Foto: Marius Torgersrud (Scanpix)

Vålerenga kupongens sikreste

Nesten helnorsk tippekupong lørdag, bare danskene forstyrrer.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Et godtgående, effektivt og formsterkt Vålerenga blir tippekupongens sikreste kamp lørdag. En tippekupong som består av 11 norske kamper og en dansk kamp. De norske kampene er alle hentet fra norsk 2. divisjon bortsett fra Vålerenga - Kongsvinger.

Flere spill lørdag:
Oddstips lørdag: Klar seier til Vålerenga
V75 Jarlsberg: Håkon tror på en vakker dame
V65 Täby galopp (innleveringsfrist kl 17:40): Her kan du kjøpe andel til V65 på Täby

Spilleforslagene på henholdvis 96 rekker og 486 rekker ser du nederst i artikkelen.

Etter selv å ha vært live å sett Kongsvinger mot Brann for fjorten dager og sett Kongsvinger - Strømsgodset sist helg er det svært vanskelig å argumenterer for at Kongsvinger kan ta poeng borte mot Vålerenga på Ullevål lørdag ettermiddag. Kongsvinger står med null poeng og null scorede mål etter høstsesongens to første matcher, attpåtil spilt hjemme på Gjemselund, mot to av Tippeligaens svakeste bortelag.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Vålerenga på sin side kommer fra to meget sterke borteseire mot henholdsvis Lillestrøm (4-1) og Odd (2-1). Uansett om man argumenterer med at Vålerenga har hatt marginer med seg i begge disse kampene, så er det sterkt å ta seks poeng i to så krevende bortematcher. Moa er i scoringsform så det holder om dagen, og vi registrerer at Vålerenga har scoret elleve mål på de siste tre Tippeligakampene. Dette vinner Vålerenga, men vi føler kanskje at Vålerenga er et bedre spill som sikker på Tippekupongen enn på Langoddsen, da oddsen for Enga-seier er trykt veldig lavt, også oddsen for handicap 0-1 fra start.

Førde reiser tomhendt hjem
Det er også vanskelig å tro at Førde klarer å ta poeng borte mot godtgående Manglerud-Star. Tre strake seire stod Oslo-laget med før pausen, og det inkluderer to borteseire mot Asker (4-3) og nå sist Stord (9-2), samt en sterk hjemmeseier mot tetlaget Notodden. M/S har fire poeng opp til lederlaget Notodden, og opprykksambisjonene lever i beste velgående for Manglerud/Star. Førde tok et sterkt bortepoeng mot Frigg i sin siste kamp før ferien, det var Sunnfjord-lagets andre bortepoeng. Det er bedriing på skadefronten for Førde, men vi tror de kommer til kort i Oslo lørdag ettermiddag- H i kamp 5.

KFUM-Oslo har klare ambisjoner om opprykk fra 2.divisjon avdeling 4 og vårsesongen ligger "kameratene" på andreplass, kun ett poeng bak tetlaget Raufoss. På hjemmebane har ikke laget avgitt ett poeng, og med 5-0-0 og målforskjell 22-4 er det ingen tvil om at Harstad står foran en tøff affære her. Harstad har ingen skadebekymringer av betydning, men avslutningen av vårsesongen viste svake 1-1-3. Vi tror på sikker H i kamp 9.

Raufoss innfrir?
Storfavoritt blir også Raufoss i kamp 11 hjemme mot Senja. Serieleder Raufoss har vært gjerrige både fremover og bakover denne sesongen, og står med oppsiktsvekkende 17-7 i målforskjell etter elleve spilte kamper. Normalt meget scoringshungrige Raufoss har altså lagt om stilen helt denne sesongen, og kanskje vil det hjelpe laget til et etterlengtet opprykk. Motstander Senja åpnet sesongen overraskende sterkt, men falt av etterhvert og avslutningskampen hjemme mot Brummunddal før ferien endte med et stygt 1-4 tap. Senja har vært brukbare borte og vunnet over middelhavsfarerne Tromsø 2 og Ullensaker/Kisa. Lørdagens motstander Raufoss er naturligvis av et helt annet kaliber, men vi minner om at Raufoss avga sine første poeng hjemme i sin siste hjemmekamp mot bunnlaget Mo (1-1). Bare slik at vi har nevnt det.

Klikk her for å spille vår 96-rekker
Klikk her for å spille vår 486 rekker

96-rekker

Tipping Lørdag, frist: 17.07.2010 15:55
1. Vålerenga - Kongsvinger H
2. Asker - Notodden U
3. Fana - Bærum H
4. Frigg - Nest-Sotra H U
5. Manglerud Star - Førde H
6. Os - Åsane H U B
7. Brumunddal - Eidsvold TF H U
8. HamKam - Valdres FK H U
9. KFUM Oslo - Harstad H
10. Lillehammer - Lørenskog H B
11. Raufoss - FK Senja H
12. OB - Esbjerg H U

486-rekker

Tipping Lørdag, frist: 17.07.2010 15:55
1. Vålerenga - Kongsvinger H
2. Asker - Notodden U
3. Fana - Bærum H
4. Frigg - Nest-Sotra H U B
5. Manglerud Star - Førde H
6. Os - Åsane H U B
7. Brumunddal - Eidsvold TF H U B
8. HamKam - Valdres FK H U B
9. KFUM Oslo - Harstad H
10. Lillehammer - Lørenskog H U B
11. Raufoss - FK Senja H
12. OB - Esbjerg H U

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør