Chidera Ejuke har tidvis briljert for Vålerenga denne sesongen. Her i duell med Odds Steffen Hagen i forrige hjemmekamp for Vålerenga.
Chidera Ejuke har tidvis briljert for Vålerenga denne sesongen. Her i duell med Odds Steffen Hagen i forrige hjemmekamp for Vålerenga. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

Vålerenga viser seg fram på fotballens festdag

Formsvake Strømsgodset bør være en meget overkommelig motstander for Vålerenga i kveldens hovedkamp i Eliteserien.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Tippetips: Brann taper ikke to hjemmekamper på rad
Oddssingel Eliteserien: Molde får det tøft på Nordmøre
Oddssingel Eliteserien: Brann har en sterk statistikk på 16. mai
Oddsdobbel
: Viking skal begeistre igjen
Oddssingel Eliteserien: Mer trøbbel for Rosenborg
Oddssingel Eliteserien:
Glimt vinner slaget om Nord-Norge
V64 Åby:
Stor jackpotomgang med over 1,1 mill ekstra
V65 Bergen:
Bankerfritt mellom de sju fjell

16. mai er norsk fotballs store dag og det som vanlig duket for full runde i både Eliteserien og OBOS-ligaen i kveld. Det er en rekke spennende oppgjør både i Eliteserien og OBOS-ligaen og normalt er det også veldig bra publikumsoppmøte dagen før dagen. I tillegg til den norske fotballen, er det også storoppgjør i Allsvenskan mellom IFK Gøteborg og Malmö og det spilles også fire kamper i Superettan. I England er det andre playoffkamp mellom Portsmouth og Sunderland og det er naturligvis også en del kamper fra ishockey-VM.

NB! Fredag er det ca 98 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Vålerenga - Strømsgodset pause/fulltid dobbel H/H 2,50 (spillestopp kl 19.55)

Søndag kom sesongens første borteseier for Vålerenga da laget slo til med fem scoringer i andre omgang mot Ranheim og tok en overbevisende 5-1 seier. Det var Vålerengas femte strake kamp uten tap og før 16. mai runden, ligger Vålerenga på 4. plass med 14 poeng. Hjemme på Intility Arena er det blitt full pott på de tre første kampene. Sam Adekugbe er fortsatt ute med skade, så Ivan Näsberg fortsetter som venstreback. Mohammed Abu var ute med karantene mot Ranheim, han er tilbake i kveld.

Strømsgodset holdt i det minste nullen hjemme mot Viking i mandagskampen i Eliteserien. Det var en svak kamp som endte 0-0. Godset står fortsatt med kun en seier, den kom i serieåpningen hjemme mot Haugesund. Kun seks poeng er det blitt, men laget har fått med seg poeng i to av tre bortekamper mot hhv Brann og Rosenborg. I forrige bortekamp endte det med 1-2 mot Odd. Bjørn Petter Ingebretsen har trukket seg som trener og Håkon Wibe-Lund leder laget i kveld. Jonathan Parr var ikke med mot Viking og er usikker også til kveldens kamp.

Strømsgodset vant faktisk 4-1 på Intility i fjorårssesongen. Det kommer garantert ikke til å skje denne gang, men Godset har faktisk ikke tapt borte mot Vålerenga de tre siste sesongene (0-2-1). Nå er det dags for hjemmeseier. 1,80 på Vålerenga-seier er grei odds, men vi hever risikoen litt og spiller pause/fulltid dobbelen H/H. Denne betales med fine 2,50 i odds.

Klikk her for å levere spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør