En mann fra Østfold klarte 12 rette på denne vanskelige kupongen uten annen hjelp en tre halvgarderinger.
En mann fra Østfold klarte 12 rette på denne vanskelige kupongen uten annen hjelp en tre halvgarderinger.

Tippet for åtte kroner – vant 4,2 millioner

En heldig spiller fra Østfold tok hele tippepotten alene.

Kommersielt

Lørdagens tippekupong var av det vriene slaget, med blant annet uavgjort i oppgjørene mellom Rosenborg – Strømsgodset, Reading – Arsenal og Bournemouth – Sheffield Wednesday.

Det var flere spillere som kunne få 12 rette før kveldskampen mellom Reading og Arsenal i FA-cupen, men uavgjort var et resultat som bare en heldig spiller fra Østfold hadde på kupongen sin.

Vedkommende hadde levert et spill til kun åtte kroner og fikk fullklaff for den beskjedne innsatsen. Bonuspotten hadde nemlig bygget seg opp i flere uker og ble utløst ettersom mannen var alene om å ha 12 rette.

Premien ble på flotte 4.242.695 kroner.

Ifølge Norsk Tippings hjemmeside ante ikke østfoldingen at han hadde blitt mangemillionær da han ble kontaktet av spillselskapet lørdag kveld.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør