JUBEL: Hvordan reagerer du hvis du vinner ca. 312 millioner kroner på fredag?
JUBEL: Hvordan reagerer du hvis du vinner ca. 312 millioner kroner på fredag? Foto: Adobe stock

Snakk om tidlig julegave! Fredag kan du vinne 312 millioner på Eurojackpot

Hvis du klarer å prikke inn alle de rette tallene i Eurojackpot på fredag, kan du bli mangemillionær, men det er ikke din eneste mulighet for å bli millionær!

Kommersielt

Førstepremiepotten i lotterispillet Eurojackpot har vokst til ca. 312 millioner kroner, og deles på spillerne som har de fem rette hovedtallene og de to rette stjernetallene i fredagens trekning.

Spill Eurojackpot her

Garantert norsk millionær!

Det er ikke bare i førstepremiepotten det venter en stor premie. Dersom du leverer en Eurojackpot-kupong før fredag 7. desember kl. 19, har du flere millionsjanser:

Førstepremien er altså på ca. 312 millioner kroner.

I andrepremiepotten ligger ca. 15 millioner kroner og godgjør seg.

I tillegg trekker vi hver fredag ut en tilfeldig norsk Eurojackpot-spiller som vinner 1 million og et reisegavekort på 100.000 kroner.

Spill Eurojackpot for å være med i trekningen!

Kan få plass på topplista

Hvis en nordmann stikker av med hele førstepremiepotten på fredag, sikrer vinneren seg den fjerde største premien i Norsk Tippings historie.

Slik ser topp 10-lista ut nå:

Spill Eurojackpot du også

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør