Foto: PA Wire (PA Photos)

Tottenham fester grepet

Vi går for store premier på en meget utfordrende lørdagskupong.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Meget spennende lørdagskupong denne gangen, vi skal innom fire forskjellige ligaer, nærmere bestemt Tippeligaen og Adeccoligaen i Norge, og Premier League og League One i England. Alle som savner Championship-fotballen må vente til søndag, da settes det punktum i denne tippemessig utfordrende ligaen når samtlige lag står klare til avspark klokken 14.00 norsk tid.

Nyttige lenker:
Lever dagens 96-rekker her og nå.
Følg Sportspill.no på Facebook.
Få scoringsvarsel for ditt favorittlag!
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

Premier League-oppgjørene er fra sesongens nest siste spillerunde, det er også League One-oppgjørene. Her skal vi lese tabellene meget nøye, for mens noen av lagene fortsatt har alt å spille for, er stadig flere er helt ferdigspilt og har begynt å glede seg til sommerferien allerede. Dette er nok den vanskeligste kupongen vi har sett i år. Innleveringsfristen er klokken 15.55, og du ser Strømsgodset-Vålerenga på NRK1 klokken 17.00.

Strømsgodset - Vålerenga
Godset viser seg ikke overraskende å være bedre på hjemmebane enn bortebane. Det de leverte i Bergen sist holdt ikke mål på noen som helst måte, og Brann kunne triumfere med 4-0. Hjemme i Drammen har Godset 4-0-0 og 11-4 i målforskjell, noe som holder dem helt oppe på sjetteplass i Tippeligaen. Det er fascinerende å se hvor stor forskjell det er på Godset hjemme og Godset borte. I dag spiller de hjemme på Marienlyst, og det blir ikke lett for Vålerenga å få med seg noe herfra.

Vålerenga vartet opp med storseier mot Odd sist, etter eks-skøytetrener Peter Mullers svært vellykkede pep-talk/pr-stunt der han garanterte et Enga-mål per minutt han fikk snakke til laget. Det virket, og spiller Enga like bra resten av sesongen vinner de serien med god margin.

På bortebane har de godkjente 1-2-1 så langt. Seieren i Sandefjord og det ene poenget mot Brann var absolutt fortjent, men det kunne fort blitt færre poeng i disse kampene også. Det ble tap 3-5 mot Start, og 1-1 mot Stabæk i Engas første bortekamp.

Godset har tatt ut troppen, der Øyvind Storflor er tilbake etter skade: Lars Stubhaug, Adam Larsen Kwarasey, Glenn Andersen, Lars Sætra, Kim André Madsen, Joel Riddez, Komlan Amewou, Øyvind Storflor, Jo Inge Berget, Ola Kamara, Jim Johansen, Fredrik Nordkvelle, Marcus Pedersen, André Hanssen, Muhamed Keita, Lars Christopher Vilsvik, Alfred Sankoh, Petar Rnkovic.

Vålerengas Lars Iver Strand er skadefri. Freddy dos Santos er også tilgjengelig igjen. Bojan Zajic soner for rødt kort og Frode Larsen er fortsatt ute med skade.

Her møtes to av Tippeligaens beste eksempler på hvordan man lykkes med å satse på unge talenter, mange av dem er fra egne klubber også. Strømsgodset har ni strake seire på hjemmebane nå, hvis vi tar med kamper før seriestarten også. Dette er likevel ikke noen klar H, med den formen og det spillet Vålerenga viser om dagen. HU i kamp 1.

Jackpot i V75: Les Håkon Einar Hansens tips

Moss - FK Lyn
Moss ligger bra an etter fire runder. De tapte overraskende 0-5 borte mot Bryne, men vant enda mer overraskende 3-1 i Mjøndalen, før de skuffet mange med 0-0 hjemme mot Tromsdalen. Moss er ikke vårt favorittlag rent tippemessig. På hjemmebane har de slått Sandnes Ulf 1-0 og spilt 0-0 mot Tromsdalen.

Lyn mistet en del spillere etter nedrykket og de som er igjen har ikke fått til all verden. 0-2-2 på de fire første, sisteplass på tabellen og 4-8 i målforskjell er status så langt. Det vi har sett av laget er egentlig ikke så verst spillemessig, men man setter ikke nok av sjansene og man mister litt konsentrasjon i noen avgjørende øyeblikk. Det var unødvendig å gi bort alle poengene til et umotivert og slurvete Fredrikstad sist - etter å ha ledet kampen - selv om man var litt uheldig med dømmingen mot slutten. På bortebane har Lyn tapt 1-4 for Glimt og spilt 1-1 mot Strømmen.

Moss har syv spillere på skadelisten: Halvard Simonsen, Gosche, Marius Henriksen, målvakten Andreas Eikum, Krister Wemberg, Martin Thømt Jensen og Kevin Nicol.

Lyns Bolou gjorde et vellykket innhopp mot Fredrikstad, han scorte i sin debut. Nå er også Gøran van den Burgt disponibel for laget, og det ser lyst ut med tanke på troppen.

Ellers leser vi på Lyns hjemmeside at etterdønningene av den økonomiske krisen klubben så vidt kom seg ut av, betinger lønnsreduksjoner og omorganiseringer. Spillerne blir direkte berørt, laget ble informert om dette på tirsdag. Det rapporteres om god stemning på treningsøktene til tross for den dystre økonomien, men det er aldri et godt tegn når et lag må kutte ned på treningstid og spillerlønninger.

Disse lagene har ikke møtt hverandre siden 2002-sesongen, da de tok hver sin borteseier.

Moss er ubeseiret på Melløs, der de står med 1-0 i målforskjell. Nå kommer jumboen Lyn på besøk, og man kunne tro at dette var en opplagt hjemmeseier. Vi tror ikke det, her kan alt skje og det laget som har minst uflaks vinner. Moss er favoritter på folkerekka, men ikke veldig store. Vi stoler ikke på Moss. 0-0 eller 1-1 i dag? HU i kamp 2.

Sogndal - Tromsdalen
En tynn Sogndal-tropp spilte 0-0 i Sandnes sist. På hjemmebane har laget tapt 1-2 for Sarpsborg og vunnet 2-1 over Ranheim. Sogndal nevnes av mange som opprykkskandidat, men har ikke overbevist voldsomt hittil, selv om syv poeng på de fire første kampene er bra.

Tromsdalen henger bra med etter 1-2-1 innledningsvis. På bortebane har de tatt poeng i begge kampene så langt, etter 2-2 mot Strømmen og 0-0 mot Moss. Tar de fire poeng til på bortebane i løpet av sesongen tangerer de sin egen rekord fra i fjor som dårligste bortelag i divisjonen med 1-3-11 totalt.

Disse spilte for Sogndal sist: Piotr, P. E Flo, Hovland, Grorud, Scheel, Furebotn, Halvorsen, Elvis, Kader, Olsen (Rudolfsen (64.), Solheim. Denne gangen er flere spillere tilgjengelig, og Sogndal skal kunne stille et bra lag på Fosshaugane Campus.

Tromsdalens nye, unge keeper Steffen Andreassen debuterte mot Moss, og gjorde sine saker meget bra. Det gir helt sikkert god selvtillit å holde buret rent i debuten. Ruben Kristiansen gjorde det også bra i sin første kamp for Tromsdalen. De fire på skadelisten, Fredrik Allertsen, Reidar Waage, Bjørn Strøm og Eirik Sørensen, er tilbake i full trening og vi blir ikke overrasket om vi får se noen av disse på banen i dag.

Det står 8-1-0 fordel Sogndal i innbyrdes oppgjør. Det er blitt scoret 4,3 mål per kamp i snitt. 1-1 kampen i 2006 er eneste gang Tromsdalen fikk til noe her.

Sogndal skal slå Tromsdalen på Fosshaugane. Selv om Tromsdalen ikke har tapt på bortebane ennå, kan man ikke si at de er noe stort bortelag. H i kamp 3.

Manchester City - Aston Villa
Manchester City spurter bra i Premier League. 3-1-1 på de fem siste, etter 0-0 borte mot Arsenal og tap i siste minutt hjemme mot byrivalen United. Det kjempes om fjerdeplassen i ligaen, og nå har man skjebnen så til de grader i egne hender med hjemmekamp mot Aston Villa i dag og hengekamp hjemme mot Tottenham på onsdag, de to nærmeste og trolig eneste utfordrerne.

Aston Villa ligger på femteplass i øyeblikket. De har sterke 9-5-4 på bortebane totalt og tre strake seire på bortebane, riktignok mot lag på nedre halvdel. De regner nok med å ta tre poeng på hjemmebane mot ferdigspilte Blackburn i siste runde, og klarer de ett poeng i Manchester i dag ender de på 68 poeng, noe som nesten garantert er for lite til å ta fjerdeplassen. De må gå for seier i dag, og selv om de lykkes skal det bli vanskelig å ta igjen Tottenham som har igjen Bolton, City og Burnley, og dessuten bedre målforskjell. Uansett er Aston Villa sikret mulighet til spill i Europa neste sesong etter seieren over Birmingham, de blir i verste fall nummer syv på tabellen.

Citys målvakt Shay Given fikk skulderen ut av ledd da han reddet skuddet fra Arsenals Diaby sist. Given ble operert på onsdag og er tilbake neste sesong. Han ble erstattet av tredjekeeperen, færøyske Gunnar Nielsen, som holdt buret rent. Annenkeeper Stuart Taylor er ute med skade, og nå er Fulop lånt inn fra Sunderland.

Det ser bra ut for Villa med tanke på skader. Aston Villas Richard Dunne returnerer til sin forrige hjemmebane, og han vil nok gjøre alt for å vise seg fra sin beste side mot sin tidligere klubb. Samtidig har Citys Gareth Barry en lang karriere i Aston Villa bak seg. Det er imidlertid noe usikkert om Barry spiller, det samme gjelder Adebayor.

Det står 7-0-1 på de åtte siste tilsvarende oppgjørene i Manchester.

En uhyre viktig kamp for begge lag, der vi tror hjemmebanefordelen blir avgjørende. H i kamp 4.

Tottenham - Bolton
Som vi har vært inne på i objektet over, er dette en kamp Tottenham skal vinne for å ta et stort skritt mot fjerdeplassen i Premier League, en plass de innehar i øyeblikket, men de skal altså møte Manchester City på onsdag. Tottenham er rimelig suverene på hjemmebane i år, 13-2-3 totalt og syv strake seire nå. Chelsea og Arsenal er slått i de to siste.

Bolton er ferdige for i år, plassen er berget med ganske god margin etter at de vant 2-1 i Stoke sist, og de ender et sted midt på nedre halvdel. De er ikke noe stort bortelag, og i siste hjemmekamp spilte de 2-2 mot nedrykksklare Portsmouth.

Tottenham har endelig mulighet til å bruke Aaron Lennon igjen etter hans lange skadeavbrekk. Det er usikkert hvor mye spilletid han eventuelt får, men han er uansett en styrke for laget. Ledley King skal testes før kampstart, ellers er Vedran Corluka, Niko Kranjcar, Jonathan Woodgate og Carlo Cudicini langtidsskadet.

6-1-2 fordel Tottenham på White Heart Lane de ti siste årene.

Det er nesten ikke interessant hvem Bolton stiller med i denne kampen. Selv med alle de beste på plass, og selv om kampen hadde betydd noe for dem, hadde vi tippet mot Bolton. Nå er de klare for sommerferie og i dag taper de. H i kamp 5.

Stoke - Everton
Stoke har vært stabile midt på tabellen hele denne sesongen. Nå har de 2-1-2 på de fem siste, og vi merker oss tidsrekkefølgen på disse, seirene ble etterfulgt av en uavgjort mens de to siste er tapt. Hjemmetapet for Bolton var uvant kost for det ellers så sterke hjemmelaget Stoke, og i 0-7 tapet for Chelsea var de redusert til statister.

Everton har fem seire og fire uavgjorte i mars og april. De er det beste laget under de syv som kjemper om spill i Europa neste sesong. Det blir for langt opp, med mindre Liverpool kollapser og taper sine to siste kamper, og Everton har fint lite igjen å spille for denne sesongen. Men formen er tross alt meget god, og det var gøy å se dem vinne 3-2 borte over Blackburn i sin siste bortekamp.

Stoke mistet Sørensen etter skade mot Chelsea. Everton-boss David Moyes raporterer om ingen nye skader i troppen, tvert i mot kan Leon Osman og Jack Rodwell returnere, og Mikel Arteta var med igjen sist og scorte. Skadelisten er ikke lengre enn dette: John Heitinga, Marouane Fellaini og Dan Gosling.

Everton stiller med disse: Howard, Nash, Turner, Neville, Hibbert, Distin, Jagielka, Senderos, Yobo, Baines, Rodwell, Bilyaletdinov, Arteta, Osman, Cahill, Pienaar, Yakubu, Anichebe, Saha, Baxter, Wallace.

Everton vant 3-2 i Stoke i 2008. Det står 8-2-0 fordel Everton på de ti siste innbyrdes.

Stoke ønsker trolig å vise at de er et bedre lag enn 0-7 mot Chelsea skulle tilsi. Dette er årets siste hjemmekamp og det er utsolgt på Britannia Stadium. Sjansen til å vise hvor gode man er, er nok større i dag enn borte mot gulljagende Manchester United i sesongens siste. Stoke-manager Pulis uttaler også at man ønsker å slå fjorårets 45 poeng, og da trenger man tre poeng mot Everton eller Manchester United.

Everton på sin side kan med seier eller uavgjort i dag tangere klubbrekorden i antall kamper på rad uten tap. Sjansen til å passere Liverpool på tabellen er det vel bare teoretikerne som vektlegger, da Liverpool riktignok kan tape sin kamp mot Chelsea, men trolig klarer poeng i den siste borte mot Hull. Vi spiller UB i kamp 6.

Portsmouth - Wolverhampton
Av alle lag på kupongen med lite å spille for, står disse øverst på listen. Portsmouth er rykket ned, mer eller mindre konkurs, og har bare FA-cup-finalen igjen å leve for. I serien har de 0-3-2 på de fem siste

Wolverhampton har sikret ny kontrakt etter en meget fin sluttspurt i mars. 0-4-1 på de fem siste nå. Hva som skjer i Portsmouth i dag eller hvem som stiller opp har ingenting å si.

Det er verdt å ta en nærmere kikk på lagenes prestasjoner den siste tiden. Portsmouth har spilt 0-0, 0-0,1-2 og 2-2 i april. Wolves har spilt 0-0, 0-1, 0-0, 0-0 og 1-1 på de fem siste. Under 2,5 mål kan være et aktuelt spill i denne, for dem som spiller andre steder enn hos Norsk Tipping, som ikke tilbyr dette spillet. Historien viser at de fem siste innbyrdes har endt 0-1, 0-0, 0-0, 1-0 og 1-1. Dette inkluderer riktignok fire resultater fra 2002-2004.

"Let's Win For The Fans" er Avram Grants appell til laget sitt. Vi tror fansen er mer interessert i å se laget sitt vinne FA-cupfinalen. En faktor som kan spille inn i dagens kamp, kan være at enkelte spillere ønsker å vise seg fra sin beste side for å få starte kampen på Wembley.

Wolves har annonsert at Geoffrey Mujangi Bia får sin Premier League-debut i denne kampen, siden Matt Jarvis og Stephen Ward er skadet. Wayne Hennessey er ikke med da han har vondt i ryggen.

Et nytt 0-0 resultat ligger i luften. Denne kampen må helgarderes på store systemer, men på vår 96-rekker markerer vi for ren U i kamp 7.

Charlton - Leeds
Alle lagene i League One har nå spilt 44 av 46 runder. Charlton ligger trygt innenfor play-off, og kan ikke klare direkte opprykk med mindre de slår Leeds i dag, Swindon og Millwall taper i dag, Leeds også taper sin siste kamp samtidig som oppgjøret Millwall - Swindon 08. mai ender uavgjort, og Charlton forbedrer målforskjellen sin med 4 mål i forhold til Millwall og Leeds i løpet av denne og neste runde. Men så lenge det finnes teorier, må de prøve.

Charlton har 3-1-1 på sine fem siste hjemmekamper. Tapet kom for Norwich, som sikret opprykket med den seieren.

Leeds ligger på den andreplassen, som gir direkte opprykk, men flere lag jager bak og ingenting er avgjort ennå. Leeds har nå 4-0-1 etter en liten downperiode i mars der de tapte for Swindon, Norwich, Millwall og Southampton, de fire beste lagene ved siden av dem selv. Dette gir 2-0-3 på de fem siste bortekampene. Forrige bortekamp ble tapt mot Gillingham, et av lagene som kjemper i andre enden av tabellen.

Charlton mangler Youga og Basey i forsvaret. Samuel Sodje er usikker, mens spissen Idoro Sodje kan være tilbake sammen med McKenzie. Kun en mann, forsvarsspiller Ken Parker, er ute for Leeds, ved siden av to langtidsskadde spillere. Lagene spilte 0-0 i sesongens første møte.

Leeds bør vinne denne kampen for å sikre direkte opprykk. Ett poeng er også greit, men da må de vinne den siste kampen mot Bristol Rovers. Charlton må også vinne for å holde liv i teorien om direkte opprykk. Det ligger an til en thriller av en kamp mellom to toppmotiverte lag. Her kan alt skje, og derfor markerer vi HUB i kamp 8.

Tranmere - Millwall
Tranmere har ligget og vaket rundt nedrykkstreken lenge nå. I øyeblikket ligger de rett under streken med 45 poeng, på rett side av streken ligger Gillingham og Exeter med 47 poeng og Leyton Orient med 48. 1-1-3 på de fem siste er akkurat så dårlig at det ligger an til nedrykk.

Når vi ser på lagene Tranmere har klart å slå i år, og dem er det ikke mer enn fem av, må vi likevel gi dem litt ros. Nedrykksrivalene Gillingham, Leyton Orient og Exeter er slått, og overraskende nok også topplagene Norwich og Southampton. Dessverre har man skuslet bort viktige poeng mot langt svakere og ferdigspilt motstand samtidig. I dag er det nok en gang enorm motivasjon for å vinne, men Tranmere har bommet på mange matchballer i det siste, og fremstår som et vanskelig lag å tippe.

Millwall er midt i en intens kamp om direkte opprykk. De ligger på tredjeplass, ett poeng bak Leeds. De må ha tre poeng i dag for å holde følge hvis Leeds også vinner i dag. De har 3-1-1 på de fem siste bortekampene, tapet og uavgjorten kom i de to sist spilte.

Tranmere får tilbake forsvareren Ash Taylor til denne kampen. Eneste skade er Paul McLaren, ellers er troppen fulltallig. For Millwall er Alan Dunne skadet, mens Tony Craig, Shaun Batt og Liam Trotter returnerer til troppen.

Millwall har vunnet de tre siste innbyrdes. Hjemmekampen tidligere denne sesongen vant de hele 5-0.

Dette blir kamp nesten på liv og død. Millwall er det beste laget, men de har ikke bedre enn 7-8-7 på bortebane og Tranmere glimter til med sterke resultater hjemme. Innimellom, vel å merke. Vi tror Tranmere feiler når det gjelder som mest, men vi er ikke sikrere enn at vi spiller UB i kamp 9.

Bristol Rovers - Norwich
Bristol Rovers er ferdigspilt. Det ble ikke opprykk i år heller. Resultatene i det siste bærer sterkt preg av ønsket om en snarlig sommerferie. 1-1-3 på de fem siste nå. Norwich rykker direkte opp igjen til The Championship. De har 3-1-1 på de fem siste.

Norwich vant hjemmeoppgjøret 5-1 tidligere denne sesongen. Bristol Rovers er litt enten-eller på hjemmebane, der de står med 13-3-6 totalt. Kanskje de ønsker å hevne stortapet fra sist?

Lagkaptein Grant Holt er ute for Norwich. Manager Paul Lambert gjorde flere endringer i troppen sist, og varsler enda flere denne gangen. Spillere med lite spilletid og juniorspillere skal få sjansen.

Bristol Rovers har tatt ut det seksten år gamle spisstalentet Lamar Powell i troppen for å gi ham litt skikkelig matchtrening. Rovers-fansen, bedre kjent som Gasheads, skal kle seg ut som sjørøveren i klubbens logo og det skal settes offisiell verdensrekord i antall pirater på samme sted til samme tid. Bortelaget er ikke snauere enn at de oppfordrer sine fans til å kle seg ut som pirater også.

Vi tar sjansen på en avgjørelse i dette karnevalet av en betydningsløs kamp, og markerer HB med den røde bingotusjen vår.

Swindon - Brentford
Swindon har sikret en plass i play-off, men med seier i dag og seier borte mot Millwall i sesongavslutning kan de klare direkte opprykk, hvis Leeds samtidig feiler. Og Leeds spiller som vi vet borte mot Charlton i dag. Swindon har noe så elendig som 0-3-1 på de fire siste spilte, mot svak motstand også, det kan ikke et opprykksjagende lag være bekjent av. Her er det noe galt. De har likevel strerke 12-8-2 på hjemmebane totalt.

Brentford er ferdigspilt, men synes tydeligvis det er gøy å spille god fotball likevel, i og med at de har 5-6-0 på de 11 siste. 5-8-9 på bortebane totalt. Med 19 uavgjorte er de League Ones klare uavgjortspesialist. De rykket opp fra League Two før denne sesongen og de er nok veldig fornøyd med det de har prestert i år.

Swindon Towns Danny Ward måtte forlate banen i forrige kamp, men er tilbake nå. Vincent Pericard er ute med skade. Callum Kennedy er tilbake fra skade men han starter nok på benken i dag.

Carl Cort er usikker for Brentford. Ellers har det gått en guffen runde omgangsyke i troppen, men det var av kortvarig art og alle spillerne er mer eller mindre friske i dag fredag.

Swindon vant 3-2 i Brentford i sesongens første møte. 8-2-5 fordel Swindon på innbyrdes oppgjør siden 2000, 5-1-2 på Swindons bane.

Swindon bør jo vinne dette, men de er ikke helt i form, de spiller for mye uavgjort. Dersom de ikke tror på noen bedre plassering en play-off-plassen de allerede har sikret, er ikke uavgjort langt unna i dag heller. Brentford har ikke tapt på 11 kamper, og seks av disse har endt uavgjort. Vi har brukt opp alle garderingene våre allerede, og når vi ser oppover på kupongen er det ikke spesielt fristende å flytte et kryss eller to ned hit. Når vi må velge mellom H, U eller B tror vi mest på en U. Ren U her, helgardering på det store systemet i kamp 11. For premienes skyld håper vi på U, som bare har 20 prosent på folkerekka, det er alt for lite.

Gillingham - Southampton
Gillingham ligger utsatt til rett over nedrykksstreken. Med tap i dag kan de bli passert av Tranmere, og da er det kanskje ikke nok med seier over Wycombe i siste runde. Gillingham har 2-1-2 på de fem siste, 3-2-0 på de fem siste hjemme, og det inkluderer seire over brukbare lag som Leeds og Huddersfield. De er et typisk hjemmelag med 11-8-3 hjemme og 0-6-16 borte.

Southampton har spilt helt enestående denne sesongen, men poengtrekket de fikk gjør at opprykk likevel ikke er mulig. De ligger nå som første lag utenfor play-off, uten mulighet til å avansere. 8-2-0 på de ti siste er så sterkt at laget strengt tatt er for gode for denne divisjonen, men de blir her minst en sesong til.

Gillingham må stille uten fire faste forsvarsspillere. Simon King, Garry Richards og Barry Fuller er skadet ut sesongen, mens innlånte Darren Dennehy må tilbake til Cardiff etter endt utlånsavtale. Det høres ille ut, men Josh Gowling som er tilbake fra skade og Jack Payne kommer inn på laget som backer. I angrepet får vi se Simeon Jackson som har sittet på benken en stund, og Chris Dickson i sin siste kamp for Gillingham før han skal tilbake til moderklubben Charlton.

For Southampton er midtbanespiller Morgan Schneiderlin suspendert. Forsvarsspiller Graeme Murty er skadet. To forvarsspillere kan være tilbake fra skader, Wayne Thomas og Radhi Jaidi.

Southampton vant det omvendte oppgjøret 4-1.

Denne kampen er vanskelig å tippe, og det hadde vært fint å kjøpe seg ut av grublingen med en helgardering. Det har vi ikke råd til, og da er det én faktor som blir avgjørende her, og det er motivasjon. Southampton har det beste mannskapet, og helt frem til denne runden har de kjempet knallhardt for å bevise at de kunne klare opprykk til tross for poengstraffen de fikk før sesongen. De hadde fortsatt et berettighet håp før forrige runde, men resultatene i de andre kampene gikk ikke til deres fordel. Nå er alt håp ute, sesongen er over, laget som ikke har tapt siden 16. mars har ikke mer å spille for.

Southampton er favoritter på folkerekka. Vi går mot strømmen og markerer H i kamp 12. Gillingham er tross alt veldig gode på hjemmebane.

Klikk her for å levere Sportspills 96-rekker.

Klikk her for å levere det store 486-rekkers systemet du ser nedenfor.

96-kroners systemet:

Tipping Lørdag, frist: 01.05.2010 15:55
1. Strømsgodset - Vålerenga H U
2. Moss - FK Lyn H U
3. Sogndal - Tromsdalen H
4. Manchester City - Aston Villa H
5. Tottenham - Bolton H
6. Stoke - Everton U B
7. Portsmouth - Wolverhampton U
8. Charlton - Leeds H U B
9. Tranmere - Millwall U B
10. Bristol Rovers - Norwich H B
11. Swindon - Brentford U
12. Gillingham - Southampton H

486-kroners systemet:

Tipping Lørdag, frist: 01.05.2010 15:55
1. Strømsgodset - Vålerenga H U
2. Moss - FK Lyn H U B
3. Sogndal - Tromsdalen H
4. Manchester City - Aston Villa H
5. Tottenham - Bolton H
6. Stoke - Everton B
7. Portsmouth - Wolverhampton H U B
8. Charlton - Leeds H U B
9. Tranmere - Millwall B
10. Bristol Rovers - Norwich H U B
11. Swindon - Brentford H U B
12. Gillingham - Southampton H

-

Sportspill.no on Facebook

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør