Svein Rune ble millionær- se den elleville jubelscenen

Det tok helt av hjemme i stua hos Svein Rune Damstuen (44) fra Vågå, da han onsdag ble Joker-millionær.

Kommersielt

- Oj, oj, oj! utbryter Svein Rune Damstuen når vi forteller at han er kveldens Joker-kandidat.

Etter en stor overføring fra lørdagens Joker-trekning var han allerede sikret 670.000 kroner før opp/ned-valgene i TV-sendingen på NRK onsdag. Var han riktig så heldig, kunne han vinne over 3,3 millioner kroner.

Da Svein Rune skulle i ilden, plukket kona opp mobilen og dokumenterte hele seansen hjemme i stua. Og for en stemning det ble!

Spill Joker, du også!

Rakk ikke levere

Det var med litt flaks at nettopp Svein Rune skulle bli Joker-kandidaten denne onsdagen. Kupongen han ble trukket ut på var nemlig ment for onsdagen uken før.

- Jeg leverte akkurat litt for seint forrige onsdag, så dermed ble den med over til denne trekningen, sier han lattermildt.

Dette skal han bruke pengene på

- Jeg har levert både Joker og Lotto i årevis, men aldri vært i nærheten av noe slikt. Nå blir det nok noen fine ferieturer, til både by og strand, sier han.

I tillegg forteller vinneren at en del av pengene vil gå til nedbetaling av gjeld, samt at det drypper på familien.

- I kveld blir nok litt feiring med godt i glasset, sier han.

Joker på lørdag

Begynte du å drømme om å vinne når du leste dette? Lørdag kan du vinne ca. 2,1 millioner kroner dersom du blir trukket ut som Joker-kandidat.

Her kan du spille Joker!

Hvem får din grasrotandel? Gi bort sju prosent av innsatsen uten at det går utover din premie eller vinnersjanse! Les mer HER.

(Sannsynligheten for å bli trukket ut som 1. premievinner er ca. 1:350.000 på onsdag og ca. 1:550.000 på lørdag.) 


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør