Foto: PA Photos/Scanpix

Vi satser på City-målfest

Mot et svekket Leicester skal det bli avansement i FA-Cupen. Her er dagens andre oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Vi har vært innom Asiamesterskapet og GET-ligaen i dagens første oddstips, men langoddsen har mer å by på denne tirsdagen. Det spilles flere interessante fotballkamper i England, og vi må se nærmere på et par av disse.

SJEKK HVORDAN:Nå kan du spille uten kortleser!

Manchester City - Leicester City
FA-Cup, 3. runde omkamp. Det ble 2-2 på Walkers Stadium i den første kampen. Her stilte Manchester City et endret, men likevel rimelig sterkt lag. Endringer blir det denne gangen også, varsler manager Mancini, men klubben har en bred stall med mye kvalitet. Nyankomne Edin Dzeko er ikke spilleberettiget til dette oppgjøret, og vi får trolig se brasilianske Jo på topp. Andre sannsynlige startere er målvakt Given, Lescott, Milner, Vieira og Silva. Hele troppen ser silk ut: Hart, Given, Zabaleta, Boateng, K Toure, Kompany, Boyata, Kolarov, Lescott, Wright-Phillips, Johnson, De Jong, Vieira, Milner, Y Toure, Silva, Barry, Tevez, Adebayor, Jo.

Sven-Göran Eriksson er i ferd med å få sving på sakene i Leicester. Målet for sesongen er opprykk til Premier League, noe som ikke er helt umulig da play-off bare er 6 poeng unna per i dag. Leicester har 7-4-2 hjemme og 3-2-9 på bortebane i serien. De siste bortekampene har gitt en fin 1-0-seier i Hull, og et litt bittert 1-1-resultat mot svake Preston, der Prestons utlikning kom på overtid. Gode Yakubu, innlånt fra Everton, kan ikke spille dagens kamp. Det ligger også an til at viktige Vassell står over med skade og erstattes av Howard. Ellers forventes samme lag som sist.

Eriksson returnerer til City of Manchester Stadium for første gang siden han fikk sparken her i 2008. Skulle han klare å ta Leicester videre i FA-Cupen, venter Notts County i neste runde, en annen klubb Eriksson har ledet, så denne turneringen er neppe kjedelig for den dyktige svensken. Vi tror Leicester kommer til kort allerede i dag. De svekkes av Vassells og Yakubus fravær, og selv om Mancini endrer på hjemmelaget, er det sterke spillere Manchester City stiller med. Vi mener det er gode sjanser for en klar hjemmeseier, da Leicester må bruke alle krefter fremover hvis de først kommer under. Hjemmeseier med to mål eller mer spilles til 1,80 i odds. Objektet kan spilles alene, vi bruker det i en dobbel.

Les også: Lesernes oddstips tirsdag

Accrington Stanley - Shrewsbury
League Two. Norsk Tipping er ute med brukbar odds på flere av lagene i Englands lavere divisjoner, Accrington er et av dem. Accrington ligger midt på tabellen og har brukbare 5-3-2 totalt på hjemmebane. 2011 har hittil gitt meget oppløftende resultater: 2-2 hjemme mot ligaleder Chesterfield og knepne seire over Bury, Morecambe og Cheltenham, alle disse er lag på øvre halvdel. Det kan se ut som Accrington har knukket koden for hvordan de skal avgjøre de jevne kampene.

Den innlånte forsvarsspilleren Long er usikker med skade i dag, men kan bli klar. Han erstattes eventuelt av Hessey, slik som sist. En annen forsvarsspiller, Richardson, var tilbake etter langt skadefravær sist og markerte det med å score mål på et nydelig langskudd. Vingen Turner er tilbake fra skade, og toppscorer Gornell er i form og på plass.

Shrewsbury ligger på 8. plass, et par poeng unna play-off. De har 3-4-4 på bortebane. På lørdag ble det bare 1-1 borte mot bunnlaget Barnet etter et sent mål i mot. Formen er heller svak, med 0-3-2 på de fem siste, mot helt middels motstand. Shrewsbury har bare scoret 3 mål på disse fem siste, og da blir det vanskelig å vinne. Kapteinen Turner er småskadet men spiller sannsynligvis dagens kamp. Eventuell erstatter er nylig innlånte Grandison. Midtbanespiller Disley er småskadet og kan bli hvilt, backen Raven er definitivt ute.

De fem siste innbyrdes:

30.01.2010 Shrewsbury - Accrington Stanley 0 - 1
20.10.2009 Accrington Stanley - Shrewsbury 2 - 0
29.08.2009 Accrington Stanley - Shrewsbury 1 - 3
03.02.2009 Shrewsbury - Accrington Stanley 2 - 0
21.10.2008 Accrington Stanley - Shrewsbury 2 - 1

Med den formen Accrington er i nå, og den formen Shrewsbury ser ut til å mangle, må det være rundt 50 prosent sjanse for hjemmeseier på Crown Ground denne gangen. Tre seire på de fem siste innbyrdes kunne gjort Accrington til større favoritter, og vi kan heller ikke se at skadesituasjonen skulle favorisere bortelaget. Legg til at Shrewsbury på 2000-tallet har vært et typisk hjemmelag som gang på gang har misset opprykk på grunn av svake prestasjoner på bortebane, og 2,25 på hjemmelaget blir spillbart hos oss. Vi får en dobbel til 4,05 og setter 100 kroner på denne. Spillefristen er klokken 20.40.

25. Manchester City - Leicester (0-1) 1,80 3,40 3,05
31. Accrington Stanley - Shrewsbury 2,25 2,95 2,55

Total odds: 4,05

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør