Foto: Terje Bendiksby

Tidligere Lyn-spiller skal gi oss cash

Vi ser på to hjemmelag med gode muligheter i dagens oddstips

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

langoddsen finner vi håndball, Adeccoliga, full runde i Ligue 1, Serie A og Allsvenskan, noe Primera Division, norsk cup og mye engelsk Carling Cup.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
12. Kongsvinger - Sandnes Ulf B 2,90

Kongsvinger taper sjelden på Gjemselund, men her kommer et lag som kan slå dem. Tabellen viser tydelig at Sandnes er det beste laget, mens formtabellen forteller at Kongsvinger har vunnet sine to siste, Sandnes tapt sine to siste. Nettopp derfor er Sandnes nå nødt til å slå tilbake med seier for å holde på opprykksplassen, mens Kongsvinger kan begynne å tro at det er lett å vinne kamper i Adeccoligaen. Det er det ikke, og 2,90 for borteseieren blir dagens langskudd.

Dagens avslag
54. Cardiff - Leicester

Denne kampen frister lite å spille på, da begge lag trolig vil stille meget redusert i Carling Cup og spare kruttet til den tilsvarende kampen i Championship om få dager. Det blir vanskelig å se for seg noe spesielt utfall, og denne er lett å stå over.

Dagens spill
Det er mye som frister i dag. Malaga og Atletico Madrid skal kunne vinne sine hjemmekamper med klar margin. I Adeccoligaen tror vi på Hønefoss hjemme mot variable Bryne. Dagens spill henter vi imidlertid fra Primera Division og Serie A.

Følg La Liga LIVE

41. Rayo Vallecano - Levante
Primera Division. Opprykker Vallecano har tradisjonen tro hatt en sterk sesongstart. Med 1-2-0 på de tre første har laget fra Madrid ennå ikke tapt, og i forrige runde tok man en sterk 1-0-borteseier i derbyet mot Getafe. 0-0 mot Zaragoza og 1-1 mot Atletic Bilbao før det. I dag spiller de sin tredje kamp på rad i Madrid.

Det er ingen nye skader i laget.

Levante er spådd langt nede på tabellen, men har startet meget positivt. To småvanskelige bortekamper på rad ble kriget inn til 1-1 mot Getafe og 0-0 mot Racing Santander. På søndag kom sensasjonen, et 10-manns Real Madrid ble slått 1-0 hjemme på Ciutat de Valencia.

Det er ingen nye skader i laget.

Dette er en antatt bunnkamp mellom to lag som gjør det overraskende godt i starten. Etter sensasjon mot Real Madrid blir nok dette en helt annen type kamp for Levante, preget av dueller og et mer fysisk spill, så her får bortelaget trolig føttene raskt ned på jorden igjen. Det har blitt 0-0 i de to siste tilsvarende oppgjør. I dag tror vi et godtgående hjemmelag tar alle poengene. Hjemmeseier til 2,00 spilles.

63. Genoa - Catania
Serie A. Genoa har 2-2 hjemme mot Atalanta og en en finfin 2-1-borteseier mot Lazio i sine to første. Det offensive fungerer godt, mens det i følge rapportene kan stilles spørsmålstegn ved forsvarsspillet.

Bovo (f) og Mesto (f) er ute med skader, og svenske Grankvist (f) spiller trolig fra start igjen. Ellers ok.

Catania har stort sett holdt seg i Serie A på sin gode hjemmestatistikk. 0-0 hjemme mot Siena var litt skuffende og ikke minst kjedelig, mens måltyven Maxi Lopez klarte å sette en straffe i neste hjemmekamp og sikret 1-0 over Cesena.

Catania kan stille samme lag som sist. Llama, Izco og Legrottaglie er fortsatt ikke kampklare.

2-1 og 1-0 i de to siste tilsvarende. Det går stort sett i hjemmeseire disse imellom, helst av den knepne sorten. Catania vant én bortekamp forrige sesong, dobbelt så mange året før. Vi klarer ikke se dem vinne i Genoa, til tross for at hjemmelagets forsvar gjerne forærer motstander en scoring eller to. Hjemmeseier til 1,65 brukes i en dobbel, som gir 3,30 i samlet odds. Spillefristen er klokken 19.55.

41. Rayo Vallecano - Levante 2,00 2,90 3,00
63. Genoa - Catania 1,65 3,15 3,95

Total odds 3,30

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør