(AP/Scanpix)

Tottenham smadrer Werder Bremen

Et formløst og skaderammet Werder Bremen får det hett i London i kveld. Sjekk onsdagens oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

VINN 35 MILL LØRDAG: Nå blir det Gull-Lotto!

Les også:
Tipping: 12 rette uten Barcelona-seier?
Odds: Lesernes oddstips onsdag
24 millioner i potten: V75 på en onsdag!

Det er selvsagt Champions League som er hovedmenyen på Langoddsen også onsdag, da de åtte resterende kampene skal spilles i den femte runden av gruppespillet.

Norsk Tipping tilbyr totalt 33 ulike spill på de åtte kampene. I tillegg spilles det norsk herrehåndball onsdag, samt litt annen internasjonal fotball. Det er også funnet plass til 13 kamper fra NHL.

24 millioner i V75-potten på Bjerke i kveld. Kjøp en ekspert- eller lyntotokupong i spillboksen under. (Du trenger ikke å registrere for å spille og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen. )

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Vi var ikke mye i tvil om hva som er det beste spillet denne onsdagen. Høytflyvende Tottenham har åpenbart likt å komme inn i det gode selskap i Champions League og vil med seier i kveld ta et langt steg mot avansement. Søndagens opphenting mot Arsenal i Premier League har neppe svekket selvtilliten til the Redknapp boys, og nå er også superspiss Jermain Defoe tilbake.

Nå kan du tippe på iPhone

Tottenham har sju poeng etter fire spilte i Gruppe A, og har foreløpig kun tapt borte for regjerende mester Inter. I den kampen måtte Tottenham spille nesten hele kampen med ti mann, men selv etter å ha kommet bakpå 0-4 allerede etter 50 minutter, gjorde Spurs en fantastisk opphenting til 3-4 med ti mann i Milano.

Tabell Gruppe A:

1 Tottenham 4 2 1 1 12-8 7p

2 Inter 4 2 1 1 11-8 7p

3 Twente 4 1 2 1 6-7 5p

4 Werder Bremen 4 0 2 2 3-9 2p

Slik spilles den siste og avgjørende sjette runden (7/12-2010)
Twente - Tottenham
Werder Bremen - Inter

Leverer varene hjemme
Hjemme på White Hart Lane har Tottenham vært ursterke og både Twente og Inter er sendt hjem med stygge tap. Twente ble slått 4-1 og Inter ble slått 3-1. Bortsett fra langtidsskadde Ledley King, Michael Dawson, Jamie O'Hara og Jonathan Woodgate er det en lysere skadesituasjon nå. Svært viktige Jermain Defoe er tilbake i troppen, mens det er litt usikkehet rundt Rafael Van Der Vaart, nær sagt som vanlig. Litt spekulasjoner er det også rundt Gareth Bale, men begge starter nok.

Mulig lagoppstilling: Gomes - Hutton, Gallas, Kaboul, Assou-Ekotto - Lennon, Jenas, Modric, Bale - van der Vaart - Pavlyuchenko

Helt formløst
Hos Werder Bremen er tilstanden alt annet lystelig og det fortsatt store skadeproblemer hos tyskerne. Lørdag lanserte vi Schalke som et av lørdagens beste spill mot nettopp Werder Bremen, og Bremen ble sendt hjem fra Gelsenkirchen med 0-4 i bagasjen.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

I kveld må Werder Bremen unnvære Naldo, Claudio Pizarro, Sebastian Boenisch, Wesley, Tim Borowski, Mikael Silvestre, Marko Arnautovic, Christian Vander, Petri Pasanen og Torsten Frings. Sistnevnte er utestengt med karantene. Trolig ville ihvertfall fem av disse spillerne hatt plass i en toppet førsteoppstilling, og det sier det meste om situasjonen.

Ett poeng er tatt på de fire siste Bundesliga-kampene og motstanden har ikke vært spesielt tøff. I forrige runde røk tyskerne på et ydmykende hjemmetap mot nederlandske Twente og det er svært lite som tyder på at Werder Bremen er noen trussel for Tottenham i kveld.

Mulig lagoppstilling: Wiese - Fritz, Mertesacker, Prödl, D. Schmidt - Bargfrede, D. Jensen - Hunt, Kroos, Marin - Hugo Almeida

Vinner komfortabelt
Oddsen på ren hjemmeseier er dessverre altfor lav, og derfor må vi gå etter den litt grådigere varianten med handicap (0-1 fra start). Da må altså Tottenham vinne med mer enn et mål, det har de altså gjort i sine to foregående kamper mot hhv Twente og Werder Bremen og mulighetene burde være gode også i kveld. Handicapseier til Tottenham betales med 2,00 i odds, og objektet kan spilles som singel. Vi biter på agnet og spiller.

Spilleforslag onsdag
Kamp 35 Tottenham - Werder Bremen 2,00 3,50 2,55
Her kan du levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør