Christian Eriksen gratuleres av lagkamerater etter å ha sendt Tottenham i føringen med 1-0 hjemme mot Inter i Champions League-kampen 28. november.
Christian Eriksen gratuleres av lagkamerater etter å ha sendt Tottenham i føringen med 1-0 hjemme mot Inter i Champions League-kampen 28. november. Foto: David Klein (Pa Photos)

Tottenham må tenke Champions League

Og er satt til altfor store favoritter borte mot Leicester lørdag kveld.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Full tillit til Arsenal på lørdagskupongen
Oddssingel PL
: Bournemouth kan yppe seg mot Liverpool
Oddssingel PL: Chelsea kan da ikke være sjanseløse mot City
Oddsdobbel PL: Hjemmedobbel til 5,70 i odds
Oddssingel PL:
Kan Ranieri lage trøbbel for United?
Oddssingel PL
: Sean Dyche i alvorlig trøbbel
Oddssingel PL: Aubemeyang scorer først på Emirates
Oddsdobbel 1
: Saftig lørdagsdobbel med Birmingham
V75 Forus: Millionjakt i V75
Lotto lørdag: Gulltrekning med 29 millioner i potten
Lykkespill: Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett

Det soleklare høydepunktet på lørdagens langoddsprogram er toppkampen i Premier League mellom Chelsea og Manchester City. I tillegg er det syv andre kamper fra Premier League på menyen, hvor blant annet Liverpool, Tottenham, Manchester United og Arsenal er i aksjon. Det er også fullt kjør i Championship og som vanlig på en lørdag er det kamper fra tysk Bundesliga, spansk La Liga og i italiensk Serie A. Og det er masse vintersport med blant annet verdenscup fra Beitostølen og Pokljuka.

NB! Gulltrekning i Lotto lørdag. Ca 29 millioner kr i førstepremiepotten lørdag. Lever kupongen her!

Leicester - Tottenham H 3,35 (spillestopp kl 20.40)


Kampstart på denne er faktisk ikke før kl 20.45. Leicester har ikke latt seg prege sportslig av den tragiske flyulykken der eier Vichai Srivaddhanaprabha omkom. Er ubeseiret på sine seks siste seriekamper (2-4-0) og ligger på en flott 9. plass med 22 poeng. Kom tilbake og fikset 1-1 borte mot Fulham onsdag selv uten en skadet Jamie Vardy. 3-2-2 på sju spilte hjemmekamper. Nevnte Vardy og landslagsstopper Harry Maguire (som har vært ute en periode) har begge muligheten til å rekke lørdagens kveldskamp.

Tottenham skal ut i en meget viktig bortekamp mot Barcelona i Champions League tirsdag og må nok vinne den for å ta seg videre til sluttspillet ettersom Inter har en tilsynelatende "enkel" hjemmekamp mot PSV. Røk 2-4 borte mot Arsenal sist søndag, men slo tilbake med 3-1 seier hjemme mot Southampton onsdag, uten at det resultatet helt gjenspeiler kampbildet. Southampton hadde definitivt sine sjanser. Avanserte uansett til 3. plass og står med 33 poeng. Sju seire og to tap på ni spilte bortekamper. Jan Vertonghen er tilbake etter karantene.

1-1-1 på de tre siste tilsvarende på King Power stadium. Tottenham må hensynta tirsdagens Champions League-kamp mot Barcelona og Leicester har vist bra kapasitet denne sesongen. Vant tilsvarende kamp forrige sesong med 2-1. 3,35 i odds på at Leicester gjentar den bedriften denne sesongen, er klart spillbar odds.

Klikk her for å levere spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør