Foto: Massimo Pinca (AP)

Vi byr på en italiensk dobbel

Det drar seg til i Italia og hjemmelag i poengnød spilles. Sjekk søndagens første oddstips.

Kommersielt

Søndagens langoddsprogram består av 88 objekter, og det spilles fotball i alle de store ligaene, bortsett fra England der de to siste FA-cup kvartfinalene skal avgjøres. Tre norske treningskamper står også på programmet, der prestisjeduellen mellom Viking og Rosenborg påkaller størst oppmerksomhet.

Sportspills meny søndag:
Oddstips 2: Vinner for femte gang på rad?
Lesertips: Lesernes oddstips søndag
Tippetips: Barcelona fosser videre

Vi skal til Italia for dagens første oddstips og etter å ha hatt suksess med Bologna flere ganger i denne spalten tidligere, spiller vi mot laget i ettermiddag. Bologna hjemme og borte er to forskjellige ting og selv om Marco Di Vaio holder koken imponerende godt, tror vi på hjemmelaget Lecce i ettermiddag.

Lecce har levert brukbart på hjemmebane (5-4-5) og sterke lage som Inter og Milan er holdt til poengdeling. Var svært uheldig som tapte sin siste hjemmekamp mot Roma, og leverte en solid opphenting i forrige bortekamp mot Brescia (kom tilbake fra 0-2 til 2-2). Ligger under streken i øyeblikket med ett poeng opp til Catania, Parma og Cesena som alle har 29 poeng. Med ti serierunder igjen er det ikke vanskelig å forstå at ettermiddagens kamp bør vinnes.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Bolgona ligger på en flott tiendeplass, og har god klaring ned til nedrykksstreken. Presterte det utrolige å slippe inn tre mål det første kvarteret i sin nest siste bortekamp mot Sampdoria (som ikke hadde scoret mål på seks kamper). Vant overraskende 2-0 borte mot Juventus i sin siste bortekamp, men det er jo et Juventus-lag der både strømmen og sikringene har gått i øyeblikket. Sist ble det ikke bedre enn 2-2 hjemme mot Cagliari (utlignet på overtid da Bologna).

For hjemmelaget er gode Di Michele fortsatt skadet, mens Rispoli er suspendert. Hos Bolgona er fortsatt Ekdal, Esposito, Cheburin og Montelongo skadet.

2,20 på hjemmeseieren synes vi kan prøves på et svært motivert hjemmelag, mot et Bologna som har en komfortabel tabellsituasjon i øyeblikket. Kampen kan ikke spilles som singel og vi må kombinere.

Sterkt hjemmelag
Det gjør vi med et annet lag i poengnød, hjemmesterke Catania som tar imot formsvake Sampdoria. Catania har kun ett poeng ned til nedrykkstreken, men vil med seier i ettermiddag minst komme seg tre poeng over streken (siden Cesena fikk ett poeng i går kveld hjemme mot Juventus). Catania har vunnet sine to siste hjemmekamper og har en bra hjemmestatistikk (7-4-3). Mannskapsmessig ser det bra ut, selv om noen spillere fortsatt er ute med skader.

Sampdoria fortsetter å underprestere (etter at Pazzini gikk til Inter) og har ikke bedre enn 2-3-9 etter nyttår. I ettermiddag må den viktige forsvarsspilleren Gastaldello sone karantene, mens kaptein Palombo ikke ble friskmeldt og er også uaktuell. To svært viktige fravær dette, og selv om Sampdoria garantert vil legge seg lavt og gå etter poengdeling her, tror vi på hjemmelaget. Vi får dermed en godt betalt dobbel fra Italia til 4,07 i odds og vår innsats er kr 100.

Spilleforslag 1 søndag:
Kamp 27 Lecce - Bologna 2,20 2,70 2,85
Kamp 28 Catania - Sampdoria 1,85 2,85 3,50
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Andre vurderinger søndag:
- West Ham kan muligens prøves borte mot Stoke i FA-cupen. 3,00 er bra betalt på formbomben West Ham
- Cagliari har noen sentrale fravær og godtgående Udinese kan muligens prøves. Men Cagliari er seige hjemme.
- Byderbyet mellom Roma og Lazio ser vidåpent ut. Vi tror mest på Lazio.
- Viktige Miccoli returnerer for Palermo borte mot Genoa. Styr unna-kamp?
- St. Pauli har tre tap mot tøff motstand, og er vel overbetalt hjemme mot Stuttgart?
- Viking mot Rosenborg i generalprøve i Stavanger. Tja.....
- Manchester City skal da gjøre jobben mot Reading, men oddsen er jo dessverre deretter...

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus