Foto: Aas, Erlend (SCANPIX)

Tror på mange mål i Telenor Arena

Vi ser for oss en målrik affære når Stabæk tar i mot Molde

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Det er mandag og langoddsen byr på Tippeliga i form av Stabæk - Molde. Utover det finner vi et par oppgjør fra lavere nivåer, og fotball fra Sverige, Irland og Island. Er du blant dem som kommer i spillemodus tidlig på dagen, kan du sette penger på Tour de France innen klokken 12.55. Vi ser nærmere på Stabæk - Molde og Landskrona - Jönköpings Södra fra Superettan.

Stabæk - Molde
Stabæk har noen skader i troppen foran denne kampen. Morten Skjønsberg er fremdeles skadet, det er ingen overraskelse, men det ser skummelt ut også for Daniel Nannskog og Pontus Farnerud. Molde har viktige Thioune på plass igjen på midtbanen.

1,60 på Stabæk-seier blir litt for puslete selv om Molde var et svakt bortelag hele vårsesongen. Vi ser på litt tall rundt antall mål i stedet. Norsk Tipping tilbyr spill på over eller under 2,5 mål i kampen.

Stabæk har 6 over og 8 under hittil. Det har hatt to forskjellige hjemmebaner i vårsesongen, og kampene i Telenor Arena har ikke vært spesielt målrike. Molde har hele 11 over bare 3 under hittil. Forrige bortekamp tapte de 1-3 i Kongsvinger, før det ble det 1-4 mot Viking.

Ser vi på de fem siste innbyrdes mellom lagene, inkludert treningskamper og cupkamper, finner vi resultatene 2-1, 4-0, 2-3, 4-0 og 3-0. Med Stabæk som hjemmelag har 6 av 6 kamper siden 2004 gått over 2,5 mål. I 2003 ble det 1-1.

Vi synes 1,50 på over 2,5 mål i kampen er et bedre spill enn 1,60 på seier til Stabæk, og tar med et spill på over 2,5 mål i en dobbel.

Lever spill og sjekk resultatene på mobilen!

Landskrona - Jönköpings Södra
Landskrona BoIS er med i toppen i Superettan. De ligger på sjetteplass, fem poeng bak lederen Degerfors, men med en kamp til gode på flere av lagene foran. Man er gode på hjemmebane, sist ble det 2-0 over overraskelseslaget Brage, og før det 3-1 over topplaget Norrköping. 4-1-1 og målforskjell 9-4 er fasit på hjemmebane for Landskrona.

Jönköpings Södra kjemper i andre enden av tabellen. De tapte forøvrig en cupkamp mot Örebro så sent som på fredag. I Superettan ligger de som nummer 12 av 16 lag, og bortetallene er 1-2-3 og 7-14 i målforskjell. Seieren kom over bunnlaget Väsby United. Jönköpings Södra har tapt de tre siste kampene sine, alle mot sterke lag, inkludert siste bortekamp som endte 0-2 mot Ljungskile. I dag møter man for fjerde gang på rad et lag som kjemper i toppen.

På lagenes hjemmesider leser vi at enkelte spillere er ute med skade, mens andre returnerer. Landskrona skriver at Johan Persson står over med skade mens danske Morten Nielsen ikke kan spille på grunn av at kontrakten hans ennå ikke er blitt fornyet. Max Mölder har karantene. På den andre siden er gode og viktige Joakim Persson tilbake i trening og med i dagens tropp. Amethyst ”Surprise” Ralani har fornyet kontrakten og er med resten av sesongen under Henrik Larssons ledelse.

Bortelaget melder at Christer Persson har karantene mens Nuredin Bakiu og Jukka Sauso er ute med skader.

- Vi behöver bli lite vassare i vårt offensiva spel och vara tydliga med våra intentioner i anfallsspelet, kommenterer Jönköpings Södra-trener Andreas Jankevics etter 0-2 tapet i cupen fredag.

Jönköpings Södra tok en sjelden 4-2 seier her i fjor, ellers har det blitt 1-1, 2-0 og 2-0 på dagens bane i de siste innbyrdes møtene. Totalt står det 5-2-1 fordel Landskrona.

Hjemmeseieren fåes til 1,55 i odds hos Norsk Tipping, og vi tar med denne i en dobbel. For at folk ikke skal føle seg ført bak lyset eller frykte at vi er hemmelige agenter utsendt av staten for å påvirke innbyggerne til å spille til lav odds hos Norsk Tipping, slik enkelte har spurt oss om, nevner vi at andre bookmakere ligger mellom 1,61 og 1,74 i odds på denne kampen. Vi får en dobbel til 2,33 i odds hos Norsk tipping som vi setter 100 kroner på. Spillefristen er klokken 18.55.

94.Stabæk - Molde - over/under 2,5 mål 1,50 1,95
100.Landskrona - Jönköpings Södra 1,55 3,10 3,55

Totalt odds 2,33

Klikk her for å levere dette spillet.

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør