Foto: Reuters/Scanpix

Spansk fiasko i Roma

Luis Enrique har ikke lykkes som Roma-trener og mer trøbbel er i vente lørdag kveld. Sjekk vårt oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Derby leverer på hjemmebane
Tippetips: Liverpool slår tilbake
Premier League: Oversikt over skader og karanter
V75 Sørlandet: 40 millioner i potten

Lørdagens langoddsprogram består av 88 spilleobjekter. I Ruhpolding er det jentenes tur til å gå stafett, og mon tro om vi kan få en like spennende stafett som i går. Det spilles seks kamper i Premier League og ellers fulle runder i de lavere divisjonene i England. Det er nturligvis også kamper fra Italia, Tyskland, Spania, FRankrike og Nederland. I Sverige starter kvartfinalene i sluttspillet i den svenske ishockeyen og det det skal gås femmil i Holmenkollen.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
Vi har truffet med våre langskudd fire av de fem dagene denne uken og håper på mer suksess i helgen.
Everton - Tottenham U 2,95
Vi var inne på å lansere Everton som et av våre oddstips denne lørdagen, men ville gjerne sett nærmere tretallet på oddsen og Everton sliter med å avgjøre kamper til sin fordel. Everton har ikke tapt siden 11. januar, men spiller vel mye uavgjort (2-4-0 på de seks siste seriekampene). Tottenham var som ventet sjanseløse i gullkampen og har fått nye skader på både Lennon og Dawson, mens viktige Scott Parker er tilbake etter karantene. Det lukter poengdeling alle dager i uken på Goodison i kveld og 2,95 for uavgjort må være det soleklare valget i denne kampen.

Wolfsburg - Bayer Leverkusen H 2,70
Bortelaget gjorde en praktkamp hjemme mot Bayern München sist lørdag og vant 2-0. Onsdag fikk Leverkusen en fotballeksjon av de sjeldne borte mot Barcelona i Champions League og måtte returnere med 1-7 i bagasjen. Hvordan skal man tro Leverkusen-spillerne reagerer på disse to kampene? Vi tror ikke Leverkusen er med i startblokkene i kveld og at disse to kampene har tappet laget for energi. Meget hjemmesterke Wolfsburg (7-2-3) kjenner forhåpentligvis sin besøkelsestid og 2,70 på hjemmeseier i bilbyen kan være dagens beste langskudd.

Dagens avslag
VM skiskyting stafett
Fredag lanserte vi Østerrike som et solid langskudd mot Sverige i herrenes stafett og den duellen var avgjort allerede etter første etappe i østerrikernes favør. Lørdagens tre dueller fra jentenes stafett finner vi derimot ingen verdi i og lar jentene skyte og bomme i fred.

Evian - Sochaux
Tirsdag lanserte vi hjemmelaget som et flott langskudd hjemme mot formkatastrofen Marseille og Evian innfridde med 2-0 seier til tre ganger pengene. I kveld må vi imidlertid advare. Toppscorer Sagbo er ute i kveld og det kan ligge en reaksjon i luften mot et Sochaux-lag i dyp poengnød. Dessuten er 1,70 på hjemmeseieren altfor lavt til å trigge vår interesse.

Dagens spill
Vi har foreslått åtte kamper denne uken og fem av våre foreslåtte kamper har endt uavgjort. Fredag var endelig marginene med oss da Ajaccio scoret seiersmålet ett minutt før slutt i hjemmemøtet med Marseille og innfridde vårt meget friske singeltips til 3,45 i odds. I lørdagens første oddstips lanserer vi en dobbel fra England til nesten fem ganger pengene.

Palermo - Roma H 2,30
Etter nedsablingen av Lazio hjemme tredje sist har Palermo fått 1-8 i hatten i sine to siste seriekamper. Vi lanserte laget som et spennende langskudd borte mot Siena for fjorten dager siden, men med en mann utvist allerede etter to minutter var den dagen ødelagt og 1-4 tapet må nesten ses i lyset av dette. En strålende Zlatan Ibrahimovic senket Palermo mer eller mindre på egenhånd sist helg og Milan ga seg ikke før det stod 0-4. I denne kampen manglet Palermo tre av sine faste forsvarere. To av disse returnerer i kveld og ellers er det få problemer for meget hjemmesterke Palermo (10-0-3).

Det vil seg aldeles ikke for Roma og det stygge 1-4 tapet borte for Atalanta, ble fulgt opp med 1-2 tap for byrival Lazio sist helg. Førstekeeper Martin Stekelenburg ble utvist tidlig i førsteomgang i den kampen og i kampen mot Atalanta ble to mann utvist. Prosjektet med Luis Enrique som trener har ikke slått til og det er voldsom misnøye blant Roma-fansen med Enrique. Roma spiller veldig ballbesittende fotball. Det kan være flott å se på, men effektivt er det ikke og Enrique som er oppvokst med Barcelona har trolig ikke mannskap godt nok til å spille slik ambisiøs fotball.

Roma står med 38 poeng og har ti poeng opp til Lazio på den viktige tredjeplassen. Roma sliter på bortebane og har kun tatt ett poeng på de fire siste bortekampene. I kveld soner Stekelenburg, Cassetti (f) og Osvaldo (A) alle karantene. Pjanic (m), Burdisso (f) og Juan (f) er alle skadet. Det betyr et midtforsvar med høyst variable Heinze og danske Søren Kjær.

Vi tror Palermo (som har vunnet to av de tre siste tilsvarende) må ha en topp sjanse i denne matchen mot et svekket og desillusjonert Roma. Miccoli eller Budan avgjør og Enrique får sparken som Roma-trener i løpet av de nærmeste dagene er vårt tips.

Palermo kan spilles som singel og 2,30 på hjemmeseier testes.

Spilleforslag 2 lørdag (spillefrist kl 20.40):
Kamp 108 Palermo - Roma 2,30 2,85 2,55
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør