Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix

Sorry Magnus

Magnus Krog tok bronse i kombinertsprinten, men i dag er Krog gjort til altfor stor favoritt i duell med italieneren Pittin.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Den første kombinertøvelsen i Sotsji, ble svært spennende selv om vi ikke hadde noen nordmenn med i gullkampen (Eric Frenzel og Akito Watabe var for langt foran). Men med både Magnus Moan og Magnus Krog med i bronsekampen levde spenningen helt til målstreken.

Magnus Moan dro bronsegruppen store deler av langrennet og med i denne puljen var både Magnus Krog og italieneren Alessandro Pittin. Moan kunne ikke vært med helt inn i spurten, og da ble det kamp mellom Krog og Pittin, en duell Krog tok seg av og dermed bronse til Norge.

Norsk Tipping har ikke vært rause med dagens kombinertdueller og kun seks dueller er tilgjengelige. Som kjent har jeg vært soleklar på at jeg "kommer til å være nådeløs mot underbetalte norske favoritter i dette OL", og i dag er det prinsippet gjeldende igjen. 

I duellen mellom Magnus Krog og Alessandro Pittin er oddsen på Krog 1,50, mens oddsen på Pittin er på 2,20. Pittin var noen få poeng bedre enn Krog i bakken, mens Krog slo Pittin med noen sekunder i langrennet.

Alessandro Pittin tok individuell bronse i Vancouver og er en outsider til medaljer i dag også, det er naturligvis også Magnus Krog.

Men 2,15 på Pittin er overodds så det holder i denne duellen, og selv om jeg ønsker nordmenn all verdens suksess i OL, handler dette om odds og verdi.

Spilleforslag 1 vinter-OL tirsdag (spillestopp kl 10.30)
Magnus Krog - Alessandro Pittin 1,50 2,15
Klikk her for å levere dette spillet(velg kombinert i venstre spalte)

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør