har endt 1-2, 1-1, 2-1, 2-2 og 2-0. Det har ikke vært målrike oppgjør, men siden 2002 har lagene kun spilt 0-0 en gang. De siste 6 kampene hjemme for Tottenham er 4 1 1 med målforskjell 10-3. Totalt har lagene spilt 98 kamper mot hverandre med en målforskjell på 136-125. Med det som utgangspunkt kan man tro at det neppe blir mange mål denne gangen heller. I tillegg er Tottenham i år foreløpig en god del bedre enn Everton. Vi tipper derfor følgende:

H 1 H 2 B 0 B 1 - det vil si at kampen kan ende 1-0, 1-1, 2-0 eller 2-1

Kampen mellom Birmingham og Ipswich er i Championship. Hjemmelaget ligger på en 13.plass, mens bortelaget har en 20.plass på tabellen. Hjemmelaget har vært ganske gjerrige i år, mens bortelaget har sluppet inn flest mål i Championship til nå. De siste 6 kampene med Birmingham hjemme har gitt 4 2 0 og 9-3 i målforskjell. Bortelaget stiller sannsynligvis med ny målvakt til kampen, Alex McCarthy (3 U21-kamper for England) - innlånt fra Reading. Kanskje medfører det litt færre baklengs for laget.

H 1 H 2 H 3 B 0 B 1 - det vil si at kampen kan ende 1-0, 2-0, 3-0, eller 1-1, 2-1 og 3-1.

Dette forslaget ville kostet 96 kroner å levere. Hvor mye du vinner kommer an på hva andre tipper, det er altså en flytende odds. Normalt ligger oddsen fra 320 og oppover. Oddsen ganges med rekkeprisen, altså hvor mange ganger du leverer spillet.

Her kan du levere oddsbomben

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus