Foto: Ned Alley (Scanpix)

Trønderne triumferer

Rosenborg var sterke i serieåpningen og bør vinne på Åråsen også. Her er dagens andre oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Sogndal på topp
Tippetips: Slik skal vi få 12 rette

Premier League: Oversikt over skader og karantener
Tippeligaen: Oversikt over skader og karantener
V5 Sørlandet: Mikkelsen innfrir igjen
V5 Harstad: Mer suksess for Bjerring

Langoddsen søndag byr på runde 2 i Tippeligaen, med flere spillobjekter til hver kamp. Dessuten finner vi fotball fra Spania, Frankrike, England, Sverige, Danmark og Italia og en rekke andre spennende objekter. Lillestrøm - Rosenborg er hovedkamp på TV 2 klokken 20.00.

I går satt begge spilleforslagene, en dobbel med Chelsea og Nottingham Forest til 4,77, og en uavgjort mellom Catania og Milan til 3,00. Også langskuddet Wolfsburg innfridde til 2,70, og vi legger lista like høyt i dag.

Dagens langskudd
70. Valencia - Levante B 5,10
Dette er byderbyet i Valencia, der kveldens hjemmelag Valencia tradisjonelt bestemmer. I dag stiller de uten Bruno, Jordi Alba, Soldado, Angel og Banega, og de har tapt sine tre siste spilte. Oddsen er satt meget skjevt, bare 1,45 for hjemmeseieren, og vi synes 5,10 for at Levante vinner derbyet denne gangen er et spennende langskudd.

Dagens avslag
68. Brøndby - OB
Etter litt grubling lander vi på at denne kampen ikke er egnet for innsatser. Brøndby viser fin form i vårsemesteret, men her får de besøk av et OB inne i en liten krise og med nye trener på desperat poengjakt. Hvordan dette utvikler seg er ikke mulig å gjette, det synes hvertfall ikke vi, og lar lagene spille i fred.

Dagens spill
Det er mye spennende i dag, og vi ser mulige vinnere i Italia (Lecce og Fiorentina), i Spania (Villarreal og Cordoba) og England (Newcastle), og ikke minst i vår egen Tippeliga, der vi henter to av tre objekter. Vi starter på Fosshaugane og avslutter på Åråsen.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

75. Lillestrøm - Rosenborg
"Hovedtrener Magnus Haglund synes ikke at LSK fikk ut potensialet mot Hønefoss i seriepremieren, men han var ok fornøyd etter 0-0 på AKA arena", leser vi på lsk.no. Stort mer er det egentlig ikke å si, annet enn at Lillestrøm var småfarlige på dødballer og at Vaagan Moen, trener Haglund og flere andre nå er kommet i gang. Vi forventer mer i fortsettelsen og gleder oss til å se mer av laget, vi fikk nok ikke se deres fulle potensiale på Hønefoss.

Fredrik Gulbrandsen (lår) kan være ute i åtte uker. Arild Sundgot er ute på ubestemt tid.

Rosenborg slo Brann 3-1 etter scoringer av Iversen, Larsen og Prica. Trønderne så skummelt gode ut til tider, men fikk også litt hjelp av Brann-forsvar som manglet oversikt. Uansett er det liten tvil om at Rosenborg viste klasse, Dockals frispark og cornere var ekstremt harde og presise, og lagets offensive styrke er stor når Chibuike, Prica og Iversen har dagen. Rosenborg så ut som en gullkandidat.

Stefan Strandberg (strekk) mister LSK-kampen. Michael Jamtfall er langtidsskadd. Peter Ankersen (Velje) har signert kontrakt.

Basert på det vi har sett hittil, blir Rosenborg ganske klare favoritter på Åråsen i våre øyne. De har flere matchvinnere i laget, som virket varme i trøya allerede. 2,10 for borteseieren er mer enn vi hadde våget å håpe på, og vi spiller denne som singel. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 19.55. Kampen vises på TV 2.

75. Lillestrøm - Rosenborg 3,10 3,20 2,10

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør