Foto: Scanpix/AFP

Valencia taper på marerittbane

Sevilla har et meget godt tak på Valencia på hjemmebane. Sjek mandagens oddstips.

Kommersielt

Les også: Lesernes oddstips mandag

Det er blandet drops på langoddsen i dag. Vi finner objekter fra gresk fotball og svensk hockey, men enda mer interessant er trolig Sevilla - Valencia, kveldskampen i Spania.

Nå kan du tippe på iPhone

Sevilla - Valencia
Det går opp og ned for Sevilla om dagen. De som så 0-5-tapet for Barcelona, ble neppe imponert over laget som fire dager senere slo tilbake med 4-0 seier over Karpaty Lviv i Europa League. Negredo, Cigarini og Alfaro scoret mot ukrainerne, sistnevnte to ganger. Sevilla fremsto som et solid og offensivt lag, helt annerledes enn da de ble spilt dårlige av Barcelona. Man fikk også en mann utvist mot Barcelona, noe som gjorde styrkeforholdet vel skjevt. Sevilla har vunnet 4-3 over Bilbao og 3-1 over Atletico Madrid i sine to siste hjemmekamper i Primera Division.

Sevilla skal kunne stille rimelig likt lag som slo Karpaty. For å ta det grundig så betyr det at Jesus Navas, Lautaro Acosta og Tiberio Guarente er ute med skader, mens Carlos José Konko er suspendert. Kaptein og målvakt Andrés Palop er tilbake i troppen, det er dagens nyhet, men det er ikke sikkert han spiller. Dette er troppen: Palop, Javi Varas, Dani Jiménez, Dabo, Fernando Navarro, Cáceres, Alexis, Escudé, Zokora, Renato, Cigarini, Romaric, Alfaro, Acosta, Capel, Perotti, Negredo, Kanouté og Luis Fabiano.

Valencia spiller Champions League denne sesongen, der de slo Rangers 3-0 hjemme på tirsdag. De har således hatt to hviledager mer enn Sevilla før dagens kamp. I Spania holder de femteplassen, og de har knallsterke 3-0-1 på bortebane. Tapet kom med 1-2 for Barcelona. Malaga, Sporting Gijon og Hercules er slått. På hjemmebane har man snublet litt mer, med 1-1 mot Real Zaragoza og 1-2 tap for Mallorca, blant annet. I dag stiller de en brukbar tropp, dog uten Stankevicius, Moya, Banega, Rodriguez, Dealbert og Dominguez.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Innbyrdes oppgjør domineres av hjemmeseire. Her er de siste resultatene på dagens bane, der Valencia ikke har vunnet siden 2004:

31.01.2010 Sevilla - Valencia 2 - 1
29.01.2009 Sevilla - Valencia 2 - 1
22.11.2008 Sevilla - Valencia 0 - 0
28.10.2007 Sevilla - Valencia 3 - 0
18.11.2006 Sevilla - Valencia 3 - 0
26.03.2006 Sevilla - Valencia 1 - 0

Siden Manzano tok over som manager i Sevilla har laget vunnet 6 av 8 kamper. De bør ha lagt tapet på Camp Nou bak seg og være fulle av selvtillit etter 4-0 i Europa League sist. De møter nå en meget sannsynlig konkurrent om en Champions Lague-plass neste sesong, og det tas ikke lett på denne kampen fra noen av partene.

Norsk Tipping gir ikke bort noen gavepakker hverken på H, U eller B i dette objektet, men 2,00 for hjemmeseieren er ikke håpløst langt unna, og spilles. Valencia vinner trolig ikke de aller vanskeligste bortekampene, og dette er en av dem. Vi setter 100 kroner på Sevilla. Spillefristen er klokken 21.25.

113. Sevilla - Valencia 2,00 3,05 3,10

Klikk her for å levere dette spillet.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør