Foto: AP/Scanpix

Spilte semifinale i FA-cupen for 30 år siden

Det er det nærmeste Plymouth har vært noe som helst av trofeer i England. Lørdag setter vi likevel våre penger på sørkystlaget .

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige lørdagstips:
V65 Ålborg: Dansk redningsplanke
V5 Bergen: Vidar vekker Åsakjappen
V75 Bergen: Samme gamle visa
Oddsen: Seriefinale i La Liga

Tipping: Lørdagens tippekuppong

Denne artikkelen er oversatt og tilrettelagt av Jens Friberg, tipsene er utarbeidet av Steven-Lee Holmdahl.

Nettavisen kan glede alle odds- og tippeinteresserte med at vi har ansatt Steven-Lee Holmdahl som ny ekspert på Sportspill.no. Steven har gjennom sine fire år i Aftonbladet opparbeidet seg et renommé som en av Nordens fremste oddseksperter.

Her kan du lese mer om Steven.

Som vanlig på lørdager er det full rulle i det engelske ligasystemet, men dagens høydepunkt er ligafinalen i La Liga mellom Atletico Madrid og Barcelona. I tillegg er det selvsagt en rekke spill fra verdenscupen i vinteridrettene og lørdagens langoddsprogram er svært innholdsrikt.

Dagens avslag
Sheffield W - Leeds, H 2,30

Sheffield Wednesday har tettet igjen defensivt og er vanskelige å spille mot. Men i dette tilfellet er tabellens taler klar. De er temmelig begrenset og kommer til å kjempe rundt streken resten av sesongen. Har seks spillere på skadelisten, hvorav tre kunne startet. De spillerne er Michail Antonio, Kamil Zayatte og Lewis Buxton.

Leeds har ikke fått betalt i det siste, men har også blir stilt på vanskelig prøver - samtidig som de ikke helt har hatt tur. Har forsøkt å forsterke troppen med Cameron Stewart og Jimmy Kebe. De er ikke bare breddespillere, men spillere som har kapasitet til å påvirke kampene.

Her kan det komme en skrell!

Klikk her for å levere.

Dagens singel
Plymouth - Southend, H 2,50

Norsk tipping har satt Southend som favoritt til 2,40. Hmm... jeg er ikke så sikker. Gjorde virkelig en god innsats i FA-cupen, men møtte da et sløvt og uinteressert Milwall, så sifrene (4-1) må tas med en klype salt. Har plukket med seg en god del poeng i det siste, men bak resultatene skjuler det seg et spill som ikke helt har overbevist. De vant helt uten å skinne mot Portsmouth, for eksempel. I tillegg er kaptein John White tvilsom til spill.

Plymouth har på sin side tatt store klyv i riktig retning de siste ukene og vi spillere har fått bra betalt. Mange bookmakere har nå forstått at "Argyle" spiller bra, men den nyheten ser ikke ut til å ha nådd helt til Norge. Selv om de har mistet Caolan Lavery, bør de ses på som favoritter i dag.

Klikk her for å levere.

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør