Foto: Alf Ove Hansen/SCANPIX

Vant 2,7 millioner i Lyntipping

En kupong til 32 kroner klarte å knekke den «umulige» søndagskupongen.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sleit du med å få kryssene til å sitte på tippekupongen i går? Da var du ikke alene.

Lillestrøm og Ranheim var de eneste av de store favorittene som innfridde, og i tillegg ble det fem uavgjorte og fire borteseiere på søndagskupongen. Det er ikke ofte kupongen er så vanskelig, og det måtte faktisk en maskin til for å løse rebusen.

Dagens oddstips: - Blackburn holder nullen

Visste ikke om premien
I Hammerfest hadde nemlig en mann i 60-årene som vanlig levert en 32 rekkers Lyntipping (les mer om hvoran du spiller Lyntipping nederst i artikkelen).

- Jeg så kupongen på TV, og registrerte at det var mange U-er. Det samme la jeg merke til at jeg fikk på min egen kupong da jeg spilte Lyntipping, men jeg hadde jo ikke forestilt meg at det var 12 rette, forklarte mannen da Norsk Tipping ringte for å gratulere.

Vant du i tipping i helgen? Sjekk kupongen din her!

Den heldige vinneren hadde ikke fått med seg at han hadde stukket av med bonuspotten og en premie på totalt 2.740.850 kroner.

Sportspill.nogir deg grundige analyser og tips til tippekupongen tre ganger i uken.

Bonus også i pausetipping
Hadde det blitt H eller B i den siste kampen mellom Tromsø og Rosenborg, ville ikke Bonuspotten på nesten 2 millioner kroner ha blitt utløst.

- Jeg har tippet så lenge jeg kan huske, og før satte jeg opp kryssene selv. Men de siste årene er det blitt flere kuponger i uka og mange ukjente lag, så da følte jeg at jeg ikke kunne nok. I stedet gikk jeg over til Lyntipping, og det har vanket en tusenlapp i ny og ned. Men dette overgår alt, sa mannen.

I Pausetipping var det også bare én vinner: En mann fra Stavanger som kunne glede seg over ca 700.000 kroner i premie.

Fakta om Lyntipping
Slik spiller du Lyntipping på nett: Gå til TippingNorsk Tippings hjemmeside. Huk av for «Lyntipping». Du får da opp tippekupongen for pause og fulltid der det er satt opp hvor mange prosent sannsynlighet Norsk Tipping mener det er for H, U eller B i de ulike kampene.

Dersom du velger å bruke dette som ugangspunkt, så krysser du av for hvor mye kupongen skal koste og klikker på «Bruk denne». Et dataprogram genererer deretter en kupong som du kan levere. Du kan også velge å sette opp noen egne kryss og la dataprogrammet fylle inn resten av kryssene.

For å levere Norsk Tippings spill på nett, må du være registrert kunde hos Norsk Tipping og ha en kortleser. Kortleseren er gratis, og du kan bestille den her.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør