STJERNE: Daniel Agger er trolig den største stjerna på søndagens tippekupong. Og det sier litt.
STJERNE: Daniel Agger er trolig den største stjerna på søndagens tippekupong. Og det sier litt. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

Utfordrende tippekupong gir store premiesjanser

En cocktail bestående av Oddsenligaen, finsk og dansk eliteserie gjør at det kan bli gode utbetalinger denne søndagen.

Kommersielt

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips 1: Raufouss mot OBOS-ligaen
Oddstips 2: IFK har en tofrontskrig

EKSTRA V75 Axevalla: Untersteiner har bankeren
V65 Biri: Frekk V65-banker

Gleder du deg til Premier League? På Nettavisens helt nye Premier League-fantasy kan du allerede nå sette opp ditt lag. Hovedpremien er en VIP-tur til England neste sesong!

Av lørdagens tre tips, gikk to inn: Singelen til 2,05 og langskuddet til 3,40.

søndagens oddsprogram finner du kamper fra blant annet finst, dansk og svensk liga - samt vennskapskamper.

Bonuspotten er på en millioner kroner til en eventuell alenevinner!

1, Raufoss — Notodden
Raufoss har fått en glitrende start på sesongen og 9-2-0 på de første elleve kampene er intet mindre enn imponerende. Nå seiler de frem som klar opprykksfavoritt og de har ledet hele veien så langt. 5-0-0 hjemmer som forventet.

Notodden har også åpnet godt og liggerp å tredplass. På bortebane har de 3-1-1, som er en solid statistikk. Her er de nok imidlertid hakket for små - vi spiller H.

2, Drammen FK — FK Gjøvik-Lyn
Stakkars, stakkars Drammen FK. Tre poeng på elleve kamper og 0-0-5 hjemme - dette var ikke det de håpet på.

Gjøvik-Lyn har slått Vålerenga i cupen og har en greit form i ligaen. På reisefot har de imidlertid bare 2-0-3, men håper å forbedre den statistikken. Alt annet enn B er overraskende her, men vi har litt kryss til overs og slenger med H for premienes skyld. HB.

3, Fana — Eidsvold Turn
Fana fikk en bunnsolid start på sesongen, men har falt litt på tabellen og ligger nå komfortabelt til på femteplass.

Noen lag i Oddsen-ligaen må finne seg i å være geografisk langt unna nesten alle sine konkurrenter, og i år har Eidsvold Turn trukket det korteste strået. Sportslig påvirker det naturligvis og de har vært på sisteplass de siste fem rundene. H.

4, FC København — Randers TR
Trekkes. HUB, siden folkerekka sier 61-21-18 i skrivende stund.

5, AGF — Brøndby
Hjemmelaget har hatt en greit sesongoppkjøring, men tapt de to siste treningskampene mot Superligaen-motstand. Normalt er Aarhus spådd å slite i den danske eliteserien.

Brøndby har fått et sterkt lag på papiret og har vist det i Europa League-kvalifiseringen, der de har tre seiere på rappen. Bør vanligvis ha få problemer i et oppgjør som dette, men det er serieåpning og skuldrene kan være høye. UB.

6, IFK Norrköping — IFK Göteborg
Et spennende toppoppgjør i Allsvenskan. Norrköping har levert over forventning og ligger på en uhyre imponerende 3. plass. Mye takket være den senere formen - de siste fem kampene har de kapret tretten poeng.

6-1-1 på hjemmebane er også uhyre solid.

Göteborg har møtt en litt tøffere formperiode og har tre uavgjortkamper på rad. I tillegg har de en viktig Europa League-kamp til uken, samtidig som at de spilte det første oppgjøret i Polen på torsdag.

Men 5-2-0 på bortebane vitner om veldig få svakheter i dagens gjester.

Her krysser vi alt, selv om vi spiller H på langoddsen. HUB.

7, Helsingborg IF — AIK
Helsingborg er veldig ustabile og det viser formkurven. For med 2-1-4 de siste syv kampene, har de til gode å finne en stabil form.

De to siste kampene har de tapt, for Djurgården og Häcken. 4-1-2 på hjemmebane er solid, men lagene de har møtt er svake.

Ustabile er ikke AIK, som har tre seiere på rad, inkludert Europa League-kvalifisering. Her har de et oppgjør i bena, men den kampen gikk på hjemmebane og de hadde full kontroll. 0-5-2 er imidlertid ikke en spesielt god bortestatistikk.

HB.

8, Assyriska FF — Utsiktens BK
Forrige runde tok Assyriska en sterk borteseier over GAIS, men de har generelt tapt seg stort siden den solide sesonginnledningen. 2-3-2 på hjemmebane er en middelmådig statistikk.

Utstiksens BK har på sin side bare kapret fire poeng de siste syv kampene og har med det funnet veien til nedrykksplass. 1-1-5 på bortebane gjør det lett: H.

9, Seinäjoen JK — HIFK Soccer
Ingenting sier sommer som finsk Veikkausliiga på tippekupongen! Seinajöen har slitt i det siste, og har også blitt slått ut av Europa League-kvaliken. Forrige runde kom de heldigvis tilbake på vinnersporet etter fire kamper uten seier.

7-0-2 på hjemmebane er mye mer enn godkjent - det er uhyre bra.

HIFK har kapret fem poeng de tre siste kampene og gjør det således godkjent, men er hakket dårligere enn dagens motstander.

2-3-4 er en greit bortestatistikk. Her krysser vi H.

10, IFK Mariehamn — FF Jaro
Mariehamn har ikke tapt de siste fem, men alle er spilt uavgjort. Virker å ha middelshavsfarerposisjon i år. Hjemmelaget har 3-4-2 på eget gress.

Jaro har 2-1-4 på reisefot og sliter rett over nedrykksstreken. De har imidlertid kapret to seiere på rad og det gir dem litt pusterom. Vi tror ikke det blir tre på rad - HU.

11, FC Lahti — FC Ilves
Lahti sliter på eget gress og har 3-4-2 på hjemmebane. I tillegg har de vunnet kun en kamp de siste syv og også de virker å være fornøyd med en plass midt på tabellen.

Gjestene er i godkjent form og har kapret fem poeng fra de siste tre kampene. 1-1-7 er ikke en bortestatistikk som skremmer noen. H.

12, Kuopio PS — FC Inter Turku
Hjemmelaget har tapt tre av de fire siste og ligger foreløpig mist på tabellen. Kuopio har 3-2-2 på hjemmebane.

Turku har en mager poengfangst på reisefot, med syv poeng fra ni kamper. Men i finsk sammenheng er dette et solid lag og bør ha størst sjanse på seier - men vi krysser alt. HUB.

432-rekker:

1, Raufoss — Notodden H

2, Drammen FK — FK Gjøvik-Lyn HB

3, Fana — Eidsvold Turn H

4, FC København — Randers TR HUB

5, AGF — Brøndby UB

6, IFK Norrköping — IFK Göteborg HUB

7, Helsingborg IF — AIK HB

8, Assyriska FF — Utsiktens BK H

9, Seinäjoen JK — HIFK Soccer H

10, IFK Mariehamn — FF Jaro HU

11, FC Lahti — FC Ilves H

12, Kuopio PS — FC Inter Turku HUB

Klikk her for å levere denne kupongen!

96-rekker:

1, Raufoss — Notodden H

2, Drammen FK — FK Gjøvik-Lyn B

3, Fana — Eidsvold Turn H

4, FC København — Randers TR HUB

5, AGF — Brøndby UB

6, IFK Norrköping — IFK Göteborg HB

7, Helsingborg IF — AIK HB

8, Assyriska FF — Utsiktens BK H

9, Seinäjoen JK — HIFK Soccer H

10, IFK Mariehamn — FF Jaro HU

11, FC Lahti — FC Ilves H

12, Kuopio PS — FC Inter Turku HU

Klikk her for å levere denne kupongen!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus