Foto: AFP/Scanpix

Tar sin tiende hjemmeseier

Sterke Athletic Bilbao spilles til kvelds. Sjekk søndagens andre oddstips.

Kommersielt

Søndagens langoddsprogram består av 79 objekter og elleve av dem er hentet fra ski-VM, der det i dag er 30 km skibytte og laghopping. Igjen har Norsk Tippings oddssetter gjort en god jobb og det er vanskelig å finne gode objekter, og vi dropper ski-VM også idag.

Flere tips søndag:
Odds: Lesernes oddstips søndag
Oddstips: Siste sjanse for Erik Huseklepp
Tippetips: Birmingham kan vinne ligacupfinalen

Det spilles engelsk ligacupfinale mellom Arsenal og Birmingham og ellers er det fotball de fleste ligaene i Europa. Men det er dessverre langt mellom godbitene denne søndagen og da sjanser vi litt. Vi beveger oss til den spanske toppdivisjone for søndagens andre oddstips.

OBS: Slik får du spilt på iPhone og Android

Meget hjemmesterke Athletic Bilbao hang godt med i bortematchen mot Barcelona sist søndag, og hadde nok et poenghåp når de utlignet i andre omgang. Men Barcelona vant tilslutt svært fortjent. Tapte noe ufortjent 0-1 borte for Mallorca i kampen før. Nå er det tilbake til fortet i Baskerland, der hjemmelaget står med sterke 9-0-3 hittil denne sesongen.

Valencia skuffet med kun 1-1 hjemme mot Schalke i Champions League for halvannen uke siden, selv etter å ha tatt ledelsen. Fulgte opp med en svak forestilling hjemme mot Sporting Gijon i ligaen forrige lørdag (0-0), og er muligens ikke helt i toppslag nå. Men 6-2-3 er sterke tall på bortebane.

Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Andoni Iraola er suspendert for hjemmelaget. Toppscorer Aritz Aduriz (ni ligamål) er blitt skadet og er uaktuell for Valencia. Det er også Vicente og David Albelda.

6-4-2 på de siste tolv tilsvarende, vi har svært god tro på hjemmelaget og at Athletic Bilbao dermed tar sin tiende hjemmeseier for sesongen.

Det var lenge fristende å ta med Lille hjemme mot Lyon og spille en dobbel med Athletic Bilbao. Lille skiftet ut ni spillere fra seriekampen mot Montpellier sist helg da de møtte PSV Eindhoven i Europa League torsdag (og tapte som ventet der). Tydeligere kan man ikke fortelle hvor høyt man prioriterer muligheten for å ta sitt første seriegull på "hundre år). Men vi lot grådigheten tape denne søndagen og nøyer oss med et singelspill på Athletic.

Hjemmeseier for Athletic Bilbao betales med 2,25 i odds og det synes vi er grei betaling.

Spilleforslag 2 søndag:
Kamp 74 Athletic Bilbao - Valencia 2,25 2,80 2,65
Klikk her for å spille denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Andre vurderinger søndag:
- 3,35 på West Ham-seier synes veldig høyt mot bortesvake Liverpool
- PSV Eindhoven er knallsterke hjemme og tar seg av Ajax? Odds 1,85
- Normalt hjemmesterke Brescia møter et klart svekket Lecce (Di Michele er blant skadet). 1,90 på hjemmelaget kamn prøves
- Hjemmesterke Hercules har tre mann suspendert i sin kamp mot Getafe. Styr unna-kamp.
- Arsenal til 1,38 i ligacupfinalen uten Fabregas og Walcott. Nei takk.
- Fristende odds på formsterke Racing Santander på et slitent Villarreal. 2,50 på hjemmelaget er spillbart
- Inter tar seg av Sampdoria (gått målløs av banen i sju av sine åtte siste kamper). Odds 1,85 på Inter
- Og Lille fester grepet i Frankrike hjemme mot Lyon i toppkampen?. 2,05 på målkåte Lille frister.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus