Unitedfan vant 1,1 millioner på tippekupongen søndag

Den faste kupongen fra 1980 gikk inn 38 år senere.

Kommersielt

For andre uke på rad var det bare én tipper som klarte å få 12 rette på Søndagskupongen. I slike tilfeller blir premien ekstra høy, siden alenevinnere får bonuspotten også. Dermed ble det drøyt 1,1 million kroner i premie til en mann fra Kristiansand.

- Sier du det? Jeg har ikke sjekka kupongen, men det høres jo helt fantastisk ut. Blir faktisk litt rørt nå, sa mannen da Norsk Tipping ringte.

Spilt samme kupong siden 1980

Kupongen var ikke satt opp etter hvordan kampene skulle ende denne søndagen, men var basert på kamper på en kupong i 1980.

- Denne kupongen har jeg levert siden 1980. Den gang satte jeg opp kryssene slik jeg trodde kampene kom til å ende. Men de gjorde jo ikke det. Så da sa jeg til meg selv at jeg likegodt kunne fortsette å levere den samme kupongen i stedet for å vurdere kampene hver uke. 

Det er ikke første gang mannen vinner heller. I 2000 vant han 330 000 kroner på akkurat samme kupong.

Unitedfan

Mannen er ihuga Manchester United-supporter, men har ikke latt det stå veien for kryssene.

- Nei, jeg har tippa mot dem mange ganger, uansett hvor stor favoritt de har vært. Er det fast kupong, så er det fast kupong.

Takket være de faste markeringene fikk mannen med seg de store overraskelsene på Søndagskupongen 24. juni:

U-en mellom Bodø/Glimt og Sandefjord 

Tromsøs seier borte mot Sarpsborg 

Strømmens seier borte mot Kongsvinger 

U-en mellom Sogndal og Jerv 

Her kan du levere tippekupongen på mobil og nett

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør