(AP/Scanpix)

Udinese fortsetter å imponere

Udinese jager Champions League-plass og vinner igjen søndag. Sjekk søndagens første oddstips.

Kommersielt

Søndagens langoddsprogram er som alltid meget innholdsrikt. Det spilles fotball over hele Europa og vi tilbys 85 objekter. Merk ellers at dagens skiflyging fra Vikersund har spillestopp kl 13.40. Det vrimler dessverre ikke av gode objekter denne søndagen, uansett får vi håpe at vi treffer bedre enn lørdag, da det meste var stang ut.

Sportspills meny søndag:
Tippetips: Vi tror på spanske hjemmeseire
Oddstips 2: Malaga griper sjansen
Lesertips: Lesernes oddstips søndag

Vi beveger oss til italiensk Serie A for søndagens første oddstips der det er svært vanskelige kamper på programmet denne søndagen. Men godtgående Udinese tror vi har en svært bra sjanse igjen. Udinese har fremfor alt sin styrke på hjemmebane (8-2-2), men slo tross alt Juventus i sin siste bortekamp og har ellers 4-2-6 på sine kamper på fremmed gress denne sesongen.

Skuffet litt hjemme mot et ultradefensivt Bologna i sin nest siste kamp (1-1 hjemme), men var tilbake på vinnersporet igjen sist og tok en komfortabel 2-0 seier mot Sampdoria. Målene ble for øvrig scoret av den fryktinngytende spissduoen Sanchez og Di Natale.

På mannskapsfronten ser det fortsatt veldig bra ut for Udinese, det er lite skader i laget, en viktig grunn til at laget gjør det så bra denne sesongen. Kun Basta og Ferronetti er uaktuelle søndag.

Hjemmelaget Cesena fortsetter å ikke levere. Vi lanserte et spill på dem i sin forrige hjemmekamp, da mot et svekket Catania, men Cesena måtte nøye seg med et skuffende uavgjortresultat. 4-3-5 er fasiten etter elleve hjemmekamper. Gode Jimenez er havnet i synderegisteret og soner således karantene søndag. I tilegg er tre spillere på skadelisten.

Norsk Tipping betaler 1,95 i odds for at Udinese tar sin femte borteseier for sesongen, og vi kjøper denne, selv om borteseire ikke fanges på bestilling så synes vi Udinese skal ha en såpass bra sjanse at vi prøver. Kampen kan ikke spilles som singel og vi må kombinere.

Det gjør vi med et lag som er pisket til å vinne i Spania, nemlig Levante.

Etter seks strake ligatap, har Levante våknet til liv med to strake seire, og spesielt sist helgs seier borte mot til da ubeseirede Villarreal var overbevisende og sterk. Det var en fullt fortjent seier, og dersom den kampen ikke sitter for mye i hodet og beina bør laget ha en bra sjanse til å legge på til tre strake seire. Ligger i øyeblikket tredje sist og under streken med sine 21 poeng, men siden fem lag har 22 poeng, kan laget avansere flere plasser med seier her. 4-1-5 på hjemmebane. Sergio (14 ligakamper) er eneste fravær av betydning.

Almeria ligger på plassen bak Levante på tabellen med 20 poeng. Svake 1-1-6 på de åtte siste bortekampene. Men vant i det minste sist helg hjemme mot Espanyol (3-2). Juan Manuel Ortiz (17 ligakamper) er eneste betydningsfulle fravær.

Et hjemmelag med formutløsning mot et bortesvakt Almeria og betalingen for H'en er 2,10.

Vi får dermed en dobbel til fine 4,10 i odds og vår innsats er 100 kroner.

Spilleforslag 1 søndag:
Kamp 23 Cesena - Udinese 3,25 2,80 1,95
Kamp 45 Levante - Almeria 2,10 2,90 2,80
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus