Foto: Tor Erik Schrøder (Scanpix)

Tjen penger på at Årst ikke scorer

Sjekk ut dobbelen som skal gi gevinst i kveld.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Etter en stor dag i går, er det et litt mer hverdagslig langoddsprogram vi velger fra i dag, men vi kan glede oss over to oppgjør fra Tippeligaen, spennende kamper fra Danmark og Sverige og enkelte kamper fra norsk 3. divisjon.

Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

Esbjerg - Silkeborg
Det har vært litt vemodig å se hvor dårlig det har gått med disse to lagene etter vinterpausen i Danmark. Begge to storspilte i fjor høst og kjempet helt i toppen. Nå er det bare Esbjerg som har noe igjen å spille for, når dette og to andre oppgjør avrunder den tredje siste runden i SAS-ligaen.

Esbjerg har 2-2-1 på de fem siste kampene. Tapet kom mot FCK. De to siste hjemmekampene har gitt 2-1 seier over Midtjylland og 1-1 mot Brøndby. Laget har ikke spilt særlig bra, men man har oppnådd greie resultater. Esbjerg ligger på femteplass i øyeblikket, men det er bare to poeng opp til tredjeplassen, så motivasjonen er klar. Det er veldig jevnt fra tredjeplass til åttendeplass på tabellen i øyeblikket.

Tjen penger på trav i kveld: Sjekk Sportspills eksperttips

Silkeborg har 0-0-5 på de fem siste. Sifrene er 1-4, 0-1, 1-4, 1-3 og 0-4. Man har ikke vunnet siden man slo bunnlaget Køge i slutten av mars, og det kan virke som om Silkeborg har stanset helt opp. Finspillet vi så sist høst er det lite eller ingenting igjen av. Med 40 poeng er ikke nedrykk noen fare, og det er lite annet enn ære igjen å spille for.

Silkeborgs Rajko Lekic, Frank Hansen, Simon A. Pedersen og Jesper Bech har alle spilt for Esbjerg tidligere. Trener Troels Bech har også trent Esbjerg tidligere. I dag er Abderrahman Kabous ute med skade, mens nevnte Rajko Lekic og Martin Svensson er tilbake i troppen.

Det står 5-3-2 fordel Esbjerg på innbyrdes oppgjør. Lagene møttes to ganger i fjor, med 2-2 og en 3-2 seier til Esbjerg som resultat.

Esbjerg får tipset på motivasjon og noe bedre form enn dagens motstander. 1,80 på hjemmeseier må vi se litt gjennom fingrene med på en dag med lite å velge mellom.

Få scoringsvarsel for ditt favorittlag!

Målscorerduell: Ole Martin Årst vs. Arild Sundgot
Starts Årst har scoret fem mål hittil, Lillestrøms Sundgot har scoret to. Sundgot var ikke blant målscorerne da Lillestrøm endelig vant igjen med 4-0 over Sandefjord. Lillestrøm har tre 0-0 kamper på rad på bortebane og målforskjellen er 0-3 på bortebane totalt. At Sundgot skal gå frem å score Lillestrøms første bortemål i dag har vi begrenset tro på.

Start innledet sesongen med mål i alle ender av banen, men etter målfestene mot Vålerenga og Brann har de fire seneste kampene gitt 1, 1, 2 og 0 Start-mål. Med 0-0 spesialist Lillestrøm på besøk tror vi på en kamp med få eller ingen scoringer. Årst er alltid farlig, men i dag møter han divisjonens desidert tetteste forsvar, med bare fire innslupne mål så langt.

Annonse: 43.320 innspilt på Biri lørdag 1. mai

U i spillobjekt 95 betyr at Årst og Sundgot scorer like mange mål, for eksempel null mål hver. Det er ti utespiller på hvert lag som kan tenkes å score i dag, og selv om de to nevnte herrer har som definert oppgave å score mål, finnes det flere andre med målteft på begge lag. Det finnes også muligheter for at en eller begge disse ikke spiller 90 minutter, da tenker vi på eventuelle skader som måtte komme eller at de blir byttet ut av andre årsaker. Det kan være både positivt og negativt for vårt spill alt ettersom hvordan kampen utarter seg.

U spilles til 1,55 i odds. Vi spiller fordi vi tror kampen ender 0-0, men spillet går selvsagt også inn all den tid Årst og Sundgot scorer like mange mål i kampen, de må gjerne gjøre hvert sitt hat-trick. Vi får en dobbel til 2,79 i odds som vi satser 100 kroner på. Spillefristen er klokken 17.55.

90. Esbjerg - Silkeborg 1,80 3,05 3,40
95. Årst - like mange mål - Sundgot 2,80 1,55 4,05

Total odds 2,79

Klikk her for å levere denne dobbelen.

-

Sportspill.no on Facebook

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør