(Scanpix)

Vi satser på storseier til Tottenham

Tottenham som handikapspill er dagens mest fristende objekt på langoddsen.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Tottenham er i ferd med å gjøre en kanonbra sesong. 6-2-0 på de åtte siste spilte sier alt. I cupkampen mot Fulham onsdag var en del spillere ute med skade, likevel går man ut på banen og vinner 3-1 etter å ha fått et tidlig mål imot.

Manager Harry Redknapp innrømmer at han gamblet høyt med laguttaket til denne kampen, med småskadde spillere som mulige innbyttere og rotering på lagoppstillingen underveis i kampen. Les mer her hvis du vil.

I semifinalen møter Tottenham Portsmouth og kampen i dag blir således først og fremst en generalprøve på semifinalen i FA-Cupen 11. april.

Gjestetipper Øivind Grøstad: Satser på Kongsvinger til 7,65 i odds
Tippetips: Andreas hjelper deg i jakten på 12 rette
V75-tips: Skreddersydd oppgave i Jackpot-omgang!

For Portsmouth er resten av seriekampene uten betydning i den forstand at klubben er satt under administrasjon, trukket i poeng og rykker ned til The Championship. La ingen matematiker fortelle deg noe annet. Til tross for dette har Pompey spilt enkelte gode kamper den siste tiden, noe man etter sigende gjør for den lojale skaren av fans. Hull og Burnley er beseiret i serien etter poengtrekket.

Dagens situasjon er såpass spesiell at det virker mindre relevant å se på innbyrdes oppgjør. Tottenham har vist at uansett hvilket lag de stiller med i denne kampen, er de sterke nok til å slå de aller fleste av Premier League lagene, og i dag slår de Portsmouth. 1,67 for at Spurs vinner med minst to mål er greit, vi satser 200 kroner på det.

Kampen spilles som single, innsats 200 kroner, frist 15.55:
59. Tottenham - Portsmouth (0-1) 1,67 3,65 3,30

Klikk her for å sette 200 kroner på at Tottenham vinner med to mål eller mer.

Nyttige lenker for oddsspill:
Langoddsprogrammet
Følg kampene LIVE her
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

Sportspill.no on Facebook

Les også!
Disse er skadet i Tippeligaen

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør